icon

Podvedené manželky a milenky

enilora
31. jan 2010

Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝

ydreda
14. máj 2012

@11nika11 takeho muza by som nakopla riadne...vy nie ste zobrati,mate dceru,ale pokial mily muzicek mieni robit takto svinstva,ruky prec od neho...ak slubi a nedodrzi,nie je vas hoden...(

ja som pisala a strane 56 svoj smutny pribeh...
sme s mm stale spolu,ale ta bolest v srdci je preukrutna,tym,e sme dlho manzelia a mame dcerku,ktoru obaja milujeme,sa snazime zabudnut....
mne to nejde,obcas vybuchnem,pripomeniem neveru a tym rypnem...
mm sa snazi,dost sa zmenil,ale stale podozrievam,kontrolujem sms,fb,vsetko co sa da...uz nikdy mu verit nebudem,nastrbil doveru moju,nejde to len tak preboleit,kamoska mi radi nepripominat mu tu everu,ze to nebude moct pocuvat a napokon aj tak sa vsetko skonci,ale je to pretazke(((inak sa milujeme pravidelne uz,v posteli nam to skutocne ide,je skvely milenec,ale ked si na druhej strane predstavim,ako to vsetko mohol davat tej kurve ,je mi nanic...mam pocit niekedy,ze sa z toho zrutim,urcite potrebujem psychologa,lebo s tym nedokazem zit(((

p.j.jacky
14. máj 2012

@ydreda to ti verim ze je to tazke.Nevedela by som si to ani ja predstavit ako by sme my s mm fungovali keby sa vratil.Utiekol by aj tak si myslim.Stale by som rozmyslala kde je,skym je,ci je v praci,skym vola,pise atd.Dnes som rada,ze nakoniec to dopadlo tak,ze sa rozkyval on a podal ziadost.Uz len vysudit vyzivne a majetkove vyrovnanie a idem odzaciatku.

ydreda
14. máj 2012

@p.j.jacky ja ta obdivujem v tomto,nemam silu to takto radikalne riesit,ale ak zistim co i len dalsi jeho vykyv,rozvediem sa,budem musiet lebo to bude ozajstny dovod uz ze sa nepolepsi... a nezmeni

p.j.jacky
14. máj 2012

@ydreda mna obdivovat nemusis,on sa rozhodol pre rozvod.Ja by som sancu dala ak by sa vratil.Ale chcel sa somnou rozpravat-netusim o com a ja som povedala dost,uz ziadne rozhovore ze ja koncim,tak si za par dni podal ziadost.U nas su to uz 3 mesiace co nieje snami.A uz aj ked pride teraz niekedy je mi zneho telesne zle.Ale vspomienky ma bolia a predstavy aky sme mohli byt stastny

vevka1111
7. dec 2012

Aj aj mam rovnaky problem, moj manzel ma v jednom kuse podvadza, mam ten pocit, som o tom presvecena, ale len do chvile dokial ma nezacne neuveritelnym sposobom presviecat o tom, ze to su iba moje vymysli, ze som chora, mala by som sa dat liecit,a podobne nekonecne sragory....
Odpustila som mu nespocetne vela krat, prave vdaka tomu ako ma vzdy zmanipuloval, je odomna totiz o hodne starsi, tak skuseny pan v najlepsich rokoch to proste vie zahrat, a ja len donekonecna tancujem ako on piska....
Pred tyzdnom sa stala toto:
Mala som na navsteve kamaratku a prave sme si pozerali na pocitaci film, ked v tom, jej prisla sprava na socialne sieti, hadajte od koho??? ano, od mojho manzela, ktory ani len netusil, ze je u mna, konverzacia sa zacala celkom normalne, ako sa mas,,,,vsetko bolo normalne az dokial nenapisal:::: NAPIS MI KAM A JA PO TEBA PRIDEM:::: ,hned na to sa spametal a napisal, ze to bol omyl, asi tusil, ze by mi to povedala, alebo sa naozaj pomylil, ale len v tom, ze to poslal jej, jedno alebo druhe, je ocividne, ze si chcel ist po nejaku damu a urcite by nehrali spolu clovecko...ako som uz hore pisala ja som mu odpustila uz vela krat aj neodpustitelne, ale pred tromi mesiacmi sa stalo nieco podobne s inou mojou kamaratkou, kedy ma presvecil, ze to nic neznamenalo, ze sa len tak podpichovali a bla bla, vtedy som mu povedala, pretoze som sa stale to nase manzelstvo snazila zachranit, ze mu odpustam posledny krat............uz som sa mu vyse tyzdna neozvala, nereagujem na ziadne jeho spravy, neberiem telefon, mam casovu vyhodu, pretoze som pracovne odcestovana v zahranici,,,,,a dnes mi napisal, ze ak sa do vecera neozvem spakuje mi svestky a odnesie k mojim rodicom, on podla neho vlastne nic zle neurobil, a nebude sa mi donekonecna ospravednlovat,za to, ze napisal nejaku blbost!!!!! Uz zase ma manipuluje po sms, presvieca o tom, ze som chora, ze sa neozvem, ze chcem zahodit vztah pre taku blbost.
Rada by som vedela nazor nezucastnenych, na tento moj problem....

maruska24
7. dec 2012

@vevka1111 keď to ozaj tak cítiš, že ťa manipuluje, tak si vo vzťahu nešťastná a nechaj si teda tie švestky zbaliť a zo služobky choď k rodičom. Uvidíš, či si to vezme k srdcu, alebo ako sa to posunie ďalej.

19978
24. feb 2013

Ahojte.Ja tiez patri medzi podvedene manzelky.Mam dospele deti a manzela suknickara.Cele roky som tusila,ze ma podvadza,ale az pred tromi rokmi som mu prisla na jeho dlhotrvajucu neveru.Velmi som mu doverovala.Chodil do zahranicia, do prace a zatial v tej praci spaval s pacientovov manzelkou.Pracoval ako opatrovatel v rodine,v zahranici.Ja sa stale s tym nedokazem vyrovnat.Stale mu to vycitam,vela krat som ho vyhodila z bytu,ale zase som ho zavolala spat.Nedokazem zit s nim ,ale ani bez neho.Velmi sa trapim.Myslim na to kazdy den.Brala som aj antidepresiva.Citim sa velmi ponizena.Manzel sa snazi o napravu.Moje vycityky uz nevladze pocuvat.Problem je ale v tom,ze on je velmi spolocensky.Rad flirtuje so zenami a vyhladava ocny kontakt so zenami,.Tazko niekomu odpustit,ked doslova cumi na kazdu blondinu..Mna to velmi uraza a ponizuje.Neviem ako dalej.Deti mi hovoria,aby som sa rozviedla,ale na druhej strane viem,ze si zelaju,aby sme ostali spolu.

lubikan
1. mar 2013

baby a povazujete za "neveru",nie konkretne zenu,ale nieco ine,comu da manzel prednost,vymeni za vas,? napr. si z nicoho nic najde nejakeho konicka,ktoremu sa velmi intenzivne venuje?

didi44
Odpoveď bola odstránená
keisi08051
21. jún 2013

Ahojte všetci. Pred týždňom som načapala môjho muža u nás doma s mladšou babou v posteli. Na druhý deň sa mi ospravedlňoval, že sa nič nestalo a že mal vypité, že si to neuvedomoval. Hneď som mu povedala, že je medzi nami koniec a idem sa s ním rozviesť. Trošku zo mňa tá zlosť opadla, ale ešte stále som mu neodpustila, a keď si na tú scénu spomeniem je mi stále z neho zle. Stále sa snaží, si ma udobriť. Nemôžem strpieť ani jeho dotyk. Sľuboval, že sa zmení a urobí všetko preto aby som mu odpustila, problém je len v tom, že si ma snaží získať len sexom. Inakšiu snahu nevidím. Ja svojiich rodičov už nemám ale jeho sú ako moji vlastní. Mám im povedať čo mi spravil? Mám ho opustiť alebo mu odpustiť a dať druhú šancu? Kamarátka mi vravela, že keď to urobil raz, urobí aj druhý raz. Bojím sa toho, že keď mu teraz odpustím, že si ma potom už vôbec nebude vážiť. ďakujem všetkým za rady.

kosta123
21. jún 2013

@keisi08051 - uff nezávidím ti,,a čo si urobila ked si ju tam načapala?? ja by som ju asi stráááášne zbila,,,,a potom jeho. 😠 😠

blondiee83
21. jún 2013

@keisi08051 Tazko radit - je to tvoj zivot, tvoj manzel, tvoj vztah a ty musis v prvom rade vediet, co chces.
Formulka urobil raz, urobi znova moze, ale aj nemusi byt pravdiva. Mna by skor ako podvod ranilo to, ze si tu babu doviezol k Vam domov, do Vasho spolocneho bytu, do Vasho domova, spalne, postele....je to vas intimny priestor, do ktoreho by nik iny nemal vstupit. Podla mna je toto hrubost a neohladuplnost najvacsieho zrna a asi by som to nevedela odpustit. Preco si ju tam priviezol? mal ju pretiahnut v aute, v hoteli, v budke, na poli...ja neviem kde..ale nie vo vasom spolocnom pribytku.
Toto by ma trapilo najviac - nakolko mi z toho vychadza, ze on si ta nevazi uz teraz. Ale je to na tebe. Ak si zivot bez neho predstavit nevies a veris, ze by to znova neurobil - pocuvni hlas svojho srdca a odpusti mu. V kazdom pripade, pocuvaj len seba, nikto nema pravo rozhodnut za teba.

blondiee83
21. jún 2013

@lubikan Moj ma podvadza s nasim domom a zahradou 😀 😀

keisi08051
22. jún 2013

@kosta123 - no samozrejme že som do nej skočila a snažila ju tam dobiť, lenže hrdina ju bránil inak by som ju prizabila, je to strašne ťažke.

keisi08051
22. jún 2013

@blondiee83 - ved aj mňa toto najviac ranilo aj som mu to vykričala, že mal to urobiť v aute, ked už tak. ked ma chcel podvadzať mal to urobiť potajme a nie u nás doma a POZOR, stalo sa to v noci ked ja som bola doma. Aj ja si myslím, že si ma vôbec nevaží, Keby mu na mne záležalo tak robí všetko preto aby sme boli rodina tak ako predtým. Moja ja ti závidím, že ťa tvoj muž podvádza len s domom a záhradou 🙂 Nikdy som neverila, že sa mi to stane.

midori123
22. jún 2013

@keisi08051 nechapem. To Ty si bola doma, spala vo svojej posteli v spalni a on si doviedol domov, ja neviem trebars do obyvacky zensku a tam ju veselo prášil????

keisi08051
22. jún 2013

@midori123 prsne tak sa to stalo, zobudila som sa na krutý sen že som tu fľandru schmatla za vlasy a vyhodila von balkonom. už podvedomie mi napovedalo, že sa niečo deje. počula som mužov hlas, on mal vo zvyku pozerať telku ale teraz telka nešla, šla som ku dverám a zrazu sa mi roztriasol žalúdok a rozbuchalo srdce, šla som do obyvačky, dvere boli zavrete, vletela som dnu a bolo to hrozné ležali tam holy od pasa dole, či sa niečo stalo neviem ale toto mi uplne stačilo. hned som sa do nich pustila. keby ma nebol odsunul tak ju prizabijem

midori123
22. jún 2013

@keisi08051 Ty kokso!!!! Asi by ma na mieste svihlo o zem!!! Prepac, ale to uz aku drzost ma ten Tvoj podareny manzelicek?!?!?!
Som rozvedena a viem, ako strasne to boli, no toto by mne urobil iba raz!
Nikdy, a este raz zdoraznim NIKDY by som taketo nieco nedokazala odpustit!
U mna by definitivne skoncil. A mohol by sa aj na hlavu stavat a usami odrazat, viac by som ho nechcela!!!

keisi08051
22. jún 2013

@midori123 no to je riadna drzosť, ani ja mu nemienim odpustiť všetko možne som mu odpustila ale toto nie. u mňa tiež skončil, zhnusil sa mi na celý život. neodpustím mu ani kôli synovi.

svrndula
4. aug 2013

Ahojte neviem či mi este niekto povie svoj nazor ale budem moc rada! Mam priatela ktory nezil v dobrych rodinnych podmienkach bol aj v pezinku v nemocnici koly agresii ale namna ruku nikdy nepolozil len bol vzdy strasne nervozny z uplnej malickosti. Viem ze sme spolu akoby este od puberty ale lubila som ho stale. Sme spolu 6 a pol roka uz asi rok byvam unich doma srodinou secko super ale ked som bola pres mesiqcom v rakusku na dovolenke nedavno sa mi priznal ze ma podviedol uz posledne mesiace sme ani moc spolu nespavali ko keby stereotyp ale snazim sa mu odpustit aj ked to neviem dat z hlavy a neviem ci nebol rozchod lepsie riesenie. Neviem ci tomu mam dat cas aby to bollbolo yake ako predtym alebo si robim iba nadeje.uz som si ani nie ista ci mme byt spolu... Prosim poradiť som uz zufala nemam ani skym otom pokecat...

alzbeta58
15. sep 2013

@jv245 , doufám, že tě život hodně sešlape. Za neštěstí, které ji způsobila jiné ženě. Samozřejmě, že mu s tebou bylo prima. Neřešil domácnost, děti, finance, vzal si čisté vyžehlené oblečení od své ženy a šel si s tebou užívat a pobavit se. Mně se stalo totéž, po 35 letech manželství jsem zjistila, že má nejméně 3 roky štětku. Já byla dobrá na praní špinavých ponožek, mytí špinavého záchodu, práci kolem domácnosti a domu. Štětka byla pro zábavu. Když jsem vše zjistila, chtěla jsem odejít ze světa. Co jsem k tomu zoufalství byla odhodlaná, uvědomila jsem si, že to nemůžu udělat svojí dceři. Čekala naše 4 vnouče, svoje druhé dítě. Ten první moment jsem tedy musela přežít a teď se v tom plácám jak moucha v medu. Zhubla jsem 15 kilo, vypadám daleko lepší než dřív, ale moje duše umřela. Zůstali jsme spolu, manžel se snaží a snad mně má znovu i rád, ale všechno už je zničené. Nevím, jestli se kdy z toho vzpamatuji, je to 4 měsíce co s ní přestal. O ní nic nevím, ale každým dechem ji proklínám. Krást jiné ženě manžela se nedělá, když fena nechce, pes si neužije.

barcelona94901
15. sep 2013

@alzbeta58 Betuš a nevšimla si si za tie tri roky zmenu?či ako sa to prevalilo...inak s tým nešťastím suhlasím,ono tie mlyny naozaj melu,len ľudia čo sa im to stane sa pýtaju prečo?ale neuvedomuju si,že niekomu ublížili,,pred xy časom..

alzbeta58
20. sep 2013

barcelona 94901, když se mně to stalo, moc jsem přemýšlela, jestli jsem někomu neublížila. Neublížila. Bohužel, já jsem vždycky, už od dětství, byla ten, komu někdo ublížil. Nenaučila jsem se nikdy bránit, nikdy říkat ne, vždycky jsem chtěla jen každému prospět, vyhovět, udělat radost. I manželova nevěra měla původ v mé vstřícnosti. Pokud bych mu nedovolovala naprostou volnost, chceš jít se bavit, tak jdi, já tedy budu čekat doma, nestalo by se mně to. Neměl by prostor pro pelešení se štětkou. Doporučované dejte svým drahým volnost a důvěru se nevyplácí. Oženil ses, chtěl jsi se mnou žít, tedy si za tím stůj. Ano, chceš jít na pivko, jdi, ale ne na pravidelné každotýdenní dvoudenní schůzky přes noc s "kamarády" Dvoutýdenní dovolenou s "kamarádem" zatímco já čekala doma.

jv245
22. sep 2013

@alzbeta58 - trosku si naivna, po tom co som citala tvoje riadky, asi ked ti tvoj muz zahol, asi mal na to dovod, asi si mu nedala co potreboval... a este si myslim, ze obaja v manzelstve su navine ak sa vyskytne nevera... nevsimla si si to? no dost blbe, asi teda nepoznas svojo manzela... a mne nepraj to najhorsie, lebo si to vlastne prajes sama sebe, nevies ako sa veci presne mali, takze tak...

alzbeta58
Odpoveď bola odstránená
alzbeta58
29. sep 2013

@jv245 jv245 ahojte, uz som ciastocne pisala moj pribeh aj v inej teme, ale napisem aj sem... Ja som ta z druhej strany... Viem, ze sa to nerobi, ale srdcu clovek nerozkaze... Do dotycneho muza som sa velmi zalubila, aj on do mna, velakrat mi vravel, ze ma doma krizu, ze si so mnou rozumie vo vsetkom daleko viac ako so zenou, ze sa k nemu spravam krajsie, ze sme stvoreni jeden pre druheho... Ja som rovnako stara ako on, jeho manzelka starsia takmer o 4 roky... Teraz su manzelia tak 3,5 roka... So mnou je tak rok, pozname sa tak 2 roky... Vzdy nam bolo spolu velmi fajn, nikdy sme sa nemali problem rozpravat o comkolvek... Muz ma s manzelkou 1, 5 rocneho syna, ktoreho muz velmi lubi... A teraz je jeho manzelka 2krat tehotna, ked zistil, ze je tehotna rozisiel sa so mnou... Vydrzalo to tak tyzden, a potom sme pokracovali dalej... Cas plynul a otehotnela som aj ja... Cize caka sucasne dieta s dvoma zenami... Momentalne je to v stave, ze sa vsetko prevalilo, jeho zena, aj jeho rodicia vsetko vedia... Neviem co sa odohrava v jeho zene, ale ja uz som dost na dne so silami... Jeho rodicia to vraj znasaju velmi zle (tiez si odzili svoje, jeho otec je 3x zenaty). Mne tvrdi, ze uz sa rozhodol, ze chce ostat pri rodine... Len ci sa rozhodla aj jeho manzelka(niekolko dni uz nie je doma)... Velmi ho lubim, a myslim si, ze by mal kludnejsi zivot pri mne, lebo svoju zenu podviedol uz tretikrat a zjavne sa nepoucil, vzdy mu bude nieco vo vzahu so zenou chybat... Velakrat mi vravel, ze mu chybaju iste veci... ked raz puzzle nezapada, tak nikdy podla mna zapadat nebude... A mozno sa zeny boji, citi zodpovednost k detom a co moje dieta, hmm? Tak teraz cakam co bude... Tolko moj pribeh... Pekny den majte...

Moje odpověďe byla smazána, urážela jemnocit admina. Můj jemnocit uráží benevolence s jakou přistupuje společnost k nevěře. Vyjádřím se tedy jedinou větou.

Nikde v živočišné říši nedojde k páření když samice nechce.

happy8051
29. sep 2013

@alzbeta58 ja by som polozila otazku: s manzelkou mu to neklape a ste obe naraz tehotne. to znamena, ze spaval naraz aj s tebou, aj s nou. to ti nevadilo?
neodcudzujem ta. ale byt v tvojej situacii, zabezpecim si, aby som neotehotnela...

katti77
30. sep 2013

@alzbeta58 no nemam rada milenky to ti poviem na rovinu, je mi luto jeho zeny nie teba ale mam otazku? a ty chces takeho muza co svoju zenu podvadza na kazdom rohu? nebojis sa, ze to spravi aj tebe? ak by ostal s tebou tak novej milenke bude hovorit o tebe to co hovoril tebe o svojej zene...

kveta
1. okt 2013

@alzbeta58 Minule som citala vetu, se v dnesnej dobe ma veskere rozhodovanie o dietai v rukach zena.. Ci sa uz rozhodne otehotniet alebo neotehotniet.

Srdcu nerozkazes.. Ale stehna si pri sebe udrzat mohla.. Vela stastia, zdravia a sily pani manzelke prajem.

alzbeta58
1. okt 2013

@kveta
happy8051
katti 77, špatně jsem vložila svůj příspěvek, jsem alzbeta58-podvedená manželka a reagovala jsem na hnusné fňukání -- jv 245 --, tedy té, která podváděla a pak mně psala ještě svá nestydatá zdůvodnění o vině. Pokud nejsou hádky, vztah a domácnost dobře funguje pak na vině je svůdnice a všechna tisícinásobná bolest podvedených na její hlavu. Zkuste znovu můj příspěvek přečíst.

Kveta, plně s tebou souhlasím.