Podvodníci Urban Trend
Ahojte, taká som nahnevaná. V apríli 2022 som si z internetového obchodu Urban Trend objednala a aj podstivo zaplatila v hodnote 10eur detské fleecové capačky. Akože kašľať na to, 10eur ma z biedy nevytiahne ale strašne ma štve, že po prijatí platby sa viac neozvali a tovar mi žiadny neprišiel. Moja chyba, že som si skôr neprečítala recenzie na ten obchod..ale aj tak..keď si niečo podstivo zaplatím, malo by mi to byť doručené. Neviem ako môžu spávať. Už som im aj 2x písala e-mail že mi je z nich zle ako okrádajú a klamú ľudí, že raz im to neprejde a niekto im dobre klepne po prstoch za toto čo robia. Máte podobnú skúsenosť🥵?
Urbantrend aj mne vratil peniaze obratom, hned ako som na kopiu mailu dala aj mailovu adresu od Kluci z Prahy. 👍🎉
@maranco no este neprisli 🥲bolo to na Silvestra a pisali ze chvilku to potrva.myslite si ze len slubuju?
@cillamilla11 napis im este raz a daj do kopie email podvudky@gmail.com
@martineckaagmailcom ak nedojdu peniaze do pondelka napisem im
@maranco peniaze realne cinkli na ucet. Ale az po tom, ako som dala na kopiu mailu podvudky@gmail.com. Dovtedy len slubovali ze platba pride do 30 dni a nic.
@martineckaagmailcom pisali ze poslali peniaze ale ja som nic nedostala teraz po novom toto hraju ze poslali peniaze
@cillamilla11 over si s nimi este raz cislo uctu, mne najprv napisali ze mi uz poslali na ucet, ale to nebolo moje c.uctu, ale nejake uplne ine
@gaska ja som im moje cislo uctu poslala oni uz so mnou nekomunikuju odvtedy co pisali ze poslali mi to
@gaska takze peniaze som nedostala a uz sa mi vracaju aj maily naspat ze neexistujuca mailova adresa.bastardi
@cillamilla11 napíš na podvudky@gmail.com
@cillamilla11 to ma mrzi. Pozeram, ze aj s webu uz stiahli e-mailovy kontakt, je tam len ten ich hluchy telefon🙈. Suhlasim s @maranco, informuj podvudky@gmail.com, ako mas dalej postupovat.
Doména urbantrend.cz bola 14.1.2025 zablokovaná správcom CZ domény z dôvodu "v karanténě před zrušením z důvodu nesprávných údajů držitele/nesdělení zástupce"
Na slovensku také kontroly nerobia, dá sa registrovať doména na fiktívnu osobu.
@maranco a co im mam napisat konkretne ?
@cillamilla11 to čo ti naposledy odpísali im prepošli a dopíš že žiadne peniaze ti na účet neprišli
@maranco tak este zatial ani oni neodpisali a nahlasil ich niekto na polociu aspon ? lebo neni to spravodlive ze mala suma tak nic nebudu riesit . prexo by som mala nechat nejakym degesom 75 eur . no nie ? ale ked och nikto nenahlasil este tak nic s tym nespravim
@maranco tak si predstav dnes rano mi cinkli na ucet peniaze od nich . zazrak
@cillamilla11 super spravy, blahozelam🎉
@gaska dakujem normalne som neverila ociam misela som si dat sampanske nato 🤣
Ahojte.Ja som si objednala 8. marca 2024. Od aprila 2024 som ich bombardovala mailami. Najprv pekne slusne, potom som uz zvysovala napatie a v kazdom maily na zaver cislo mojho uctu. A dnes sa stal zazrak, Peniaze mi konecne vratili, takmer po roku. Oplatilo sa ich bombardovat. Bolo obdobie, ked som im pisala, kazdy den to iste.Oni mi sem tam odpisali, ale stale ta ista basnicka, tak som urobila to iste, kopirovala som svoj mail stale dookola. Drzim palce ostatnym a urcite uz neobjednavajte z tejto stranky, velky podvod.
4.10.2023 som spravila objednavku na urbantrend. 4.10.2024 dom nemsla ani tovar ani peniaze. Napisala som im mail, ze si prosim vratit peniaze. Nic sa nedialo. Poslala som im kazdy den ten isty mail. Asi do mesiaca sa mi pzvali ze mi objednavku rusia a do 30 dni dostanem peniate. A zasa sa nic neudialo. Tak som im napisala opat mail, kazdy den ten isty mail ze mi dlzia peniaze a ze 30 dni uz davno preslo. Nic sa zase nedialo. Asi po 3 mesiacoch som im napisala ze som oznamila policii ich jednanie a hadajte co? 😁 do par dni som mala peniaze na ucte. Takze im to cele trvalo asi 4 mesiace, kym mi naozaj peniaze prisli na ucet.
Nevzdavajte sa, piste stale, stale, stale. Dokola a dokola.
Zdravím, má, prosím, niekto aktuálnu skúsenosť s uvedenou stránkou? Tovar som objednala 8.5.2024 a dosiaľ nič. Stále to isté, že objednávku nemožno stornovať, lebo už bola odoslaná a na dodanie majú 360 pracovných dní....
Zdravím, má, prosím, niekto aktuálnu skúsenosť s uvedenou stránkou? Tovar som objednala 8.5.2024 a dosiaľ nič. Stále to isté, že objednávku nemožno stornovať, lebo už bola odoslaná a na dodanie majú 360 pracovných dní....
@marus4 ano po 1 roku a neskutocne vypisovanie emailov vrátili peniaze

@maranco tak som im pisala a zevraj mi poslu naspat peniaze