icon

Podvodník - plastický chirurg na misii v Iráne

magdalenka52
13. sep 2022

Dobrý deň .
Musím prispieť mojou vlastnou nedávnou skúsenosťou.
Nedávno ma kontaktoval na Instagram plasticky chirurg, (James Mario16)ktorý si chcel písať. Hneď ma úvod mi napísal svoju životnú situácii , že je vdovec z malou dcérkou . Manželka zomrela pri auto nehode a 5 rokov smúti . Už nechcem viac smútiť , že život ide ďalej. Hľadá ženu ma vážny vzťah končiaci manželstvom. Lákavé ale divne veď lekári majú okolok seba toľko žien. Po niekoľkých vymenených správach a ťahanie za nos a vyznaniach som veľmi rýchlo pochopila , že niečo nie je ok. Poznám kolegov, tak som spozornela. Zrazu začal pýtať peniaze, že je odvelený do Jemenu. Po mojej poslednej správe , v ktorej som ho atakovala rôznymi medicínskym otázkami a napísala podvodoch na sociálnych sieťach sa odmlčal. Dávajte si pozor.

mirage
13. sep 2022

Mila Magdalenka, mrhala si svoj cas akymikolvek spravami pre neho. Uz na zaciatku si mala vediet, ze je to podvod. Ale aspon Ta neobral o peniaze.

ninusa221
13. sep 2022

No Nehovor toto ked uz vidim bud ci mi to pride na messenger, instagram, alebo na mail automaticky odstránim spravu je to tu niekoľko rokov… nic nové

sasa1310
13. sep 2022

@magdalenka52 dávame si pozor, s takými si nevymeníme ani pozdrav a nie ešte vypisovať ako ty.

maca1984
13. sep 2022

Chvalabohu mám toľko rozumu, že mi ani nenapadne takýmto individuám odpísať.Prečítam, zablokujem a dovi všetci "lekári, vojaci, právnici, šejkovia, mohamedi a spol."

veronika3110
13. sep 2022

@magdalenka52 čudujem sa ti, že si na to prišla až teraz… na instagrame sú milióny ľudí a on napíše práve tebe a bla bla bla… jasný podvod…

princeznaaa12345
13. sep 2022

Prečo si si s ním vôbec začala písať??? 🤷‍♀️🤦‍♀️

selest
13. sep 2022

To si sa s nim potrebovala tolko bavit aby si na toto prisla? Mne stacilo precitat uvod ze ta kontaktoval plasticky chirurg a viem ze je to odrb..Ale mam v okoli aj ja taku najivnu zufalku kt kazdemu nadavala ze jej zavidia krasavca az nakoniec ked poslala par tisic pochopila..

brembo
13. sep 2022

Takýchto odrbov je milion. V mnohé funguju ako organizovaný zločin. Prevažne sa jedná o povolania,ktoré su ženám atraktívne,prítažlivé. Hlavne su to prevažne vojaci,lekári,podnikatelia,manažéri. Nikdy nie obyčajný robotník.

pallacinka29
13. sep 2022

@magdalenka52 tak na toto musi naletiet len nejaka nepricetna stara dievka 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

tetapetra
13. sep 2022

@magdalenka52 ze ešte niekto na to skočí 🤣. Lekári, vdovci, vojaci je to staré viac ako 10r. Boli časy,keď som viac krát do týždňa zdedila neskutočné milióny.

brembo
13. sep 2022

@tetapetra zdedené milony už vychádzaju z mody. Teraz je TOP vírus v PC a vydieranie,že ste sledovali pčko a maju vaše videá,ako si to pritom robíte😂 alebo že ste sledovali detské p a za nejaký poplatok si nechaju Vaše tajomstvo.

hiro
13. sep 2022

"plastický chirurg na misii v Iráne" :D
A mozno este napise ovdovely saudsky milionar ktory nema na zaplatenie prevodu tych milionov, zlatokop z australie ktory potrebuje poslat zlato chorej mame v egypte a nema na postovne...

elizabet173
13. sep 2022

@hiro 😂😂😂 verím, že zopár zúfaliek skočí aj na to

hiro
13. sep 2022

Keby ste vedeli kolko mne pise krasok s velkymi prednostami na FB :D Ani nemusim pozriet profil a je mi jasne ze za kazdou je schovany nejaky "IT" pracovnik co sedi na dlazke s notebookom na kolenach niekde v stuchnutej indickej izbe spolu s dalsimi 10 spolubojovnikmi :D

liz_lemon
13. sep 2022

@brembo to je uz stary otrepany podvod

tetapetra
13. sep 2022

@brembo chodi mi niečo na azet 🤣ale keďže som odmietla dať číslo na mobil, nemôžem posielať správy 😉. S dedičstvom som sa aj dohadovala, aby si stiahli potrebný poplatok a zvyšok mi poslali,ale odmlčali sa. Asi sa urazili 😂

melany_y
13. sep 2022

Ja sa čudujem, že si mu aj odpisovala. Nechápem,nejde mi do hlavy aby jedna uvedomelá žena si písala s nejakým cudzincom na ig, prepáč pre mňa nepochopiteľné

hiro
16. sep 2022

V uplynulých dňoch pribudlo ďalšie oznámenie od ženy, ktorá takto darovala viac ako 11.000 eur neznámym mužom, ktorí ju oslovili na sociálnej sieti. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Oznamovateľku na sociálnej sieti požiadal o priateľstvo neznámy muž, s ktorým niekoľko mesiacov komunikovala. „Po čase jej oznámil, že pracuje na vrtnej plošine v zahraničí, avšak z dôvodu choroby sa musí vrátiť domov. Následne ju požiadal, aby mu poslala peniaze," priblížila polícia. Poslať mu mala viac ako 5200 eur.

Následne ju mal podľa polície osloviť ďalší neznámy muž. Predstavil sa ako lekár z Jemenu, ktorému hrozí prevelenie do vojnovej zóny v Afganistane. „Poškodenej oznámil, že potrebuje finančné prostriedky na cestu zo zahraničia. Tá mu postupne poslala finančné prostriedky v celkovej výške 5400 eur," ozrejmila hovorkyňa.

Žene mal sľúbiť, že jej peniaze vráti po návrate na Slovensko. Neskôr jej však poslal fotku muža za mrežami so správou, že mu našli v batožine zbraň a potrebuje 3000 eur, aby sa nedostal do väzenia. Oznamovateľka následne požiadala o pomoc finančnú službu, ktorá od nej vyžadovala úhradu bankových a poistných poplatkov vo výške 205 a 800 eur. „Po vykonaní platieb v uvedených výškach poškodená žiadne peniaze od finančnej služby nedostala. Poškodenej týmto konaním vznikla celková škoda vo výške 11.338 eur," doplnila Šimunková.

https://www.aktuality.sk/clanok/JJ30jI7/policia...

hiro
11. okt 2022

Uz boli vojaci, lekari ale toto mi je novinka 😂
"Ženu podviedol „ruský astronaut“, ktorý tvrdil, že potrebuje peniaze, aby sa mohol vrátiť na Zem Žena previedla 4,4 milióna jenov po tom, čo podvodník sľúbil, že sa s ňou po návrate na Zem ožení."
https://interestingengineering.com/culture/japa...

brembo
11. okt 2022
hiro
7. dec 2022

Nemas svoje miliony? Nevadi...
"Kriminalisti podali návrh na obžalobu zo sprenevery na bývalú účtovníčku jednej z olomouckých základných škôl, ktorá podľa nich spreneverila viac ako 14,5 milióna korún z prostriedkov školy.
Peniaze podľa kriminalistov z odboru hospodárskej kriminality žena postupne prevádzala z účtu svojho zamestnávateľa na svoj bankový účet od 25. apríla do 14. júna tohto roka. "Tie obratom vymenila za eurá, ktoré previedli na niekoľko zahraničných účtov v domnení, že ich posiela na úhradu poplatkov spojených s doručením cenného balíka od virtuálneho zahraničného priateľa vydávajúceho sa za amerického lekára na misiu v Jemene"
https://www.cas.sk/clanok/2746797/uctovnicka-za...

miamaria
7. dec 2022

@magdalenka52 Moja svokra si pisala s legionarom vo vysluzbe z Francuzska, ktory bol ochotny prist za nou do Cadce 🙂

hiro
8. dec 2022

Odhalila som romantického podvodníka z Afriky. Cez video mi po pár hodinách ukázal svoju tvár

https://zena.sme.sk/c/23089010/odhalila-som-rom...

A kto nema predplatne:

https://pastebin.com/FgyEBH0H