icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

ddanuskaa
11. apr 2012

@mikman ja ti verím 😉

fra
11. apr 2012

dobre spracovaný link o tom ako jednať s ludmi ktorí majú manipulatívne sklony, možno sa to tu niekomu zíde ...
http://elyna.wz.cz/

p.j.jacky
12. apr 2012

ahojte kocky,tak vcera nas ten nas hm...ani neviem ako ho nazvat,na ulici ani akoze nepoznal a dnes mi uz pisal sms,ze zajtra chce vidiet malu ak by ma to velmi neobtazovalo....

maminuska
12. apr 2012

@p.j.jacky tak mu neodpovedaj ani , kašli na neho. Nič s tým nezmeníš, nedaj sa vtiahnut do nejakej bitky. Dúfam že už to riešiš po právnej stránke.

p.j.jacky
12. apr 2012

@maminuska to aj robim,neragujem.Vie kde byvame,vie aky mame denny rezim,ak chce vie dojst,kluce od bytu ma...

eaka
12. apr 2012

@p.j.jacky však nech Ti napíše sem na MK, keď už sa sem kvôli Tebe registroval 😉

p.j.jacky
12. apr 2012

mam pocit ze asi nevie ze pisem tuna do diskusie...neviem 😝 inak by pisal a branil sa,tak ako na mojej nastenke

aduskatt
12. apr 2012

@p.j.jacky tu sa boji, je nas tu nanho vela.🙂

p.j.jacky
12. apr 2012

@aduskatt on? prosim ta...vidi len sam seba a svojeho vtaka...jemu je jedno.A on je presvedceny o svojej pravde....pisal a niektorym babam co sa zapajali na mojej nastenke,branil sa aky je chudacik a ake to mal tazke a ma a ako ho chcem znicit...

aduskatt
12. apr 2012

@p.j.jacky bohuzial, ani su vacsinou presvedceni o svojej pravde☹ vidia len seba, ako si povedala☹

eaka
12. apr 2012

@p.j.jacky chúďatko chlap, veď už naňho nebuď taká zlá!!!

p.j.jacky
12. apr 2012

@eaka niesom moja mila,ja mu doprajem stastny zivot s pani dokonalou...nech im to vydrzi cely zivot a nech maju spolu koooopu detiii 😀

eaka
12. apr 2012

@p.j.jacky ja by som pani dokonalej ešte zaželala rizikové tehotenstvo (samozrejme s dobrým koncom), aby nemohla celý čas sexovať... 😉

p.j.jacky
12. apr 2012

@eaka neboj sa,raz chut prejde...len neho nie a zacne hladan dalsiu obet,ktora sa mu podrzi....teraz si uz otvoril brany a moze si konecne uzivat.

p.j.jacky
12. apr 2012

Jee citala som si len pre zaujimavost jeho horospom :
Poznanie príčin prináša poznanie výsledkov. Vašu súčasnú vitalitu bude posilňovať harmonický trigón vašej Luny s energie plnou planétou Mars. Je jar, tak kroťte nestálosť a viac si ceňte chvíle lásky. Zvoľnite tempo, čo sa odrazí aj na vašom zdraví. Menej je niekedy viac. Dvaja sa dokážu uzmieriť, ak sa medzi nich nepostaví tretí. Pór má mimoriadne antiseptické účinky.
😀 😀

maminuska
12. apr 2012

@p.j.jacky vymazala si tu diskusiu kde s aon bránil ? Chcela som si to prečítat, len som to už nenašla.

p.j.jacky
12. apr 2012

@maminuska ano vymazala,len pisal tolko ze mi dal 460e stoho bol rodicovsky 220 a ze som mu pretelefonovala 90euro.Ze on skoncil na ulici a ze aj ja mam hladat azyl u svojich rodicov...

ydreda
17. apr 2012

ahojte dievcata,dnes som sa sem zaregistrovala kvoli rodinnym problemom..nasla som tuto temu,tak pisem...som sklamana,potupena,ponizena...manzel ma podviedol!!!znie to hrozne,lebo clvek,ktoremu som dala lasku a verila mu,ma straaasne ranil...je to este cerstve,ta rana boli o to viac,ze mame rocne dievcatko...on tvrdi,ze mal stereotypny manzelsky zivot,ze vraj som ho kibicovala,vela veci mu zakazovala...ma pravdu v tom,ze som sa snazila byt co ajviac ako rodina pokope,tym padom nemal cas na zaluby a konicky...potom bol na akcii-chata z roboty a tam sa zahladel do jednej,vztah pokracoval...trvalo to mesiac a neviem,ci este netrva...velmi sa trapim kvoli dcere,vidno,ze aj na nom lipne,obaja ju velmi lubime a aj mala nas,je stastna,ked nas ma oboch po boku...ale ako mu verit?slubil,ze uz jej nezavola,neapise,ale ja mu neverim uz ani to,ze dycha...:-/nasla som nahodne spravy na FB,potom na pokeci,tam si pisali o tom,ake to bolo,nechutnosti,proste grcat by sa vam chcelo z toho...druha zena by chlapa po tomto poslala aj s kuframi prec,my mame dom,hypoteku,mala ma svoje hnizedocko,je stastna,aspon pred nou sa nevadime,ale citim,ze dovera po tomto je narusena totalne...uz som sa nahlasila aj na konzultaciu k psychologovi...najhorsie je,ze za cely ten mesiac sme mali s mm vasnive milovanie,byval sice zadumany a vela premyslal,takze musela som patrat,co ho trapi a dopatrala som sa k hroznej veci...nechuti mi jest,neda sa spat,srdce mi stale ako zvon busi,aj ked som s malou,sa premaham,aby som pred nou neplakala,teraz slzim pri nete,drobcek moj spi,tak sa zalujem...mm sa vcera rozhodol,ze zostane s nami,´vraj´nas miluje,ze to ukonci,ale ta druha zenska je ako magnet pre neho,podla tych sprav na FB a pokeci sa velakrat rozist chceli,no nedokazali...ako mu verit?co mam robit?topim sa v nestasti,jedinou utechou mi je dcerka...pomozte,dakujem

nena62
17. apr 2012

ahojte....tak ja nemám manžela....ale mala som priateľa,máme spolu osemmesačnú dcerku ja mam ešte jednu,ktora nieje jeho,ale pre nu bol taktiež otcom,až kym nas nevymenil za mladu sedemnasročnu babu...strašne to boli to zistenie,ta zrada,ved to poznáte....nechce sa mi nič ani žiť ani jesť...ale musim isť dalej koli deťom....prečo su chlapi take svine!!!!

ydreda
17. apr 2012

@nena62 presne viem,ako sa citis...aj mne je nanic,len kvoli dcere sa premaham...co budem robit? 🙄

adahk
17. apr 2012

@ydreda Ahoj zlatko, strašne ma mrzí, že máš takéto problémy, ako keby som čítala svoj príbeh, môj mm mal milenku 6 rokov, a to som na to prišla po cca1/2 roku a zaprisahal sa že s ňou skončil. Teraz sme spolu máme 2 ročnú dcérku , ale obrovská rana na srdci mi zostala. Pa Držím palce a prajem veľaaaaaaa sily, budeš ju potrebovať

adahk
17. apr 2012

@ydreda @ydreda Ahoj zlatko, strašne ma mrzí, že máš takéto problémy, ako keby som čítala svoj príbeh, môj mm mal milenku 6 rokov, a to som na to prišla po cca1/2 roku a zaprisahal sa že s ňou skončil. Teraz sme spolu máme 2 ročnú dcérku , ale obrovská rana na srdci mi zostala. Pa Držím palce a prajem veľaaaaaaa sily, budeš ju potrebovať

eaka
17. apr 2012

@ydreda kočka, chápem, ako to bolí...len vždy ma vytočí, že "on sa rozhodol, že chce byť s nami", ako keby oni boli v tej chvíli v pozícii, keď sa majú rozhodovať, koho vlastne chcú... kedy si už začneme same seba vážiť natoľko, aby sme také prasce rovno otočili a kopli do riti?
Poviem Ti jedno, keď sa zosypeš a budeš len plakať a jeho pokorne príjmeš naspäť s tým, že mu vysvetlíš, ako Ťa ranil a ako mu už nedokážeš dôverovať, to ako keby mu komár pri uchu zapišťal, ráno si to nebude pamätať, potrebuje jasne vysvetliť, že s Tebou si takéto srandy robiť nebude, že so sebou nenecháš zametať a že Tvojou jedinou reakciou nebude tíško plakať v kúte. Reagujem takto hlavne preto, že to nebola jednorazovka a píšeš, že to chceli niekoľkokrát ukončiť, ale nepodarilo sa im to...kde máš záruku, že tentokrát to pôjde? Jedine tam, keď si chlapec uvedomí, že o Teba a svoje dieťa neverou príde! Ak mu ukážeš, že budeš naňho uplakane čakať, tak si bude robiť, čo chce.. Hovorím z vlastnej skúsenosti a podľa toho, čo tu píšem, sú chlapi v tomto na jedno kopyto... Pošli ho do riti, zbaľ mu kufre a nech ho čakajú pred domom.. Vtedy uvidíš, čo naozaj chce.. môžeš ho nechať nejaký čas Ťa prosiť, aby sa mohol vrátiť a žiadať záruky, že takto Ti už neublíži, alebo ho nechaj mimo už na furt... Odteraz sa Ti postavia vlasy na hlave pri každom pípnutí smsky na jeho mobile a zakaždým, keď bude sedieť na nete a uvidíš, že má otvorený facebook a kedykoľvek náhodou práve vypne nejaké okno, keď vojdeš do miestnosti! Máš malé dieťatko, ak sa na Vás vykašle, ani si naňho za chvíľu nespomenie.. nečakaj ako ja, kým je veľká a má z toho srdcabôl! ☹

nena62
17. apr 2012

@ydreda no čo..treba nám isť dalej,,,aj cez tu bolesť....aj ked je to tak strašne ťažke.ved sama to vieš...:(

materina_duska
18. apr 2012

Manzelky, ktore tvrdia, ze ak neni muz u nich spokojny, nech radsej vztah ukonci a nepodvadza - to ma pobavilo 🙂 Uz vidim, ako mu povedia "Jasnee, nechaj ma tu s Anickou samu, ked to tak necitis" :D Mnohokrat to nedokazu, ani ked prasi roky rokuce niekoho ineho..

p.j.jacky
20. apr 2012

ahojte baby...tak dnes sa mi ozval pravnik,ze na buduci tyzden sa stretneme a vypracujeme navrh na rozvod.Samozrejme ze ma chytla panika,strach,tak som si pozvala mm aby som sa ujistila ako na tom som.
On ocakava ,ze ja budem o neho bojovat a dokazovat mu moju lasku,ze mu ukazem ze som lepsia ako ona a dam mu kludny a milujuci domov.A dokial ho nepresvedcim sa nevrati a nieje iste ze mi uveri,lebo ma pozna aka ja som..takze je to len na mne,ci si ho dokazem pritiahnut spat.....asi tak v kratkosti jeho vyjadrenie.....

No co na to povedat? Pojdem za pravnikom a podpisem rozvodove papiere.....

elienka
20. apr 2012

@p.j.jacky No co na to povedat? jedine že ti prajem aby si z neho vytrieskala dobré výživné na malú a na seba! veď si na RD!

kveta
21. apr 2012

@p.j.jacky Dovolim si prelozit jeho slova: Nechcem rozvod a rad by som sa vratil ale ako hrdy chlap to neviem/nechcem povedat na rovinu... Neponahlas sa s tym rozvodom prilis? Pouvazuj...

p.j.jacky
21. apr 2012

@kveta ano uvazovala som nad tym..a tak som sa dnes rano aj s malou vydala za nim na navstevu...nenasli sme ho doma,tak som mu volala ze stojime s adelkou pred bytom ,nik nam otvara a on ze nieje doma.A ja som sa ho spytala ,kde je,on ze to nieje podstatne.Tak som povedala ci je u nej a on ze ano!Povedala som ok,ze tymto to beriem za uzavrete a poziadam o rozvod.Povedal Dobre,aj tak ma len nenavidis!!!

irriss
21. apr 2012

@p.j.jacky
Zrovna jsem Ti chtela napsat.. ale pises to to same Ty.. ☹ 😉
(podle toho, jak znam Tvuj pripad - nedostatecne, ale jako treti osoba sledujici a tudiz nezainteresovany soudce)

Ja bych ve Tvem pripade rozhodne papiry podala, ale prekvapuje mne Tva navsteva...musela jsi tusit, ze si sama ublizujes..nebo jsi tam sla s Adelkou pro klid duse a ujistit se??

Ach jo..to, ze v koutku srdce jeste veris a doufas, neni dobre. Rozmysli si vsechno ..protoze sice jsi rozhodnuta pro kroky, ale srdce Te nepusti dal nez je krok vpred a dva dozadu😉 😔 🤐

p.s. Snaz se byt klidna, tiskni Adelku k sobe, kdyz si budes myslet, ze jsi na dne..zjistis, ze jeji teplo je nenahraditelne a jedinecne!! a maximum..
Hodne Stesti..