Pôjdete voliť a koho?
Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.
@ukulela ked bol bb zupan, zamestnal na urade pol rodiny a celu stranu. vyhodil ludi, ktori mu neboli po voli. Je to zakázané?? Nezákonne? Parazit je občan, ktorý dlhodobo nepracuje aj keď môže a žije z našich dani.. je jedno či je to Róm alebo nie...
@weisovameggy4444 ano, aj nezakonne - ved kraj prave kvoli tomu, ze zamestnal ochrankarov na rokovanie zastupitelstva na cierno, prisiel o eurofondy. zamestnal dcoch bratov aj manzelku. ma urade si zariadil posilnovnu!!!!!! ja rozumiem, co jeho volicom imponuje. ale vidia smietku v oku suseda, len nie brvno v tom svojom .... nehovoriac o tom, ze ma na kandidatke recidivistov a potetovanych nacistov. je to rasista. a este ked tehotnej zene zazela vela stastia a krasne biele dieta (real prihoda!) - tak je aj debil.
@h2 tiez budem kruzkovat Hipsa na kandidatke PS/Spolu. Okrem ineho je aj pedagog so zaujimavymi a premyslenymi nazormi na skolstvo a to teda tato krajina urcite potrebuje. PS ma viacero odbornikov (aj na ekologiu) ktori by bolo dobre kebyze sa dostanu na zodpovedne miesta. Iluzie si samozrejme nerobim o ziadnej politickej strane, zial vacsinou sa to casom zopsuje ale potencial schopnych a spravnych ludi tam je.
@pribinak Hahaha.Dik za navod.Este nie som rozhodnuta,nie som ani velka fanusicka psikov,ale tento psi panicek mi nejak nevadi.Aspon yatial.Uvidime,ako daleko sa dostane,ale mal by dostat sancu...
@weisovameggy4444 ok, ja ti tvoju volbu neberiem, a ani ti nenadavam (ako mne slnieckarke, mnohi zeleni) ... akurat nebudte rekvapeni, ked by k nemu do kancelarie chodili dalsie "troskove", len v zelenych trickach ... vieme, kto okolo neho behal po vyhratych zupnych volbach. on nie je ani etalon slusneho politika, ani slusneho cloveka. a ani slusneho chlapa.
@janulienocka Aj ja asi Druckera,ak sa dovtedz neroyhodnem inak.Zatial ma u mna cislo 1.
@ukulela to nie je nik z našej politickej scény, uvidíme ako to dopadne som veľmi zvedavá co si mi ľudia zvolíme
@weisovameggy4444 v ponuke su aj slusni politici, aj odbornici a aj ludia, ktori boli uz vo verejnych funkciach a pracovali pre ludi a nie pre svoje penazenky, ten, kto tvrdi opak, je bud lajdak a neprestuduje si ponuku, alebo je lenivy mysliet hlbsie, ako po prvu konspiraciu. minimalne v 4 stranach poznam ludi, za ktorych by som dala ruku do ohna, lebo sledujem ich pracu, viem, co robia a viem ako.
no voĺby......
velký otaznik pre mňa...
mam 40 r.....
moje prvé voĺby po dosiahnutí 18r veku boli v 1998....vtedy som volila SDKÚ...
a odvtedy už aj SAS.....aj SMER.....fuuu ja prezliekam kabáty.....
ja fakt neviem,je to už u mňa čisté zúfalstvo....
uvedomujem si,že by som mala.....že je to také "neobčianske"neísť voliť....
ale mňa už nebaví vyberať TO MENŠIE ZLO.....
keď v konečnom dosledku....aj tak každý má(myslim politici) "veĺkohubé" reči a po voĺbách "skutek utek"a každý hrabe pre seba,kradnú sa milióny,miliardy....
ktoré keby sa investovali zdravotníctva, školstva.....kde by sme už mali byť 30 rokov po nežnej
neviem.....FAKT....
a este ked to sa na to pozeram aj z pohĺadu mojej práce....
robím v štátne správe.....od 1998 ...
je to oblast politiky zamestnanosti...kde každá vláda chce niečo zmenit.....furt nové a nové zákony.....pravidlá....interné normy..veĺakrat "na hlavu"postavené....a nie vždy v prospech ĺudí....jedna nezmyselná interna norma striedala ďalšiu ešte nezmyseĺnejšiu....
my ako pracovníci sme len "ako vykonavatelia"dotlačení k ich plneniu
..za tie roky som zažila X riaditelov,kazdý inej politickej garnitúry..už si ani nepamatam ich mená......ale tak to chodí v každom urade,verejnom aj štátnom....
teraz som na rodičovskom,akurat som bola kolegov pozrieť v práci.....kazdý mi vraví....uži si to doma,tu je to des....kazdý sa bojí.....čo bude po voĺbách....nemusí ostať "kameň na kameni"....
takže FAKT NEVIEM ČI IST VOLIT A KEĎ ANO KOHO alebo po 1.krát nepojdem....
Ja som si tiez presla volebnou kalkulackou, ale ked mi vysla na 78 percent strana Za Ludi na cele s A.K., tak to nie, to som sa zasmiala. Dost prihliadam na politicky program, kto ma aky a kto, ako sa sprava k obcanom ako k celku, co pre nich uz urobil a co pre nich robi. Pre mna je najdolezitejsia moja rodina a pekne pridavky na moje deti. Takze, nazov tej politickej strany som spomenula medzi riadkami, kto je inteligentny, pochopi to. Veselu volbu zelam.
Ja idem voliť PS Spolu. Ale treba mať triezvy pohlad na vec a uvedomiť si ze za každou stranou stojí nejaký panáčik ktory ťahá za šnúrky a rad to jej to v určitých chvíľach pripomenie, nie len za Smerom, tak aby ľudia neboli prekvapený. (vid ako dopadli komunálne voľby v Košiciach) Aby z toho nebolo jedno veľké fiasko lebo ten nebude vládnuť s tým, tamten s hentym a podobne. Na margo Smeru, v mojom okolí je veľa inteligentných a uvedomelych ľudí v veku 30-40rokov ktorý vehementne odsudzujú veľa činov ktoré sa za smeru udiali a aj tak ich idú voliť, pretože ich práca závisí od toho kto je v čele vlády. V momente keď smer(a samozrejme tým pádom všetci investori ktorý ho podporujú) nebude vladnut je veľmi vysoká pravdepodobnosť ze do 3 mesiacov prídu o prácu a to je pre nich ako zivitelov rodiny prvoradé, čo je pochopiteľné. Jedna sa najmä o chlapov v štátnej správe, školstve , v stavebných firmách (zodp. Za veľké statne zákazky) a živnostníkov stavbárov. Je to smutné, ale žiaľ, je to tak :(
@nevludna nie, nie je. Však rozmýšľaj! Veď nie je jedno či má napr smer 15.5% alebo 20,5%
Ten rozdiel môže znamenať veľa.
Hľadala som nejaký článok kde je to vysvetlené, napr tucko
https://spravy.pravda.sk/parlamentne-volby-2016...
@mery09 vieš prečo lebo oni jediný tu vedia spraviť poriadok s menšinami..
Samozrejme že nie preto kto patrí pod kotlebu ty tajtrlici ale zase na druhej strane sám kotleba ma 2 vysoké školy a ma niečo v hlave.. Určite by nastali veľké zmeny ja sa len tak nebudem prizerať ako ľudia sa pomaly začnú báť vychádzať z domu väčšina odchádza zo SK.. Kotleba to vie zastaviť.. Mam male dieťa ako mnohý z vás ved Čaputova tu chce migrantov a oni sami vyhlasujú že ako budú preťahovať ženy.. U nich žena je odpad slúžka alebo ako to mam nazvať.. Toto nesmieme dopustiť... Nemajú dosť do už je v Nemecku samé znasilnovania..?! Ľudia zvážte si.. Myslíte na svoje deti a ženy..

@weisovameggy4444 ked bol bb zupan, zamestnal na urade pol rodiny a celu stranu. vyhodil ludi, ktori mu neboli po voli. zo slubov nesplnil nic. ale nazyva romov ciganskymi parazitmi - ok, to ludom ozaj imponuje :(