icon

Pôjdete voliť a koho?

22. feb 2020

Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.

mery09
23. feb 2020

@janulienocka 👍 Ja tiež keď vidím a počujem Harabína, tak neverím vlastným očiam a ušiam.

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
domculik
23. feb 2020

Ty piko baby spamatajte sa tu niektore a namiesto tychto nechutnych invektiv si prestudujte nieco rozumne, aby ste sa nabuduce vedeli vyjadrit slusne a k veci !

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
janulienocka
23. feb 2020

🙂

katkapalticka
23. feb 2020

Aj ja odporúčam pozrieť si ešte rýchlo pred voľbami Sviňu, znechuti vás to určite kde to vlastne žijeme😥smer už neprajem ani najväčšiemu nepriateľovi, rozhodujeme sa medzi olano a sas

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
weisovameggy4444
23. feb 2020

@katkapalticka Sviňa je film v prvom rade, nie všetko v ňom je pravda

bayuska
23. feb 2020

@gardenia1 ??? mam take iste pravo volit ako hockto iny... a to ako tuto kalkulacku vyuzijem je len a len moja vec... rozhodujem sa medzi viacerimi stranami a tie mi aj vysli s najvacsou nazorovou zhodou a o to ide, bola tam aj taka, ktoru som tiez zvazovala ale v jednej podstatnej otazke mi nevyhovovali no nebyt tej kalkulacky, tak by som si to nevsimla, lebo nemam cas dopodrobna studovat a sledovat vsetko...

adkoalauri
23. feb 2020

@weisovameggy4444 podla mna nie je na zlej diskusii...treba jej zabezpecit velmi rychlo lekara,lebo je padnuta na hlavu..ale riadne

weisovameggy4444
23. feb 2020

@adkoalauri možná má doma veľa detí a preplo jej z toho 😂

qetka
23. feb 2020

@janulienocka mne Harabin pride ako psychicky chory clovek... Normalne do Pezinka a hned 😂

adkoalauri
23. feb 2020

@weisovameggy4444 nie vsetko je pravda? toto snad nemyslis vazne.... kolko mas rokov?

iva812
23. feb 2020

@liz_lemon Ano, pomylila som sa, uz som bola niekolkokrat upozornemá - Erik Baláz, aj tebe dakujem.

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
weisovameggy4444
23. feb 2020

@adkoalauri je to Film... Ano v strane smer sú veľké svine... čítala som rozhovor s režisérom, ktorý sa vyjadril že na rozdiel od novinárov on si vymýšľať môže, takže ak pôjdeš najbližšie na film do kina tak väčšinou nie je podľa skutočnej udalosti napr. ti poradím v marci bude v kinách film Tiché miesto, radšej naň nechoď 😂

kotato92
Odpoveď bola odstránená
weisovameggy4444
23. feb 2020

@netykavka00 ano videla a občas idem medzi ľudí ale normálnych nie paranoidnych

adkoalauri
23. feb 2020

@weisovameggy4444 vies co ti poviem?ak je z toho len 20% pravdy,tak mi je z toho zle..a nie kvoli sebe,ale kvoli svojim detom...a obavam sa,ze je tam pravdy ovela ale ovela viac...

adkoalauri
23. feb 2020

@kotato92 prosim ta,velmi rychlo vyhladaj odbornu pomoc...

weisovameggy4444
23. feb 2020

@adkoalauri pravda a nech natočia film aj o PS spolu, Za ľudí atď a taktiež to mali pustiť pred voľbami

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
netykavka00
Odpoveď bola odstránená
weisovameggy4444
23. feb 2020

@netykavka00 opytaj sa režiséra

netykavka00
Odpoveď bola odstránená
kotato92
Odpoveď bola odstránená
h2