Pohnevaní pre bábovku
S manželom sme sa dnes pohnevali kvôli bábovke, ktorú som upiekla 🤦🤷 Nebola to hádka, nekričali sme na seba, ale sme na seba urazení. Manžel má veľmi rád bábovku, najradšej takú, ako pečie jeho mama. Ale nemyslím si, že je to len preto, že je to bábovka "od mamičky", svokra pečie naozaj veľmi chutnú, mäkkú a vláčnu bábovku. Ale mňa zaujal pred časom na nete jeden recept na bábovku s citrónom a gréckym jogurtom, tak som sa dnes rozhodla vyskúšať tento recept. Keď prišiel manžel z práce, práve som bola s deťmi v kuchyni a bábovka bola ešte teplá na linke. Čakala som na jeho reakciu, keď ju uvidí. Prišiel do kuchyne, bez slova si hneď kúsok vzal a tak som začala vysvetľovať, že to je iná bábovka, nie taká, ako robí jeho mama. A z neho vyšlo len nejaké citoslovce vyjadrujúce sklamanie. Tak som sa nahnevala a povedala som mu, že ju jesť nemusí, že ju zjeme aj bez neho. Tak sa nahneval aj on a povedal, že radšej ide preč, lebo som nabrúsená. Tak ženy, nepíšem to sem, lebo potrebujem počuť vlnu kritiky na môjho muža, chcela by som len počuť nejaké nezaujaté názory, či som mimo ja, on, alebo obaja 😅 my máme taký "dar" pohádať sa pre totálne somariny. Ďakujem za vaše postrehy 😉
A to som myslela, že väčšia somarina na hádku ako u nás,neexistuje. Pohadat sa kvôli tomu, či kúpime džús s dužinou alebo bez dužiny, je asi rovnako bláznive ako tu pre piškótove cesto 😃😃😃
@loginexistuje a prečo rovno ta túžba “poraziť či prekonať svokru”.... načo? Veď báboviek existuje xy druhov.. svokra pečie takú, ja inu.. ( a ja osobne aj rôzne druhý), vzájomný respekt. Toto podvedome pretekanie, či imaginarne myšlienky, že muž je úplne naviazaný na stravu mamičky... to je jeden mýtus, ktorý si manželky asi vsugeruju a predbiehaju sa samé so sebou- a potom sa čudujú, že zlá svokra a pod. Celé toto nepodstatne, zbytocne.. čo klud neprinesie. Nestavajte sa voči svokre v prvej sekunde ako k nepriateľovi.. veď načo? Ako chcete mat v bud dobrý vzťah? Muž chudák potom ako hromozvod.. byt v jeho koži by nechcela byt žiadna manželka.
@danim moja svokra je stelesnene Zlo takze ja sa s nou nepretekam v nicom
jedine co robim v suvislosti s nou je ze jej v duchu zehnam ale inak s nou nemame ziaden kontakt (ani muz ani deti)
Ďakujem za povzbudenie, aj mne je jasné, že sme šťastní ľudia, keď riešime len takéto "problémy", ale tak štve ma to, že sa takto často pre blbosti hneváme...😕 Keď ja mám takú vzbrklú povahu, že často skôr zareagujem, ako premyslím a potom to takto dopadne 🙄 toto keď sa raz naučím ovládať, tak si sama udelím nejaké vyznamenanie 😄 ale som rada, že nás je tu viac takých šťastných, čo sa len pre somariny hádame 😄
So mnou sa raz manžel pohádal preto, lebo som sa s ním nechcela pohádať 😀
Aj ty aj on ako deti...až trapne
no ani by mi nenapadlo kritizovat tvojho muza a ked uz kritizovat, tak teba... preco by mal byt nadseny z tvojej babovky, ked mu chuti iny recept? a vybuchla si ty na neho, nie on na teba. takze ospravedlnenie by malo vychadzat z teba. ozvalo sa tvoje ego, urazila si sa...paneboze, ved to je taka somarina, a nou takto uplne zbytocne zanasas vas vztah
muz ma 5 ci kolko rokov ? 😌
@katty2012 a preco by si akoze kritizovala ju? A preco by jej muz nemohol ochutnat aj iny recept? To, ze mu chuti 1 recept znamena, ze nikdy uz neochutna nieco ine? Ona chcela vyskusat nieco ine. Mimochodom, hladala som taky recept aj ja, lebo ma zaujal a si predstav, ze ho vyskusam..
Si mimo. Neries kazdu somarinu a budes mat krajsi zivot :DDD Ale tak, ked je toto najvacsi problem, tak super :D kazdy sa musime sem tam pojedovat.. potom sa budete vecer udobrovat..
@guiseppinka nechapem co pises... autorka pise, ze snad nebudeme kritizovat jej muza, takze si neuvedomuje, ze ten, kto konflikt vyvolal nie je muz, ale ona... a kde si citala, ze pisem, ze nemoze ochutnat aj iny recept? moze, ale nemusi mu chutit. a pre mna za mna skusaj co chces
A naco.si.mu hovorila ze je to ina babovka? Sama si s tym zacala. A uplne zbytocne. Nemala si nic hovorit a bud bude alebo nie.

a ked vies ze svokru v babovke neprekonas najdi si nieco v com budes jednotka ty