Pôjdu slovenskí vojaci bojovať na Ukrajinu?
Myslite ze pôjdu naši vojaci bojovať na ukrajinu ? Lebo vsetko o com ten opici ksicht (fico) hovorí ze neurobí tak urobí a je ti putinovec tak mam strach .....
@medda_beda nič také nepovedal, ale autorka potrebuje zapáliť opäť oheň na streche...
@stanielka17 Ukáž mi jedného človeka pri rozume ktorý nevie, že sme súčasťou NATO.
Prečo si myslíš, že toto voliči smeru nevedia a prihovára sa práve im?
Ak sa niekto bojí tak sa bojí preto aby nikomu ani len nenapadlo toto spôsobiť.Kedže každý vie čo by to znamenalo.
Autorka evidetne nie je volič smeru, ale v hlave má vymleté statočne.
Opičí ksicht? Ty si ideál krásy? Ten " ksicht" aspoň nemá v hlave vymlete.
a ty si zase ficiciakovi naletela? Slovensky narod je národ tupcov, ked si voli meciara, a ficiaka zas a znova...
@medda_beda ale v tomto pripade nikto od nas ani od nasho velkeho spasitela naroda ziadnych vojakov nepyta. Taze o com sudruch basni?
A ano, politici by sa mali vyjadrovat na tlacovkach, pred vsetkymi mediam. Lenze nas prepity krasavec selektuje kto ma pristup na jeho tlacovky a grca svoje sukromne bludy cez fb a telegram, pretoze obcania tohto statu mu nestoja ani o to aby si jeho oficialne stanovisko mohli precitat v akychkolvek novinach.
To mal len dojazd z prechlastaneho vikendu zjavne. Ty ked mas opicu,nevie o tom nik. On tie svoje zvratky pusta rovno online.
@medda_beda Pretoze aby vobec prichadzalo do uvahy zapajanie slovenskych vojakov do vojny na Ukrajine, muselo by Rusko napadnut niektoru z krajin NATO, a Putin vie, ze to by bola jeho politicka aj doslovna samovrazda. Rus si zasadne dovoluje len na slabsieho, a to sa v tomto pripade tiez ukazalo ako velke preratanie situacie.
Co je inak od Fica celkom bizar, kedze Putin je jeho velky vzor, ziadna vojna na Ukrajine nie je, a Ruski bratia by nam nikdy neublizili. A jeho volici to vidia rovnako, tak z coho su priposrati? Celkom schizofrenia…
@medda_beda a čo iné si mám myslieť o voličoch smeru?
Fico sa chváli, že je 4 - nasobnym premiérom.
To už sa v tejto krajine malo žiť ako vo Švajčiarsku, nemyslíš?
No čo stihol?
Kradnúť, kryt zločiny , polarizovať spoločnosť.
Kde máme školstvo? Zdravotníctvo? A iné? Kde? Pomaly na úrovni takého Moldavska.
Toto volič smeru nevidí?
Že vlastne Fico za tých 16 rokov urobil akurát tak jedno veľké hovno a Slovensko privádza do čias totality...tak kde je kritické zmýšľanie?
Ľudia budú nadávať ako sa super žije na západe, veľké zárobky všetko moderné ale nevadí im voliť chuja, ktorý ide na vychod a je naklonený skôr k režimu diktátora ..
Tak sa pýtam voličov smeru,,, čo Vám ten Fico splnil? Dal? Čím ste očarení?
Lebo teda keď vám nevadí manipulácia , arogancia , zdieranie ( aj teraz ešte nič nespravil no, 5000 + k výplate)...
Tak nehnevaj sa človek musí byť idiot stále voliť niekoho kto dostáva celú spoločnosť do izolácie alebo mať profit z toho...inak si to vysvetliť neviem.
@apolka77 Vynikajuco napisane, do bodky. Za 4 volebne obdobia sa moze len uplny hlupak este vyhovarat na opoziciu a nevidiet, ze tento kompletny rozklad statu ma na zodpovednosti len Fico a jeho garnitura.
Ďakujem krásne za to že mám v hlave nasrate🙂
Viem áno si spočítať dve a dve a viem aj že keby tam poslal strhla by sa asi ak brutal vojna aj keď rusko už vlastne ani poriadne nič nemá a my sme v nato ale išlo mi o to skôr ako môže niečo také z huby vypustiť? A vela krát niečo vypustil aby uro il bubu a naozaj sa to tak neskor stalo preto som sa pekne opýtala aký máte na to názor....vôbec mi tu nejde o rozprudenie konverzácie a hádky ja ho mam u prdele a nenávidím jeho ksicht proste a v jeho hlave to je jak druhý putin toto ...
Autorka, spytam sa ta inac? Je este nieco comu v jeho pripade si ochotna aj uverit? Pripustis, ze to co trepe je realita a nie zmanipulovany a vhodne vybraty kusok z faktov?
Prečo by mali ísť? Nikam nepôjdu 🤦♀️ Ah nechápem načo si autorka zatazujes hlavu takými somarinami. Ok, je mi to luto, ze je vojna. Ale aj inde je a to nedávajú ani v správach ani sa to nikde nespomína. Inde oveľa viac ľudí zomiera a my nemáme ani sajnu ako tam trpia ľudia, čiže asi tak.
Potrebuje rozvirit hladinu, aby odputal pozornost od tych svinstiev, co momentalne robi
@apolka77 Skrátim to.Tak v prvom rade veľa voličov smeru sú novovoliči ktorí smer vôbec nemuseli a nie ľudia tu nechcú mať totálny západ pretože na západe sa nežije tak úžasne ako si to niektorí predstavujú.Preto to bol boj PS vs Smer.Nazvala by som to (ľudia vedeli, že ak zvolia smer porazia PS)Slováci si chcú zachovať svoju identitu, nechcú žiť ako na západe niekde na ulici bez majetku a nechcú v každej relácií vidieť ,,ja som lgbt+yzq a chcem aby to všetci vedeli a rešpektovali ma a vopchám sa všade nech o tom môžem rozprávať.No proste toto neohúrilo ani človeka ako som ja čo ich skutočne rešpektujem.Kedže sme v EÚ tak chcú európske platy ak sú aj európske ceny a chcú aby sa tu začalo niečo robiť.Chcú aby sa začali riešiť dôležité otázky.
Ak by som sa mala rozhodnúť koho voliť, kto spĺňa moje očakávania tak voliť ísť ani nemusím.Ani jedna strana sa totiž nezaoberá reálnymi problémami ktoré nás bežných občanov trápia.
A smer nie je výnimka.
@stanielka17 Zapni si kamery na Ukrajine v Kyjeve a daj mi vedieť či sa tam strieľa deň čo deň.Nestačí len počúvať vyjadrenia.Treba ich aj chápať.Poprípade aj komunikovať s Ukrajincami.
Nie, nie je vojna po celej Ukrajine, ľudia tam kde môžu tak fungujú úplne normálne, chodia na dovolenky zatiaľ čo synov mali v kyjeve ak by náhodou.
Tam kde sa bombarduje ľudia zomierajú a je to strašné.Vojna na Ukrajine je a len idiot to spochybňuje.
Mňa skôr udivuje, že Slováci sú tu z toho hotoví zatiaľ čo nám tu po meste Ukrajinci ryhajú z chľastu.
Malo by to skôr trápiť ich, že ich krajina je bombardovaná.
@stanielka17 Situáciu naši vojaci-NATO-Rusko chápem.
Mne to vysvetľovať netreba.
@viestta Keby média fungovali tak ako majú tak by im možno zabásnil.Načo by sa mal vyjadrovať pre niekoho kto sympatizuje s inou stranou, viditeľne? Novinárčina v prvom rade nemá byť o tom, že si tam niekto vyjadruje svoje vlastné názory, postoje, emócie.
Príde mi to maximálne neprofesionálne.
Človek si chce v denníkoch prečítať fakty a nie ironické, detinské posmešky z jednej alebo druhej strany.
Novinár nemá čo vyjadrovať svoj postoj v článku.
Ďalšia vec je, že média nám poskytujú asi tak 50% reality.
Kto má známosti a peniaze pošpiní druhú stranu aj bez faktov.Bude klamať aj keď je to klamstvo okaté.Tak to totiž v médiách funguje.
Ani Fico ani ostatní politici nie sú vždy úprimní, klamú.Je to politika.Neexistuje politická strana ktorá by nám nezdvihla tlak a s ktorou by sme vo všetkom súhlasili pretože oni nežijú naše bežné životy a nejde im prioritne o obyvateľov a blaho tejto krajiny.
K tomu jeho vyjadreniu.Jedná sa o nejakú dobrovoľnú pomoc pri ktorej necharakterizovali dnes v TV o čo by presne šlo.Fico sa len vyjadril, že vojakov na Ukrajinu nepošle.Odpovedal na otázku na ktorú si určite mnoho ľudí odpovedať nevedelo.
To, že si z toho niekto vytvoril svoj strach, že by naši vojaci boli poslaní do vojny je presne tá nechápavosť a neschopnosť si informácie preverovať k čomu to vyjadrenie vlastne bolo.
Ja a veľká časť Slovákov nenávidíme Šimečku a celú opozíciu a čo teraz? Robert Fico je jediný politik, ktorý nás vyvedie z toho marazmu, čo narobili minule vlády,
toto osočovanie jeho osoby nie je namieste.
Alebo by ste chceli za premiéra Šimečku, ktorý nemá o ničom ani šajnu? Ženy, spamatajte sa a myslite na svoje deti, čo z nich vyrastie, keď sa tento šialený svet nevráti do normálu.😭
Nepoucili ste sa z jeho predoslych klamstiev? Ten si iba nahana politicke body od slaboduchych a lahko zmanipulovatelnych ludi
@medda_beda Slovaci chcu Fica, lebo na zapade ludia hladuju na ulici a Slovensko je zem zaslubena. Tak to si zaklincovala 🤣🤣
Inak presne takuto retoriku pouzivali komunisti ako argument pre ostrelovacov na hraniciach, moja babka ma este teraz stres z toho, ze dlhodobo zijem v zapadnej Europe. A mozem ti povedat, ze je to presne opacne, ako hovoris. Su tu aj krasne ciste nemocnice, kde ti nepada plesen na hlavu, aj kvalitne skoly, aj stabilny socialny system, aj fungujuca policia a sudy. Ja neviem, v akom vesmire zijes, ked si dokazes realne mysliet, ze si niekto zvoli Fica preto, lebo na zapade je tak strasne zle, ze aj mafian, kleptoman, radoby diktator, vrah a notoricky klamar je lepsia alternativa, ako zapad. Ty si dobre mimo moja.
@marica61
Prečo nenávidíš Šimečku? Čo ti urobil? Veď zatiaľ je v opozícii, tak čo ťa prinútilo použiť až také silné slová, že ho nenávidíš?
Ale vieme ako Fico vládne. Vieme, že polícia vyšetruje len kauzy, ktoré sú povolené, vieme, že budúci riaditeľ SIS sľúbil pomstu, vieme, že Fico organizoval protesty v čase najväčšieho Covidu a ohrozil tým množstvo ľudí. Vieme, že za jeho vlády prišiel o život novinár a jeho snúbenica.
A teraz sa na nás smeje celý svet, už aj Česi a Poliaci od nás dávajú ruky preč, poľský premiér sa vyjadril, že ktovie, či má ešte V4 vôbec nejaký význam.
K jeho vyjadreniam o vojne na Ukrajine asi toľko, že tam mám mnoho bývalých kolegýň a zrovna jedna písala,že cez víkend ostreľovali jej panelák v Kyjeve, zomrela tam matka s dvomi deťmi. Ale to sa asi pánovi premiérovi nezdá ako dostatočne veľká vojna, keď tvrdí, že v Kyjeve sa nebojuje.
To nie je dosť na osočovanie jeho osoby?
@stanielka17 Áno? A majú sa tam tak všetci Slováci?
Lebo ja som videla aj ľudí ktorí skončili zo dňa na deň na ulici.
Západná politika je ako cukrová vata tam sa neklame, nepodvádza a všetko tam vonia po konvalinkách.Veď čo, že celý život budeš možno žiť v cudzom, hlavné je, že si môžeš kúpiť najnovší iphone.
Ja nie som mimo.Ja som zažila aj obrátenú stranu západu ako cudzinec.
Z takého nemecka už Slováci odchádzajú.Takžie nie je západ ako západ.
Netvrdím, že niektoré veci tam nie sú lepšie a neprijala by som ich aj tu, ale celú západnú politiku si neprosím.
@stanielka17 Bohužiaľ ani jedna politická strana sa nezaoberá tým čo mňa ako občana trápi a čo by som chcela zmeniť.
Takže sa snažím zlepšiť si svoj život bez politiky.

@viestta Ani druhá strana nie je taká chutná ako vyzerá.
Politika je špinavá hra a celkovo nemá úroveň.
Podľa môjho názoru politika nemá vôbec čo hľadať na soc.sieťach.Politici by mali mať všetci adekvátne vzdelanie a aj pri rôznych názoroch by mali všetci do jedného komunikovať na úrovni a hlavne spolupracovať v prospech občanov a tejto krajiny.
Toto nám však nezaručí žiadna politická strana.Netreba veriť všetko ani svojim sympatizantom a ostať pri zdravom rozume.