Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@janqa13 tak ako mozes napisat ze "sa zalubia" ??? kd on si potrebuje vedla vrznut a rozptylit sa ako sa ona moze nechat zneuzivat nedajboze zalubit? keby kazda zenska co ma hlavu na krku si toto uvedomila tak by ti hnusni neverni chlipnici nemali co sukat a nebol by problem....ale ako uz bolo napisane: "ked suka da, pes priskoci"
@katka.gzd zalubia sa,ver tomu,ze tie baby sa zalubia.Aj mne sa to stalo,aj ja som sa zalubila,ale nastastie ako som uz spomenula,dala som tomu rychly stop.Proste to prislo,zacnes na toho cloveka viac mysliet atd...a nevies tomu zabranit....ja neviem ci tie baby nemaju rozum presne ako pises,netusim,preco to robia a preco to robia dlhe roky....netusim.Pritom len premarnia svoj cas...
Čaute baby, čítam čo to tu píšete a z niektorých reakcií mi je až smiešno, napriek vážnosti témy. Katka vieš ked čítam tvoje príspevky tak ako by som čítala sama seba pred možno 14 rokmi. Samé zásady a nalinkované názory, všetko je presne biele alebo čierne. Ale život taký nie je. V živote musíme prežiť veľa krívd, a urobiť veľa kompromisov, aby sme mohli pochopiť aj tých druhých, ktorý podľa nás robia niečo nesprávne. Môže žena zvádzať muža koľko chce, ked on nechce tak sa nedá, a tak isto aj opačne. Niekto však nemá takú morálku, a na druhej strane sú ludia ktorý sú lahko ovplyvniteľný, a uveria slovám o veľkej láske.
@janqa13 by som skor povedala ze nechcu vidiet.... v zaujme zachovania vlastnej dusevnej rovnovahy sa kazda uistuje, ze si to len nahovara....preto sa to paradoxne manzelky dozvedaju posledne....lebo nevidiet a nepocut tolko neboli...ked uz sa to prevali tak je treba to zacat riesit a to je bolest pre vsetkych.......
Ja som s manzelom zosobasena len mesiac....nemame ziadne problemy no aj tak ma tato tema zaujala....ja by som neveru svojho manzela asi neprezila...neviem ci by som vedela zit stim ze ma podviedol alebo stim ze uz neni moj...je to strasne ako niektory chlapi mozu taketo nieco spravit?a preco to robia?nechapem...ak vas stale lubia tak preco to urobili? vobec im nezalezi na tom ako potom druha polovicka trpi? ublizi jej a ide ju prosit o odpustenie....dufam ze to nikdy nezkusim na vlastnej kozi...drzim vam palceky aby ste sa dobre rozhodli...aby ste nic nelutovali...
@kikaamajko suhlasim,jednoducho nikdy nevieme,ci sa v takej situacii nemozme ocitnut aj my...
@kikaamajko neviem ci rokmi sa moj nazor "nevernik = slaboch a chudak" zmeni, pochybujem....ci sa zmeni moja miera tolerancie voci tomu...mozno...co je iste je to ze takeho muza uz nikdy nebudem vediet milovat, ci pri nom budem schopna zit je druha vec....teraz urcite nie...o 20 rokov mozno, ale uz nikdy nebude ten clovek pre mna tym cim bol....
To si povedala pekne, katka.gzd, mne osobne by srdce puklo, keby môj muž spravil niečo také, keby zahodil celú rodinu, všetko čo sme spolu prežili za hlavu. Ale nikdy by som si nedovolila nadávať alebo aj horšie tej dotyčnej, pretože neviem pravdu a aj tak zodpovednosť za tú našu rodinu má v tej chvíly môj muž a nie dáka cudzia žena, ktorá sa konieckoncov mohla proste zalúbiť.
@kikaamajko pravda pravduca....
@katka.gzd pises velmi rozumne. ide o moralku. ak ju raz niekto nema, bude sa vyhovarat na vselico....city, zalubenost.... a ide jednoducho o slabost. proste nie je schopny odolat, nema charakter.
@kikaamajko skoda, ze nemas na neveru podobne nazory aj dnes. lebo mne nazory Katky naivne nepripadaju. su iba ciste, neskazene....ako to tu uz u (zial) tak isto mladych zien nevidime. ☹
asi si musela robit v zivote kompromisy, ze? takze na manzelstvo bez nevery neveris? lebo ja take manzelstva poznam...
zeny si casto nevazia same seba a vlezu doslova do postele nechutnym slizniakom len preto ze maju postavenie a prachy.
mne by sa tiez zdvihol zaludok a kopla by som ich do zadku.
chlapi su samci, ich biologickou potrebou je rozsievat semä 😀 , ale my zeny by sme mali mat hrdost a nebyt takou lahkou obetou.
@kikaamajko Úplne s tebou súhlasím.
@janqa13 vela veci mame v svojich rukach. nikto v nasej krajine nastastie nenuti zenu, vybrat si nejakeho chlapa nasilu. sama sa moze rozhodnut, ako bude jej zivot vyzerat. viem, moze sa aj pomylit, ale potom moze odist zo vztahu ako hrda zena...a nechat chlapika nech si uziva...kym ho nechyti prostata....na stare kolena...potom uz na opatrovanie bude tazko hladat nejaku kocku. 😝
@filipal dakujem za tvoje slova, uz som zacinala mat dojem, ze som v tom sama....dobre padne vediet, ze nie. A ze nie vsetky zeny su naivne alebo zivotom sklamane, zlomene a zmierene lebo potom by to ti chlapi mali v tom svojom spravani priliz jednoduche.....nemali by sme sa spravat ako ze nemame na lepsie, lebo kazda jedna ma na lepsie!!! a to "lepsie" niekedy moze znamenat aj samotu... ale naozaj nam nieje lepsie samym ako sa starat o nejakeho chrapuna a dennodenne si uz len pohladom na neho pripominat tu bolest co nam sposobil???
baby pardon, dovolim si este jeden prispevok....ja si osobne nemyslim, ze tato tema by mala byt o tom ako si navzajom vtlct do hlav, ze ten alebo onen neverny manzel nakoniec nieje az taky zly a ze predsa sa s nim zit da....ale skor o tom, ze by ste sa mali vzajomne podporovat v tom, ze sa da zit aj bez neho a ze to nie je koniec sveta, lebo on si tu starostlivost uz nezasluzi (cest vynimocnym pripadom)
@katka.gzd
ano Katka. zeny sa casto boja samoty a preto su ochotne znasat peklo na zemi. pritom najhorsii je ten strach. samota je len nekonecna sloboda.
snad su zeny este stale vychovavane k pokore, k prisposobovaniu, k poddajnosti a preto povazuju svoje trapenie za prirodzene.....ktore musi nevyhnutne prist v kazdom vztahu. pravdou je, ze muzi si tieto zeny nevazia. medzi sebou sa o nich znevazujuco rozpravaju. (ta si to necha, tej to mozem atd....)
mozno budu niektore prispievatelky oponovat, ze zivot je o kompromisoch. to, ano. odpustat treba. ale je rozdiel, ked RAZ odpustim neveru, ktoru partner hlboko olutuje a ked ma sustavne klame.
kazdy mame hranice niekde inde. ja napriklad odpustam tazko ...je to hrdost, ego?????
to su take ranne uvahy do diskusie 🙂 🙂
Ahojte,
@filipal veľmi sa vo mne mýliš , ked pýšeš, že môj názor pramení v dákom odpúšťaní nevery v mojom živote.
Máme z mužom nádherný vzťah, skôr by som povedala až príliš netypický v dnešnej dobe. Veľmi sa ľúbime, a pre oboch je rodina to najdôležitejšie v živote. Súhlasím s názorom že ženy by sa nemali báť samoty a nerobiť kompromisy, ktorými idú samé proti svojmu presvedčeniu.
Myslela som to tak, že že robiť scény, prípadnej milenke, vyvolávať jej rodičom , či do práce je detinské, a žena by mala mať svoju hrdosť. A ako som napísala , zodpovednosť za náš vzťah nemá tá žena ale iba my dvaja s mužom, takže by sme si to mali vybaviť s ním.
Prajem Vám všetkým aby ste našli muža čo si vás bude vážiť, aj aby ste odolali tým ktorý sa s Vami iba zahráva.
no...tak čo sa tých mileniek chudátok zamilovaných týka...tak s tou "mojou" som komunikovala "do očí" cez telefón mi klamala, nasľubovala hory doly (že on ju oklamal a že jej povedal, že medzi nami nič nie je, tak som jej vysvetlila, že je a nech nám dá pokoj) a následne na to pokračovala ďalej v komunikácii s ním a dávala mu jasne najavo, že má oňho stále záujem a že ako to chce on riešiť a pod... (ešte vtedy v telefóne sa mňa opýtala, že ako to budem riešiť, teda že či ho opustím alebo nie, a že to chce vedieť len ako jeho kamarátka a kolegyňa... ), takže niektoré sú proste vychcané mrchy

@janqa13 veris tomu ze ten chlap to robi pre lasku? fakt? skutocne?