icon

Podviedol by ženu chlap, ktorý má všetko?

27. jan 2020

Podviedol by podla Vás niekedy chlap , ktorý má doma všetko čo potrebuje(tak to tvrdí on) , je citlivý a sám si v minulosti prešiel bolesťou z nevery, dotoho je este najviac milujuci, rozmaznavajuci a zniesol by mi aj modré zneba, ibaže ja mam nejaku psychickú poruchu o ktorej som tu písala už davnejšie, ktora ma nici a neviem sa jej zbavit dotoho som paranoidná atd, je to nasledok mojej minulosti nie velmi peknej...a momentalne vymenil zamestnanie ,pracuje v noci so všelijakymi krasnymi ženami (robi managera v diskotekovom luxusnom klube) a ja si tu tak sedim kvasim na gauči,
tehotny gulaty vorvaň... a myslim zase na to najhorsie..
Nechcem pocut ze som.chora a mam sa dat liecit, to viem aj bez vas ... len nejak neviem uverit ze existuje chlap ktory svoju zenu nepodvadza...

Strana
z2
basullinka
28. jan 2020

@didaa ja si tiez beriem mobil do sprchy. Keby mi volaju z prace, nech pocujem. Abo si pustim pesnicky. :D zjavne som nenormalna

mimibb
28. jan 2020

Za mňa... Nikdy nehovor nikdy, život môže človeka dostať do takej situácie, že zareaguje úplne inak ako býva zvykom, ja ani sama o sebe nemôžem vyhlásiť, že nie, nepodviedla by som, rovnako to nemôžem chcieť po mojom mužovi, vo vzťahu musí byť dôvera a za mňa aj kus voľnosti a nesnažit sa neustále úplne krvopotne si k sebe niekoho viazať a stále sa chcieť o nom uistovat, byt v neustálom strese a.... - toto vzťah skôr či neskôr odpáli....

didaa
Autor odpoveď zmazal
sipopa
28. jan 2020

nikdy by som nepovedala ani o tom svojom, ze nebude mat prilezitost, no verim proste, ze odola. tak by sa to malo brat. ak ta miluje nepodvedie

1gabriela13
28. jan 2020

Zbytočne stresy si robíš. Ja vždy hovorím, že to jednoducho neovplyvnís. Ak ta niekto chce podviest tak ta podvedie, či budeš robiť doma cirkus na dennom poriadku ci budeš v kľude vysedavat a riesit si svoje veci. Skratka kto chce, nájde si cestu. Zas to ze si tehotná neznamená ze nie si pre neho príťažlivá. A ak sa sama sebe nebudeš páčiť po pôrode, tak môžeš schudnúť a pracovať na sebe a byť jedna z tých sexy dievčat ktoré tu opisujes. Neviem no, u nás to bolo naopak, mužovi som sa páčila po pôrode viac zo 65kg ako teraz (48kg). A to športujem takže mam dosť vypracované telo. A to ze mu porodís dieta, pre každého normálneho muža by si mala byť viac než hociktora iná.

retatka
Autor odpoveď zmazal
john3535
28. jan 2020

@retatka to áno,ale platí to aj opačne 😉

daniella30
28. jan 2020

Existuje 🙂 musis mu verit....

autor
28. jan 2020

Ano pochopila som, ďakujem vsetkym urcite natom budem pracovat najviac jak sa da,

@didaa tebe dakujem najviac ale 😁 teba počuvnem určite. Hned sa snim idem rozist a zavrem sa pred svetom do krabice! Lebo mam zlu povahu podla teba. Ja niesom vobec zla, iba mam komplex a som poznacena z minulosti to je vsetko

lenka2710
28. jan 2020

@didaa aj môj muž si berie mobil so sebou do vane, ale pozerá youtube! Nie každý chlap si berie telefón, len aby mu náhodou neprišla sms alebo hovor od inej ženy 😉 ja mam tiez takého muža ako písala autorka a dala by som ruku do ohňa, že by ma nepodviedol! Chodieval aj na dva mesiace preč a vôbec ma nenapadlo, že chodieva za inými! Ked vo vzťahu nieje dôvera, je to o ničom

veronaela
Autor odpoveď zmazal
didaa
Autor odpoveď zmazal
marca12
28. jan 2020

Chapem,ze kvoli minulosti si taka,aka si. Ale musis ist dalej. Prave kvoli minulosti by si si mala vazit,co mas teraz. Aj ja snivam o harmonickej rodine a dufam,ze moje deti budu mat kompletnu rodinu,ale tym,ze budes hnusna nanho,si nezabezpecis jeho dozivotnu lasku. Casom sa urcite naucis byt kludna. Hlavne kvoli babatku,lebo jeho psychike neprospeje,ked uvidi ako matka vysiluje kvoli otcovi. To som ja zazila. Moja mama bola ako sialena a trpela som. Myslim,ze dieta viac trpi v prostredi,kde matka robi sceny,nadava otcovi

arianna25
28. jan 2020

Neviem ci tu niekto spominal ale teraz ked mas cas tak sa venuj nejakej prijemnej cinnosti napr kreslenie, spievanie, spievaj svoj u babatku v brusku, mozno to aj robis ale hlavne sa snaz co najviac su zamestnat hlavu aby si sa neutapala v obavach. A vyber sa kupit nejake pekne vecicky pre babatko. Budete sa s toho s oriatelom tesit 💚

bajka16
29. jan 2020

Áno práve takí co majú všetko robia veci za ktoré si to všetko nezaslúžia 😉

Strana
z2