icon

Pokec o všetkom: Pridajte sa do rozhovoru

thunderdome
11. nov 2024

Otváram virtuálnu krčmu alebo Small Spam Talk. Poďte sa povyprávat len tak.
@earlgrey poď sa povyprávat. Aj ty @zobaka a tak ďalší pridajte sa.

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
11. nov 2024

@thunderdome - nevravim su tu pekne mieste, ale mne je Slovensko uz "male" a hlavne nenaplna moje potreby, nemam mindset drzat hubu a krok, potom mam z toho "problemy" s autoritami

earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome Nepoznám to meno...ja som ako Dory (tá modrá rybka z Hľadá sa Nemo)...zabúdam často...a nepamätám si toho veľa 🤣🤣🫣

earlgrey
11. nov 2024

@zobaka Prepáč, že vám vstupujem do debaty, len ma zaujíma..ty máš aj rodinu? teda muža a deti?

zobaka
11. nov 2024

@earlgrey ahoj, ano som vydata a mam dieta ❤

earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome Vodnár 🙂 narodeniny v deň, ktorý by som zrušila 🤣

earlgrey
11. nov 2024

@zobaka Ja len, že píšeš, že nie si šťastná, teda spokojná, tak sa mi natísla táto otázka...

zobaka
11. nov 2024

panna bordelárska

zobaka
11. nov 2024

@earlgrey tak oni za to nemozu ako sa ja citim, ja by som nas vsetkych troch teleportovala do inej krajiny

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
11. nov 2024

@zobaka Samozrejme, že nemôžu...ja som dlhé roky žila v zahraničí a na Slovensku som necelých 5 rokov a ešte stále som si nezvykla...mám pocit, že som z inej planéty...neviem si zvyknúť na drzosť, neúctivosť, uponáhľanosť, závisť ľudí...

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
11. nov 2024

@earlgrey rozumiem ti, preco si sa vratila?

earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome 🤣 prepáč, nečítala som všetko 🫣

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
zobaka
11. nov 2024

@thunderdome tak to sa nejako vymyka z rovnovahy, nevediet drzat hubu a krok a s autoritami v pohode 😀

ano pad dvojiciek, akurat som bola s mamou v meste kupovala mi riflovku na narodky, ked sme dosli domov a boli toho plne spravy

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome tam, kde by si ty žiť nechcel 🤣 v Anglicku a ver mi, nie je pravda, že tam stále prší 😄 dokonca ani v zime tam nie je tak strašne ako na Slovensku...ja som počasie v Anglicku milovala 🤣

zobaka
11. nov 2024

@earlgrey a nemohla si tam ostat zit? (iny byt) kde to bolo?..to ti verim, ja sa bojim, ze mi prepne a nasadnem na lietadlo a uz sa nevratim

zobaka
11. nov 2024

@thunderdome okolo Pereša idem len ked idem do Sace vacsinou (zle spomienky) a ty si odkial vlastne, este zo zaprdenejsej casti ako Kosice?

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
zobaka
11. nov 2024

@earlgrey a tu si sa uplatnila po tych rokoch?

earlgrey
11. nov 2024

@zobaka Ináč, ja som rodená Košičanka 😄

zobaka
11. nov 2024

@earlgrey a tu si sa vratila? asi nie..ci

earlgrey
11. nov 2024

@zobaka Nepracujem 🫣 mám príjem z toho podnikania v UK...výživné...a ja ani neviem, či sa tu uplatním...ja som v 19tich odišla...nikdy som na Slovensku nepracovala...

thunderdome
autor
Autor odpoveď zmazal