icon

Pokec pre mamičky III.

dannynka
12. feb 2008

sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀

michalag
18. jan 2009

hadam nam tinka, napise ze kde ju najdeme 😉
Co ste porabali cez vikend?

dannynka
autor
18. jan 2009

tak tak,veru tinka musis dat vediet 😉

vikend s mangelom doma,a dnes sme boli u nasich a vy?

michalag
18. jan 2009

my sme boli u maminy vcera a Samko nechcel ist so mnou domov, ze tam chce buvat, tak ma mamina poslala domov, ale ked som uz bola v buse tak mi volala ze Samko ma stale spomina a ze chce maminku, tak som isla prenho prvym busom co isiel. Mozno by aj ostal, ale so starkou je raz za tyzden/ 2 tyzdne, kedze robieva do 18:00
Ale dohodli sme sa ze buduci vikend jej ho donesiem na cely den a pridem si prenho az vecer, tak si aspon vklude vyriadim to co pri nom nestiham 😝

dannynka
autor
19. jan 2009

miska-tak to poznam,aj Gabika by najradsej bola s babinou,ale v ten moment ako odydem tak len mama mama 😝

dannynka
autor
20. jan 2009

babulky zase to tu flakate?Tinka je ospravedlnena lebo ma dolezitejsie povinnosti 😵 😵 😵 😵

tinakul
20. jan 2009

čaute babenky, no v sobotnajšej pravde sú na dvoch stranách bábätká vyfotené - že noví Bratislavčania, tak hladajte meno Cynthia Kulacs 😉
Ja len na skok som tu, malá išla so svokrou a manželíkom do Hypernovy, ja som zatial Cynthi vykúpala, nakojila a uspala... zlatá - zatial poslúcha 😵 Mám tu pomoc, tak to zatial zvládam....uvidíme ako bude potom.. 🤐
Ozaj Sophinka to nesie zatial hrdinsky 😵 čo som nečakala, pomáha mi a zatial nežiarli, a ked vidí aká som ešte ubolená, tak dovolí aj iným aby sa o ňu postarali 😝 A ked som bola v nemocke týždeň, tak v pohode to zvládla bezo mňa 😉 Ani raz nezaplakala, dokonca včera bola na povinnom očkovaní, iba s babinou a tatinom - a super 😵 Včera u nás bola aj pediatrička so sestričkou na návšteve... Máme kopec vybavovačiek a papierovačiek... no snád sa to pomaly utrasie....sa zase ozvem, až budem chvílku sama... papa

dannynka
autor
20. jan 2009

ahoj tinka ty tu?

monkula
20. jan 2009

aj Chiara bola vyfotená v Pravde ako Nová Bratislavčanka... 😉

dannynka
autor
20. jan 2009

tinka ale my sme tam vazne nic nemali fnuk,aspon porad ze na ktorej strane to je 😅

monkula
20. jan 2009

danny, to býva v prílohe Bratislava 😉

dannynka
autor
20. jan 2009

jaaaj a to mi tu v tn asi nemame heh 😉

michalag
20. jan 2009

no skoda 😢

dannynka
autor
20. jan 2009

moni troska popredu ale ak by som zabudla tak prajeme Chiarke vsetko naj naj nja k zajtrajsiemu prvemu rocku,vela darcekov zdravicka stasticka a nech ju ty aj s manzelom a jej bratcekom posluchate.... 😀 😵 😵 😵 😀

dannynka
autor
20. jan 2009

ze k rocku som sa trochen sekla to bude asi tou nocnou hodinou 😅 😅 😅 😅 😅 samozrejme ze k dvom rockom ved uz je z nej velka slecna 🙂 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😵

monkula
20. jan 2009

jeej, danny, ďakujeme 😵 😵 😵 😵

michalag
21. jan 2009

Ahojte 🙂 ,
Tak vcera sme mali strasny vecer aspon pre mna. Strasne ma bolela hlava,tak som si isla lahnut uz o 23:00 - uz som si myslela ze budem volat sanitku 😒 😢 😢 😢 Ale nastastie po tabletke to konecne zacalo prechadzat a zaspavala som a k tomu sa mi maly o 00:00 zobudil a bol hore az do 3:45, som myslela ze vyplujem dusu a Samkovi sa nechcelo a nechcelo spat, on sa chcel hrat, ale udrzala som ho v postely a nakoniec zaspal, ale hore bol uz o 7:30 🙄 , tak vyzeram ako matoha 🙄 😅

Moni, Chiarke blahozelame k 2 rockom, hlavne nech je zdravucka a ma kopec lasky z kazdej strany, ostatne uz pride samo 😵 😵 😵 🙂 😉 😉 😉 .... uz je z nej velka slecna 😵 😵 😵

michalag
21. jan 2009

babenky kde ste kto, hmmm?

dannynka
autor
21. jan 2009

miska ja tu teraz len na chvilku,kedze som toho v noci moc nenaspala tak som si bola pospat na obed s malou a teraz sa napapame a ideme pozriet babinu autickom kedze vonku leje ako s krhli 😝

michalag
22. jan 2009

Ahote 🙂 , kto tu teraz

michalag
22. jan 2009

to tu dnes fakt nikto nie je 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
tinka, ako sa vam dari?

dannynka
autor
22. jan 2009

niska ja tu az teraz som si bola zas zdriemnut s GAbikou,kedze v noci sa mi neda spavat 😅

michalag
22. jan 2009

danny a teraz?

dannynka
autor
22. jan 2009

miska az teraz 😉

michalag
22. jan 2009

ahoj 😉 🙂

dannynka
autor
22. jan 2009

ale nebudem dlho bo som toho v noci zase moc nenaspala fnuk 😒

ako ste sa dnes mali?

michalag
22. jan 2009

Maca ak sem obcas nakuknes, tak Nicolaskovi prajeme vsetko naj, naj, naj najsamlepsie k dnesnym 2 rockom, hlavne nech je zdravy, ma kopec lasky (ktoru urcite od vas dostava), ostatne pride aj samo ked bude potrebne 😉 🙂 😵 😵 😵

simka9122008
22. jan 2009

Ahoj Danny ako sa máš a malé v brušku ako sa mu tam pláve, sledujem tvoj fotoalbum, aká je už veľká tvoja malá a už vieš čo budete mať?

michalag
22. jan 2009

celkom dobre, ale iba doma, kedze je vonku otrasne 😠

dannynka
autor
22. jan 2009

simka ahoj,no mimi rastie ani sa nenazdam a budeme 4-ria 😵
a co sa tyka Gabiky no rastie,veru kazdym dnom a tym sa jej aj rožky zvedsuju 😀 😀 😀 😀 potvorka moja 😀
a vy sa mate ako simka?deticky posluchaju?

miska-no o tom pocasi mi n¨ieco hovor hroooza 😠 😠

dannynka
autor
22. jan 2009

a este som zabudla simka,co sa tyka pohlavia stale nevieme lebo babo bolo otocene chrbatikom na poslednej poradni 😉