Pôjdete voliť a koho?
Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.
@ruzasipova a ešte čo sa týka volieb prezidenta, ja spokojná s volbou nie som. Nakoľko mi to príde celé vyfabrikované a čistý politický marketing ... vid film kandidát.
Kotleba
Ja idem po dlhom uvažovaní OLANO, lebo podľa posledného prieskumu to vyzerá tak, že môže porazit smer. Aj keď samozrejme sa nestotožňujem s nimi vo vsetkom, Pacia sa mi niektoré body, ako napr.operácia onko pacientov do dvoch týždňov. V rodine mame onko pacienta a kým sa dostal pod skalpel, tak to trvalo polroka, čo mu zatiaľ nádor metastazoval(pritom po operácii mohol byt vyliečený) a nie je to jediný pripad, ktorý poznam, kedy nečinnosť lekarov, dlhé čakacie lehoty na dodatocne vysetrenia spôsobili to, že pacient umrel skôr, ako ho začali liecit... matovic prináša nový typ priamej demokracie, keďže doterajšia “demokracia” spojila poslancov len preto, aby mohli kradnut. Samozrejme, že to nemusi vyjst, že môžu byt v pravicovej koalícii nezhody, ale skoda by bola, keby sme sa nepokúsili o zmenu..
@weisovameggy4444 preco prosim ta Kotlebu?
@evamarek77 no a ešte ked sa zamyslím nad tým, že prezentuje sa že on chcel pozemok na domček ... no neviem ale na 12000m2 sa dá postaviť temer 20 domčekov.
A vraj kupoval v roku 1999 ten pozemok ale do roku 2001 bol ženatý s prvou manželkou. A tá nefiguje na zmluvách s nou sa nikto nesúdi. Nie je to čudné?
Ved predsa ak sa kupuje majetok počas manželstva tak ide do BSM. Ale je pravda mohli ho mať zúžené alebo zrušené.
A to poviem pravdu ked som videla film kandidát, tak som si až do minuloročných volieb myslela, že ho natočili podla kisku, už on bol marketingovým prezidentom aspoň ja som ho tak vnímala. No a keď som si pozrela rok výroby tak som zistila, že to bolo natočené ešte pred ním. Čiže mi to príde tak, ako keby sa inšpiroval týmto filmom. 🙂
Fakt nechcem voliť menšie zlo, chcem voliť správnych ľudí. Ale nie je koho voliť.
@zalka Vidis, ja napriklad som s nasou prezidentkou uplne spokojna. A teda predpokladam, ze aj vyber do tychto volieb mame parametralne odlisny.
@weisovameggy4444 Preboha preco?! Historia dost nepreukazala, co sposobuje ich “ideologia”?
@ruzasipova no ja poviem tak, nepresvedčil ma žiaden kandidát v prvom kole tak som voliť nešla. A v druhom kole som volila protikandidáta, lebo bol pre mňa menším zlom. Práve kvôli politickému marketingu.
@qetka pretože Truban, Kiska, Pelegrini, Matovič a Maďarské strany... nik iný mi z toho nevychádza
@weisovameggy4444 no ale čo sa ti paci na ňom ako cloveku, politikovi, politickej strane, programe? Mne je vtipne, ako sa oháňa kresťanstvom, ale chodi dovolenkovať len do moslimských krajín, zaplietal sa s maloletými študentkami, podporuje nevraživosť medzi ludmi..
@lula313 vieš ako mňa prekvapilo, ked v obchode kde chodia nakupovať mamičky s malými detičkami som počula, že budú voliť kotlebu, lebo sa im nepáčilo čo spravili psspolu s zaludmi v LE, že tam doviezli romov na kotlebovskú predvolebnú kampaň. Vlastne táto demokratická opozícia na spiši naháňa svojím správaním hlasy kotlebovi. A doslova to bolo povedané ako truc podnik a just.
Ludia nevnímajú kotlebu ako fašistu... a je to katastrofa, že to sem dospelo. Ako hovorí príslovie kde sa dvaja ( koalícia vs. opozícia ) bijú tretí (kotleba) víťazí. 😢
@lula313 pomenúva problémy take aké sú bez nejakej diplomacie, ja na tom nevidím nič rasistické
@mery09 je to hoax 🤭🤣😁
@weisovameggy4444 ale nemá žiadne reálne riešenia. Dokonalá ukážka je Banská Bystrica keď vbol šéfom VÚC. Jedna katastrofa
Ja by som asi nevolila nikoho..ale nakolko sa tento rok dost zintenzivnili kampane a vyplavali na povrch urcite nove veci,jedno viem urcite a to ze nechcem aby smer vyhral..A nakolko ma OLANO realnu sancu ich predbehnut,tak dam ich..Tato nasa krajina je na tolko rozkradnuta uz,ze jedine co nam ostava je dat sancu inym,nech naplnia sluby..Smer tu bol x rokov a ja nemam za 17 rokov co tu odvadzam dane pocit,ze by som sa mala nejak extra lepsie..vsetko co bezne vyuzivam ako obcan len chatra,nic sa nezlepsuje..Treba skratka niektore pliagy zosadit..a myslim ze vela z tych politikov ukazalo svoju tvar pred volbami..ak ma niekto normalne IQ tak smer volit nepojde..lebo len debil to nevidi,co maju vsetko za usami..Ja sa len pytam kde su nase dane,ked vecne nie su na nic peniaze a vsetko okolo nas je v prdeli..
Ja budem voliť PS Spolu, a viem aj koho zakrúžkujem . Michal Truban, Erik Tomáš Tamara Stohlová - tito poslední dvaja sú ekologickí aktivisti tak preto , som presvedcena, že veta : sme prva generácia , ktorá vnima klimaticke zmeny a posledna ,ktorá niečo moze zmenit nie je frazou a este Ondreja Prostredníka. V kazdej zo sucastných opozicných stranach sa nachadza nejaka afera skutocna alebo vymyslena, len "hlupy" Truban sa priznal, že šúlal marišku. A teda preco oni ? Nasa prezidentka vysla z ich strany a tu povazujem za slusnu ženskú a vlastne aj som to trochu sledovala.
A este, keby sa volby konali napr. v juli, v case ked neprsi a vonku je skoro 40 stupnov a nie vo februari , ked je prijemnych 5 stupnov, tak hlasy by dostavala strana s najviac ekologickym programom.
@pribinak myslím že to zďaleka nebola taká katastrofa ako je teraz Lunter... ktorý si tam tak isto dosadil rodinu a všetku špinu hádže na Kotlebu
@weisovameggy4444 no neviem neviem. Kotlebu bol ukážkový rodinkár a ľudia to rýchlo zbadali, 2x bol bez šance
@pribinak povedzme si pravdu kto by si tam nedosadil rodinu... to ešte nemusí znamenať nieco nekalé
@weisovameggy4444 pre mna to nekalé je. Tam majú sedieť odborníci na tu ktorú oblasť a nie manželka, ktora ledva Zmaturovala či bratranec, ktorý ani do 5 nevie napočítať
Mne Kotleba vadí z viacerých dôvodov, napr popieranie holokaustu, to je choré, úplne choré, má len silácke reči, ale skutek-utek.
Vo svojej strane nemá žiadnych reálnych odborníkov.
@148terka148
@zalka co ste to za obcania, ked neviete koho volit a potrebujete akesi kalkulacky?
Nesledujete spravy, komentare, diskusie atd.? A takito volici pohnoja do vysledkov.
To radsej zodtante doma.
@iva812 Aj ja budem voliť túto stranu. Ak Ti záleží na ekológii, tak na ich kandidátke je aj môj kamarát Juraj Hipš, bývalý aktívny ekologický aktivista (teraz neviem, nie sme v kontakte, lebo sa odsťahoval kamsi na lazy).
Ale aby to nevyzeralo, že volím podľa kamaráta, nie, pre túto stranu som bola rozhodnutá už predtým.
@evamarek77 ehm vyvinie, nie vyvynie 🤦🏻♀️
@gardenia1 samozrejme ja viem koho voliť nebudem, keby to šlo zaškrtávať tých čo voliť nechcem no nejde to. A voliť je moje právo, a určite neostanem sedieť doma na riti, aj ked by to možno niekomu vyhovovalo.
A práve, že sledujem a selektujem a preverujem a neverím... nie som ovca aby som šla za niekým bezbreho. A nie je jednoduché si vybrať koho voliť, lebo všetci majú za ušami. A je skvelé, že ty veríš a vieš komu dáš svoj hlas. Si šťastný človek.

@ruzasipova hm.. ale ja menšie zlo voliť nechcem, a naozaj z tých 25 strán a reálne zo strán čo sa reálne môžu dostať do parlamentu nie je koho voliť. Lebo ruka ruku myje, a je jeden ako druhý. Len tí čo pri válove sú nechcú pustiť druhých, kt. sa o ten válov snažia.