icon

Polovičky v zahraničí

zoja_
13. sep 2015

Mile damy potrebovala by som radu a skusnost!Manzel a ja zijeme na Slovensku chceli by sme si zit trochu lepsie tak sa mm rozhodol ze pojde na kamion.Deti zatial nemame.Ste tu niektore ktorych manzelia chodia na kamione a su 4 tyzdne vonku a 2 tyzdne doma ako Vam to funguje? A ako to oni zvladaju a tak vseobecne? DAKUJEM za kazdy postreh a radu pekny vecer 😉

Strana
z2
libka1
14. sep 2015

@danielacool asi by nebol rad keby videl ze pises ze ta rozvod stale boli. v podstate ta chapem, asi to nebolo jednoduche, ale treba ist dalej.

monika319
14. sep 2015

mne robi manzel 4 tyzdne a tyzden je doma. momentalne siel na 5 tyzdnou aby bol doma 2 tyzdne kedze ma caka porod. zaciatky boli tazke ale uz sme si zvykli.

babulka82
14. sep 2015

nezavrhujem ale skor obdivujem rodiny čo takto či žiju či už ženy alebo tych chlapov čo su preč ,ja osobne by som to nezvaladala asi kedže mame 2 male deti,no je tažka doba ludia robia ako sa da,no ja toto obdivujem. Manžel mi vždy vravi že jeho otec takto robil a nikdy by to on neurobil svojim detom,vraj si otca ani nepamataju čo bol stale preč a otec je člen rodiny a deti ho potrebuju takže nieje všetko o peniazoch 🙂

dominikav123
14. sep 2015

@zoja_ Ahoj podelim sa s tebou o nasu rodinnu skusenost. Ked som sa narodila, otec odisiel na rok do Kanady, moja mama bola doma so mnou sama, po roku sa vratil, pracoval zase chvilu na SK, no nasi sa jednoducho chceli mat lepsie...a moj otec je 25 rokov mimo SR, byvavalo to aj tak, ze bol prec 2-3 mesiace a potom prisiel na par dni a tak zase prec. A mamka nas vychovala skoro sama, mna aj brata, a cuduj sa svete, vztahy nastrbene nemame, mama a otec sa po 28 rokoch lubia ako kone, lebo su si vzacni a my s bratom si otca vazime a dakujeme mu za vsetko co pre nas urobil.

Je to o tom, ako si ten ktory par doveruje, a ci su pre seba vobec vhodni, a tiez ako to vysvetlia detom.

mihula
14. sep 2015

@zoja_ tak ja neviem,ale v zahranici som aj ja s partnerom a okolo seba vidim,mlade oary,ktore sa tu uchytia,maju byt v prenajme,baby odrobia co potrebuju,aby splnili podmienky,otehotneju tu,aby si zobrali to,co im dany stat ponukA.A ver mi,ze deti na okoli,slovajov sa tu rodi,chodia do jasli,skolok,zacinaju naberat cudzi jazyk.Ja neviem nad cim sa vy zamyslate.Ved domov sa mozete vratit kedykolvek

mircalla
14. sep 2015

Nemam skusenost, ale vedela by som si to predstavit len kratkodobo....byt s rodinou tyzden a potom 5 tyzdnov prec....to asi nie

timikaj1
14. sep 2015

Môj otec tiež robil celý život na týždňovkách a my ako deti( sestra dvojča +brat) sme boli cez týždeň s mamou, všetko sme riešili len s ňou a keď otec ochorel a zostal doma na inval. dôchodku, tak sme si vyslovene vadili jeden druhému, on mal svoj režim , my svoj...a to sme my mali 25 rokov a brat 17a on nás chcel vychovávať 🙂 ...Normálne sme si na seba zvykali 2roky!!!!Teraz už pohoda, vieme spolu vychádzať, ale taký vzťah ako s mamou nikdy mať nebudeme....A tiež mám kamarátku, 2 malé deti ,na všetko sama, žena priesvitná , vyšťavená a chlap vo Švajčiarsku zarába, lebo si zmyslel dom a ruka hore!Tiež to tam škrípe, lebo chlap nikdy nepochopí, čo obnáša starostlivosť o malé dieťa!!! Za mňa teda nie, keď už sú v rodine deti...

zoja_
autor
15. sep 2015

@mihula bola som v zahranici viem co to je a vobec ma to nelaka chodit po zahranici ked moj domov je na Slovenku a vzdy budes len cudzinec pre nich ci tam si 10 rokov ci 20 rokov a o tie pridavky mi nejde ked si spravim dieta tak si ho spravim tak aby som ho mala z coho zivit a nespoliehala sa na pridavky od statu🙂

Strana
z2