Podvodník ma obral o 100 EUR
Zdravim obral ma podvodnik o 100€, pomoze mu poslat nieco vyhrazne prevodom 50 centovym? Cislo telef si zrusil….
@simca06022011 No, my sme mali aj záznam z bezpečnostnej kamery. Sme im to dali ako na dlani: človeka - ani hľadať ho nemuseli. A aj dôkaz. Povedali nám že nemáme ako dokázať hodnotu bicykla a že oni aj tak nemajú ako tie peniaze od neho vymáhať. A bolo vybavené. Čo sa suseda týka... keď sme ich volali, tak mal akurát na záhrade zviera v oku. Bolo to počuť ako vrieska, keďže bolo chytené. Len nebolo to vidieť, lebo má nepriehľadný plot, + to mal v zadu, za chatou. Ale doslova pár metrov od nás. Povedali mi že oni nemôžu len tak skočiť plot a že to sú iba také naše tvrdenia. Ešte dodám že to bolo v chránenej oblasti. Ja som v živote tak sklamaná nebola. Sklamaná a frustrovaná z tej bezmocnosti.
A ešte nám povedali, a to teraz citujem: "on by veľmi rád skočil plot, ale nemôže, lebo to zákon nepovoľuje. A keďže sme sa to rozhodli riešiť takto, tak bohužiaľ, už nemôžeme ani my a musíme ísť cez ich proces". Ja som naňho ostala pozerať ako obarená, či vážne naznačil že sme urobili chybu volaním polície a mali sme to vyriešiť samy. Či fakt naznačil že som mala ja: 40 ročná žena, radšej preskočiť ostnatý plot, keď som to chcela nejako vyriešiť. Lebo oni s tým nehnú.
Viete čo.... kričala by som od zlosti. Chlap pytlačí, necháva zvieratá lapené niekoľko dní v pasci a môže ma od zlosti roztrhnúť a neviem s tým nič urobiť.
@anonym_0328ab ano to su hrozne vyhovorky, tiez s tym ze nemozu ist niekomu na pozemok ma vytacaju, mame podobne pripady aj tu. AJ nebezpecne pre zivotne prostredie atd.. no nemozu. Ano na pozemok nemozu ist, a to si aj takyto ludia uvedomuju dobre.. preto si dovoluju.
Ale teda ano kradez, sme riesili vzdy. Ich nema co hodnota mojho bicykla zaujimat, ak to pojde cez nejake konanie, tak predsa hodnota sa urcuje k veciam bezne, vy to dokazete kludne nakupom, dokladom, alebo sa otvori internet a ukaze co taky bicykel stoji, par eru dole za pouzivanie :DD hodnota sa da urcit aj cca... proste velakrat je to fakt na tych policajtoch. AJ napr s tou kradezou penazenky to bolo tak, ze nechceli riesit, musle asa toho baba dozadovat a az ked xkrat povedala, ze ved pouzili jej kartu atd, tak ze dobre.. podla mna sa im nechce, nie ze nevedia. Najma v pripadoch, ze maju spisat co sa stalo a vysetrit to.
A inak moj chlap, zobral kamosa a riesil ukradnuty bicykel strucne rucne .. :D na zlodejov lepsie nefunguje nic.
pre 100 eura mu neurobia nič iba priestupok. A to by musela byť hodnota viac ako 700 eur.
Skus tu❗
@anonym_176c14 sa čudujem že ľudia pošlú bezhlavo peniaze na číslo účtu aj keď im meno príjemcu nesedí s tým s kým si píšu, to je už prvý znak že niečo tam nesedí a príjemca platby sa zatajuje
preto banky povinne zaviedli kontrolu mena od 9.10.2025 aby bolo menej podvodov a ľudia túto kontrolu ignorujú
@anonym_176c14 sa čudujem že ľudia pošlú bezhlavo peniaze na číslo účtu aj keď im meno príjemcu nesedí s tým s kým si píšu, to je už prvý znak že niečo tam nesedí a príjemca platby sa zatajuje
preto banky povinne zaviedli kontrolu mena od 9.10.2025 aby bolo menej podvodov a ľudia túto kontrolu ignorujú
@maranco inak to máš kus pravdy, dnes má účet každý a pokiaľ ho nemá na svoje meno, alebo meno zatajuje tak tam niečo nesedí a peniaze nepošlem..

@anonym_3268eb to kde bývate? Toto sa bežne stane v jednej rodine? 🤔
@anonym_552e2e v hladovej doline