Pôjdu slovenskí vojaci bojovať na Ukrajinu?
Myslite ze pôjdu naši vojaci bojovať na ukrajinu ? Lebo vsetko o com ten opici ksicht (fico) hovorí ze neurobí tak urobí a je ti putinovec tak mam strach .....
Nic take nie je ani v hre, Fico zavadza
nie! a naco takato tema na rozputanie emocii? opici ksicht ma pobavil, zaradujem do repertoaru 😃
Fico zavadza a klame, ako vzdy🤮
Klamanim a strasenim vyhral volby, tak v tom pokracuje. Raz sa to obrati proti nemu, toto rozostvavanie.
Ak by o tom rozhodoval Fico, tak by ich zrejme poslal bojovať na Putinovej strane.
Píšeš, že je Putinovec, tak potom by šiel pomáhať
"skôr" ruskej armáde, nie?
Fico je obyčajný zmrd a bezcharakterný klamár, aby odpútal pozornosť zahral divadielko so strachom. Mal by byť stíhaný za hoaxy.
Je mi ťažko na srdci kolko slovákov si nevie zrátať 2+2
Vy ste tu niektoré...ach.
Povedal, že pôjdu na Ukrajinu? Povedal, že ich tam pošle?
Vy ste buď hluché alebo blbé.
Nepovedal nič z čoho by trebalo mať strach a neviem o tom, že by sa o niečom takom vôbec diskutovalo.
Povedal čo povedal a vy ste si to zase prekrútili podľa svojho.
Ten pňak dreveny potrebuje odputat pozornost o obstrukcii, ktorymi chcu dosiahnut platnost novely Trestneho zakona. A vidim, ze sa mu to uspesne dari. Aj ked vobec nie je nikde rec o tom, ze by nasi vojaci mali ist bojovat na Ukrajinu, ten zmrd sa s Pariza vrati a vyhlasi, ze zachranil nas, Europu a cely svet... Kto iny by to vlasne mohol spravit ak nie nas laskavy a dobrotivy sudruh uz zas premier?
Ja som.tym nechcela rozputat žiadne hádky ale ja ho proste nenávidím to je proste tak hnusný zaprdeny falošný ksicht ze keby kvôli nemu mal umrieť môj muž tak ho zahlusim ja vlastnoručne e
@medda_beda povedal, ze nikdy to nedopusti kym on je premier. A bola vobec na tanieri taka poziadavka? Chcel to niekto od neho? Nie. Bude taka poziadavka? Podla statutu NATO nie. Ale jemu sa to bohovsky siklo aby siril paniku a prekryval silnymi vyhlaseniami skutocne problemy, ktore som vymenovala vyssie
nikto našich vojakov nikam neposiela a ani nebude. pán skvelý premiér si volačo vymyslel, aby svojim voličom natrepal, že ide bojovať aj za nich do paríža, aby ich neposlali na ukrajinu.
Keď je Fico putinovec, prečo by mal poslať našich vojakov bojovať proti rusom. Tliachate piate cez deviate na tomto koniku.
@medda_beda nepovedal nic z coho treba mat strach, ale narychlo zvolal bezp.radu statu, trvaril sa jak keby vlastnym telom budem branit tych vojakov, pritom taka poziadavka nie je...
prirodzene to u urcitej casti obyvatelov vzbudi strach a v nom a v pellem vidia tych hrdinov, co to nikdy nedopustia... o toto ide
@medda_beda a si to videla?
Ja áno.
A teda vôbec to nebolo nevinné, koniec koncov ako všetko čo vypustí z tých špinavých úst.
Klamal, že bude požiadavka od EU aby sa zapojili aj iní vojaci do vojny na Ukrajine pritom je to bohapuste klamstvo. Takže šíri hoaxy pre hlúpu slovac ktorá ho volila a bude voliť lebo však 30 rokov nazad je to čo Slovensko potrebuje a po čom ti primitívny voliči túžia
Žiadny iný premiér o tom nepočul, len ten náš osvietený hrdina. Česi nevedia, o čom hovorí, francúzsky veľvyslanec dementuje, že sa o niečom takom má v Paríži hovoriť. Zas a znovu sme celému svetu na smiech.
neskutocnu hanbu nam robi v zahranici, neskutocnu...
Ale prosím ťa o čom tocis??? Žiadny vojaci z NATO na UK nebojuju. Aspoň nie oficiálne. Fico asi nestihol z večera do rána vytriezvet a ma halucinácie, ktoré predkladá svojim husickam voličom, a tí mu to žerú. Ved sledujte viaceré zdroje a neverte hneď každemu bludu co vypustí klamár Fico.
Kde sa ma rokovat o posielaní vojakov na UK, no kde?? Jedine v jeho prepitej hlave.
ZOBUDTE SA ľudia. V marci máme poslednú možnosť nadstavit mu protiváhu, inak ak zvolíte Peleho, je s nami koniec.
To je účelová manipulácia ľudí,vystrašiť a zo seba robiť záchrancu. Ukrajina nie je v NATO,my nemáme dôvod ísť na ich bojové územie. To skor Rusko príde vypalovat nás. Fico manipuluje ľudí,aby dosiahol svoje plány.
Je to manipulátor klamár a bezcharakterný chlap.bohuzial inteligentný.presne vie čo komu a prečo rozprava...Treba si spočítať koľko je 2 a 2...
@kat_ Smutné, že si o voličoch iných ako PS myslíte len to, že sú nevzdelaní a nevedia si dohľadať informácie.
Pravdou je však to, že politika je špinavá a stať sa môže čokoľvek.Jeden deň je tak a druhý inak.
Momentálne sa ja osobne neobavám toho, že by niekto chcel poslať vojakov do vojny a Ficove vyjadrenie vnímam len ako taký vykrik do tmy ako jeho postoj a názor.Nič viac.
Neviem kde tam kto počul, že ide poslať vojakov na Ukrajinu.
@apolka77 A ty si videla teraz televízne noviny? Tam to bolo totiž vysvetlené o čo vlastne ide.
Nejde o žiadne nútenie krajín aby poslali vojakov na Ukrajinu.A k tomu bol aj ten výrok Fica.Že ani dobrovoľne ani nijak inak tam poslať našich vojakov nechce.Nič viac.To, že je niekto pokakaný a nedokáže si vysvetliť ani obyčajný názor je problém IQ človeka.
@medda_beda vsak ich od neho ani nikto nepyta. Ci?
@viestta Ide o nejakú dobrovoľnú pomoc takže vyjadril len svoj postoj.Nevidím v tom žiadny strach.
Teraz to bolo vysvetlené v novinách aj to nepovedali čo by tam tí vojaci vlastne robili.
Ja neviem, ale to už Fico nemôže povedať ani svoj názor na nejakú tému a treba hneď za tým hľadať strach a neviem čo ešte?
Treba si dohľadať informácie ak sa niekto chytá všetkého a nechápe kontext.Nie Fico vyvoláva strach, ale ľudia ktorí všetko prekrúcajú ako napríklad pani autorka príspevku.
@medda_beda lenze tak cibazol toto vsetko mohol vykomunikovat inac. Len inac a hlavne civilizovane sa mu nehodi do kramu... Lepsie je povedat len A aby zavladla panika, a to B decentne zamlcat
Nepojdu. Nemozu, pretoze slovenski vojaci su vojaci NATO, a akekolvek organizovane zapajanie by bolo zapojenie NATO. Po 850-ty krat. Jedine, ak by par jednotlivcov islo na vlastnu past z presvedcenia. Fico ako obvykle prehovara ku svojej volicskej zakladni o troch mozgovych bunkach, ktora nema zakladne vseobecne vedomosti. Ked slovenski vojaci realne na Ukrajinu nepojdu, lebo nemozu, tak sa zas pochvali, ze on to zastavil, a tie laboratorne exemplare mu to zas hodia v dalsich volbach.

nema to ako urobit, nema na to kompetencie, je to mlatenie slamy a nahananie volicov pellemu