Pokuta za venčenie psa počas koronavírusu.
Ahojte, nedavno som pisala o kamaratke v povinnej katantene, ze ju udali za venčenie psa a dnes jej prišla pokuta.....všade je uvádzané, ze vencenie je povolene za tych a tych pravidiel, ktore dodrzala co je uvedene aj v zapisnici...ako je to mozne? Kam sa ma teraz obratit??? Dakujem za vsetky normalne odpovede.
@zuzanaam tak si musime dat otazku, ci nam je prednejsie pohodlie psa a dodrziavanie jeho ritualov, alebo ochrana zivota a zdravia ludi . . . ani ludia dnes nemaju vsetko z tych veci, na ktore boli zvyknuti. Mna osobne to velmi irituje, ovela viac ako to, ci dotycny pojde psa vyvencit raz za den, alebo trikrat, lebo bol tak zvyknuty . .
@srandujete nenazvala by som to zvykom a rituálmi, ani pohodlím psa. Veď skús ísť na záchod raz do dňa. A ten pes je na ochranu života a zdravia jeho majiteľa, či ten nemá na to právo? Ide o to, že pri dodržaní bezpečnostných opatrení k žiadnemu ohrozeniu zdravia ani života nedôjde. Rizikom sú tí, čo sa promenádujú po obchodoch, návštevách a čo ja viem kde ešte. A že takých ľudí je dosť. A dokonca bez rúšok. Vídam takých denne. Takže naozaj nevidím zmysel v sekírovaní majiteľov psov, za to, že idú venčiť.
@zuzanaam tu nejde o sekirovanie majitelov, ze idu vencit. . . . . tu ide o ludi podozrivych z nakazy a opatreni, aby nenakazili ostatnych . . niektori si dokonca poziciavali psov od susedov, aby sa mohli promenadovat po vonku ☹
Tak diskusia je o normálnych majiteľoch, nie "falošných" , to je zas o niečom inom. Veď si požičaj aj Ty, prídeš na lepšie myšlienky 🙂, ale dúfam teda, že nie si v karanténe 😉
@zuzanaam ja si chodim zabehat, nepotrebujem psa na lepsie myslienky 🙂 a tym som odpovedal aj na Tvoju otazku ohladom karanteny 🙂 ergo- som zdravy, dokonca chodim do prace 😉
@lenadka nie islo len o vencenie, znama boka v karantene lebo sa jej priatel vratil zo zahranicia, kde bol na otocku, nepracuje tam a islo viac menej o prechod, nezdrziaval sa nikde...ale isli do karanteny, pre istotu,....v mediach bolo zverejnene ze vencenie za istych opatreni je mozne, mali to zistene...tak nerozumiem preco ta pokuta....islo len o vencenie, je to tam aj zapisane...tak kde je pravda :(
@lydia2211 a kolko dostala?
@veronikaszabova nechce to zverejnovat ale je to vysoka pokuta na to ze je kazdy teraz bez prace a financii :(

@jachin možno prišli zo zahraničia aj so psom