icon

Podvod - Firma KATEX (Martin Molčan) - jednoduchá administratívna práca

katexjepodvod
25. jan 2023

Dobrý deň, chcem vás upozorniť na podvod. pán Martin Molčan organizuje pohovory pre svoju firmu Katex s.r.o., ktorá sa venuje filtráciou vody do domácnosti.

Na pohovor som sa dostala cez kamarátku, ona cez ďalšiu a tak ďalej. Na pohovore všetko vyzeralo super ponúkali administratívnu prácu na 3/4 hodiny denne. Chcela som si privirobit popri práci. Ponúkli mi prácu v ktorej človek bude zháňať ľudí na pohovory. Pohovory organizujú v Ba na Seberíniho a v Košiciach na Mlynskej. Tvrdili, že hľadajú ľudí na viacero pozícii a kvôli tomu že som študovala Žurnalistiku myslela som si že preto mi ponúkajú práve pracu v ktorej budem komunikovať s ľudmi. Omyl. Všetci tam robia to isté. Na začiatok vám povie že za každého človeka ktorého zoženiete pre firmu získate 200€.
Vravím si super jednoduchá práca. Na začiatok musíte zaplatili 30€ k nejakej žiadosti.
O týždeň som zohnala ľudí poslala ich na pohovor. Prišla som podpísať zmluvu žiadnu som nedostala bolo mi povedané že musím najskôr byt kvalifikovaný pracovník. Vravím dobre ako sa kvalifikujem. A teraz prichádza sranda.
Kvalifikovaný pracovník je ten ktorý si kúpi vodnú filtráciu od nich so zľavou samozrejme takze 800€ 😀😅😅.
Na to som povedala že ja žiadnu filtráciu nepotrebujem a vua a La podvod na svete. Ponúknu vám skvelú prácu zaplatíte 30€ na pohovore a nikdy žiadnu výplatu nedostanete … pošlete tam ľudí ti ľudia dalších ľudí a od každého vytiahne minimálne 30€ ak samozrejme niekto nie je tak hlúpi a nekúpi filtráciu.

Strana
z2
pukina
25. jan 2023

@katexjepodvod a ktory debil zaplati na pohovore 30€?

bejbypd
25. jan 2023

@katexjepodvod žurnalistiku? S touto gramatikou to je teda výkon

solange7
25. jan 2023

Ved ta firma je davno v likvidacii. A presne ako bolo vyssie spomenute, ktory debil zaplati na pohovore 30€.

danieladeley
25. jan 2023

komu niet rady, tomu niet pomoci.... ja sa vzdy cudujem, ze sa este najdu take podvodne firmy... a ono sa naopak este stale najdu blbi ludia, ktori su ochotni nieco platit na pohovoroch...a este aj vraj vzdelani

katexjepodvod
autor
25. jan 2023

@danieladeley 😀😅 ešte že vy ste nikdy na nič nenaleteli. Išla som tam cez kamošku, myslela som si že tam robí dlhšie a je to overené.

katexjepodvod
autor
25. jan 2023

@pukina presne ten debil ktorý sa pýta

pukina
25. jan 2023

@katexjepodvod neviem co si cakala, ze ta tu budu ludia este lutovat? normalny clovek si overi kam ide na pohovor, to si sa s tou kamoskou nebavila o tom ako prebieha a co je to za firmu? potom ze preco to v tejto krajine vyzera tak ako vyzera, ked sa tu ludia tak lahko nechaju odr*at 🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
danieladeley
25. jan 2023

@katexjepodvod zbytocne okolo seba kopes, bola to tvoja blbost. Kamoska to nebude bohvieaka, ked ani nevies, kde pracuje a je normalne si zistit pred pohovorom o firme viac info, minimalne preto, aby si sravila trosku dojem, ak sa ta nieco opytaju. Tu stacil jeden klik, aby si zistila, ze je to podvod. Plus nie len ze si spravila blbost, ze si platila, ale aj dalsie, ked si zacala zhanat ludi a pracovat tak bez zmluvy... Cele zle.

rusalinka
25. jan 2023

@katexjepodvod prepáč, že som taká zvedavá... Ale kde si to študovala tú žurnalistiku?

grankosko
25. jan 2023

Už len to, že by som mala platiť nejaký poplatok pred samotným nástupom sa mi zdá byť viac než cez. Ani ten by som im nezaplatila. No verím, že si sa na to aj tešila a tak chápem, že takéto jednanie zamrzí, no ja by som ich bez milosti nahlásila na polícii

katexjepodvod
autor
25. jan 2023

@danieladeley 😀 Prepáčte mudrci napísala som tu presne preto že som o firme nenašla predtým žiadne informácie. Nikde žiaden takýto príspevok nebol. Preto som to tu chcela napisat aby si to našli iní ľudia. Nezaujíma ma čo si myslite ani čo píšete 😀 ani tých 30€ ma netrápi chcem pomôcť iným to je všetko … čus

danieladeley
25. jan 2023

@katexjepodvod to je dalsi skvely dovod, preco ist na pohovor do takej firmy, o ktorej ani nevies nic najst :D nieco mi hovori, ze si ju ani nehladala na obchodnom registri ani na finstate :D ale dobre, ked ti 30 e nechyba, kludne rozdavaj aj dalej, podvodnici sa potesia ;)

hugigugin
25. jan 2023

@katexjepodvod 1)firma KATEX je c orsr.sk registrovana min. 5* a ani v jednej nie je pan Mm Spoločník ani konateľ.
2)existuje phdr. Mm-KATEX - živnostnik v zrsr.sk registrovány
3)google ho uvadza ako PhDr Mm-rouvia
4)finreg uvadza min 4exekucie
https://www.finreg.sk/exekucia/1023427537
5) na pohovore sa poplatok v serioznej firme nikdy neplati.

Ako novinarka troška viac rešerše neuškodi.

maca1984
25. jan 2023

Matička bohová... tak chceš zarábať ale máš platiť. Však už len to smrdí odrbom.

maranco
25. jan 2023

30€ ber ako poplatok za školenie do života, na čo si dať nabudúce pozor.
Známa si našla na FB inzeráte brigádu na doma, chceli poplatok okolo 20€ poslať na účet do Anglicka. Tak sa radšej spýtala a nešla do toho.

beatrixx1525
25. jan 2023

Ja len že 5 minút googlenia mi stačilo na to nájsť recenzie na nete... Žurnalistika jak lusk keď si neviem nájsť info ani len z googlu, tobôž používať kritické myslenie😊

babulkomale
25. jan 2023

@katexjepodvod vua a La sa píše voilà - aj s tým opačným dĺžňom.

babulkomale
25. jan 2023

@katexjepodvod tú žurnalistiku si študovala koľko? Tri dni?

jakoma
25. jan 2023

@katexjepodvod dakujeme za upozornenie! Na MK su aj ludia, ktori na to potrebuju upozornit, lebo by naleteli. Bud su mladi alebo velmi potrebuju peniaze a nerozmyslaju. Alebo nerozmyslaju, lebo to nemaju vo zvyku. Aj my sme boli mladi, ja som sa na to dala v 18tich (vtedy to stalo 10 eur), moj muz bol v 19tich na podobnom "pohovore", odmietol zaplatit.

1sally12
25. jan 2023

@danieladeley a ešte sa tu s tým aj prídu "pochváliť"😃 Ja by som sa asi od hanby zahrabala a nie ešte o tom niekam písala🫣

danieladeley
25. jan 2023

@babulkomale vua a La odrovnalo aj mna, az teraz som si to vsimla :D

mirka169
6. feb 2023

Tiez som tam bola. Aj som nasla predtym negativne skusenosti na intenete, nejake exekucie, no vravim si, ze pojdem a uvidim. Nahravala som na telefon celu dobu pohovoru, odo mna peniaze zatial nepytal, no nechcel mi dat ani len precitat tu "zmluvu o spolocnikovi". Isla som prec. 🙂

cutinka2
15. feb 2023

Aj ja som tam dnes bola, este toto som citala, nez som isla, ale tiez som si vravela, ved uvidim. No a jasne, presne, ako pise autorka.
Cista pyramida. Pan je dlznikom aj v poistovni, kto vie, kde vsade este ma exekucie.

blog_betka
21. feb 2023

@katexjepodvod poznám ich vkuse otravujú mali by ich riešiť takto klamať ľudí

dadka_bb
21. feb 2023

@katexjepodvod tak ja som vypedrila 250eur na podvod s bitcoinmi pred 2 rokmi. 30eur je nic. Skakala by som od radosti. Nic si z toho nerob a dakujeme za varovanie ❤

bublinkai
27. feb 2023

@katexjepodvod Ďakujeme za upozornenie

domibed
1. mar 2023

@katexjepodvod ahoj ak mas záujem si o tom popísať pripadne to ďalej riesit nápis mi 🙂

sefkasabinov
4. mar 2023

@katexjepodvod ty sa aká svätá žurnalistka keď čítam o tebe že ponúkaš eskortné služby. To si musela ísť do tej firmy asi málo zarábaš v Sabinove a Košiciach

sefkasabinov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2