Pokec pre mamičky III.
sup mamicky sem,miska som ta predbehla,mohla som? 😀 😀 😀 😀
dobre tak prajem krásny dník a kúpte niečo pekné 😉
snáď sa večer stavím aj ja uvidím ako mi bude, pa pááá
No moja až teraz zahajkala 😒 Nechcelo sa jej dnes akosi herečke ☹ No asi som vás zase nezastihla 😝
Matulíííííííííííííííííííííííííííííík vitaj - no zase sme sa obišli do šlaka 😠 no nič , máš aspon IP - ja sa tu ukážem až v pondelok možno 🙄
Dany tak preto si tu nebola mojko - no ale ked už na fit lopte skáče, snád také zlé to nebude 😝
Mati no budeš mat čo čítat, sa možno aj nasmeješ 😀 😀
tinuškaaaaa tu sooom 😵 čakám ťa 😎
ahojček cmuk 😵 😵 ostan, nie že mi odídeš 🙂
nie nikam ešte nejdem kým maličká nevstane 😵 teraz som len tvoja 🙂
som si myslela, že tu už nie si, no a písala som aj v skratke Maťkovi, lebo mi tu robil zábavu 😀 😀 Dostala som aj IP, ale radšej si takto pokecám s tebou konečne 😉 Danielka hajká ecce??? 😕
no supiš, inak ak si dobre pamätám chcela si mat presne tolkoto kíl ??? Ale nerozumiem tomu, tam ti nič nedávali papkat?? To je akosi vela chudnutia za tak krátku dobu 😖
si tu ešte Mati??? 😕
tinka tu som tu 😉 jedlo mi nosili na izbu ale nejako som nemala chuť ledva som za deň niečo vypila a trochu ma aspoň do toho nútili
a čo také tu Maťko robil? 🙂 pridružil sa sem? 😵
Danielka ešte spinká 😵 len som zvedavá ako dlho ešte, ako som spomínala chcem skočiť vonku trošku musím začať chodiť lebo sa cítim moc preležaná
vy kedy odchádzate? keď sa Sophinka zobudí? 😕
nooooooo musíš si to prečítat - sme si robili srandy - ale nuda nebola 😀 že ho zdravím 😀
No chúdatko moje, je to trošku kruté a určite si zoslabená, ja som len rodila v nemocnici, no potom som bola paf a je na to zlé spomínat - ale postupne prechádzkami sa to určite zlepší 😉 A od začiatku až po koniec si bola sama na izbe??? 😕
No my odchádzame Tinka až okolo piatej, ked Robino skončí v práci, vieš??? 😕 Ale malá sa už teší, aj pobalené sme a aj štrudlu neseme- tú čo Maťko poradil recept 😀
No chodit by si mala teda postupne začat , čím skôr tým lepšie - však to máš asi ako po pôrode, ee??? 😕 Dúfam, že to už nebudeš musiet absolvovat 😝 😝 😔
tak to som rada že vám sem chodil robiť srandičky 😵 ak bude čas prečítam len ktovie kedy 😅 😅
bola som sama od začiatku, dajú sa tu vybaviť nadštandardné izby v podstate máš tam sama posteľ skriňu je tam telka kreslo a osobitné wc takže som bola tam
fíha, takže ste si zaplatili nadštandard??? 😕 No ale to si mala asi lepšie, len či ti nebolo o to viac smutno samej 😔 😔 A ked šli infuzky si vedela spat??? A ako to bolo s wc??? 😕
no neboj prečítaš - ja ti to dokonca odporúčam 😉
A to si aj tv pozerala??? 😕 Tak si mala aj trošku relaxu aspon, ee?? 😕 😉
takže čakáte na ocinka 🙂 dnes ešte robí? hmm maťko vám dal receptík na štrúdľu 😵 a podarila sa? 🙂 🙂
uvidím ako dnes budem zvládať chodiť, v podstate mám len nejaké nohy slabšie inak chodím normálne len s rukami to mám horšie 😠 😖
budem sa snažiť si nájsť niekedy času 🙂 alebo poviem maťkovi nech mi zreferuje čo sa tu dialo ak čítal 🙂
telku som nekukala viac menej som ležala a kukala von oknom kým som bola hore
A kolko dní ti pichali tie infúzky??? 😠
No som ho aj chválila, môže aj častejšie posielat receptíky 😀 😉 máš šikovného bratrančeka domka 😉
No oni dnes robia normálne ešte - velká noc, nevelká noc - sa fičí na plné obrátky 😒
infúzky som mala 5 dní a potom len nejaké lieky
a veru v tomto ti prisvedčím 😵 šikovný a zlatučký je že sa aj o Danieločku staral
Joooj ale to muselo byt strašnéé a darilo sa ti hajkat??? 😕 Či z tých liekov možno aj lepšie??? 😕
a dokedy má voľno či v utorok už do práce? 😖 Maťko akurát hreší nervózny že dnes asi bude dlho v práci lebo že majú nejakú oslavu 😅
po liekoch sa mi spalo lepšie ale keď som mala ihlu v ruke tak veru s tým sa mi nespalo najlepšie 😖
Vieš aj som mu vravela, že normálne nechápem že taký mladý chalanisko a taký starostlivý a no už ho nechválim, lebo bude namyslený radšej 😀 😉
No 5 plných dní na infúzkach??? 😕 dakujem pekne, to by som plakala od bolesti - ved ja po pôrode asi jeden den a mala som modriny 😔 ochjoj... a kedy to budú výsledky, či asi som sa už pýtala v IP?? 😕
Čožee??? 😀 No po dlhom lenosení sa Matkovi akosi nechce pracovat čo??? 😀 Mu povedz , že provokatérka príde na pomoc - uvidíš ho to rozosmeje aspon 😀 😀 😀
Fujha na to je aj zlé pomysliet ☹ a malá ti pekne v noci zahajala??? Nespomenula si na kojenie??? 😕
priznm sa že na začiatku keď sem mal len prísť pracovať som mala z toho šoky že on je taký ešte "šibnutý" taký blázonko že ako to bude aj pri malej 😅 ale keď ich spolu vidím tak maličká ho má moc rada stále po ňom skáče rehoce sa a aj ho hryzie dokonca 😅 vidno pri kom vyrastá 😅
písala som aj v IP ako s výsledkami a ja dám potom vedieť
No tu sa v utorok ide do práce - dovču nemáme, ale tebe som ešte asi nepísala, že budúci víkend - tzv. piatok, sobota, nedela ideme do Čiech na relaxačný pobyt 😉 tak vtedy bude mat dovolenku jeden den a my si konečne oddýchneme a zregenerujeme od každodenných povinnostíííííííííííííí 🙄 😉
čo ste tu vy robili? 😕 😕 😕 😀 keď sa tak rehoce, 🙂 mám ťa pozdravovať 🙂
maličká vypila mliečko z fľašky normálne a do rána sa neprebudila dokonca sme spinkali do siedmej 😵 bola som skôr hore a keď sa zobudila už som mala nachystané mliečko tak som jej ponúkla a papala hneď 😵

matka svadba je az 10-maja,a satecky ideme dnes pozerat 😉 o 14-tej sa mame stretnut v meste,tak musim uz ja koncit lebo musim dat Gabike papat a dat ju spinkat,aby som mohla ist 😉 Gabiku bude medzitym strazit babina kym pride tato s prace.Ak sa mi bude vecer dat tak sa ukazem.
pa pa a pekny dnik 😉