icon

Polovnícke rodinky. Ste tu?

katecameron
9. mar 2011

ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉

katecameron
autor
20. feb 2012

@lucka1987 tak to by som brala aj ja 😉 hlavne chalanom dcere nie to velmi nemusím inak mojej dcer sa zelene vobec nehodí zato starsiemu synovi velmi hlavne olivovo zelena malickemu moc nie on ma krasne modrulinke ocka obrovske takze jemu sjkor modre

lucka1987
20. feb 2012

@katecameron tu na foto mam toho mojho maleho polovnicka. mesiac dozadu odfoteneho.. a ta posledna je z vikendovej obhliadky.. mm sa bol kuknut ci je zakrmene 😀

crazybabenka
20. feb 2012

@katecameron a kedy je ples? je v ZV? 😅

crazybabenka
20. feb 2012

@lucka1987 fešáčiško jeden....zajtra pridám foto našej 😀

tatolu
20. feb 2012

@jesika26 Jesika, čaves, reagujem na o, či niektorá neštuduje poľovníctvo v TUZVO - ja som práve min.rok skončila 😉

ema72
20. feb 2012

cavki, ja sama polujem a moj muzik zas lovi ryby. Chovam aj madarske vizsly, akuat v marci cakame prirastky 🙂

crazybabenka
20. feb 2012

@tatolu môj manžel pred 3,5 rokom 😀 a ja drevárinu

tatolu
20. feb 2012

@crazybabenka Takže ste sa stretli na škole?

crazybabenka
20. feb 2012

@tatolu no neviem....môže byť 😀

nelicefo
20. feb 2012

Ahojte. 🙂 Tak toto je teda parádna téma. Ak nevadí zapojím sa aj ja. Mám doma jedného takého polovníka. 🙂

tatolu
20. feb 2012

@crazybabenka Exotka 😀 myslela som vás dvoch 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Teba s manželom...

crazybabenka
20. feb 2012

@tatolu jáááj asi neviem čítať....že blick....jasne....aj na intráku sme spolu bývali (starom) ....len nepovedz mojej mame 😀 😀 😀 😀

tatolu
20. feb 2012

Dobre, keď ju stretnem, tak budem čušať ako hrob 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
20. feb 2012

@tatolu som vedela, že si kámoška 😀 😀 😀

tatolu
20. feb 2012

@crazybabenka No niekedy je dobré nepovedať všetko rodičom 😉 😀 A ešte mi povedz,to sa z LM chystáš na plas do ZV 😕

vcielkanelka
20. feb 2012

@lucka1987 no to s tymi krcmami a babami mas pravdu, len ja som s tym nejak nevyrastala takze si pomaly zvykam ale aj ja som v podstate rada ze maly bude mat u oca taky vzor ... ale buducim nevestam len poviem aby potom nereklamovali, lebo uz to ze nas tatik mal najviac bodov za dochadzku to uz o niecon svedci...inak ked sa dostanete k tym vecickam s polovnickym motivom tak dajte vediet lebo keby toto dostal na 30ku bliziacu sa tak urcite sa zblazni tiez

vcielkanelka
20. feb 2012

@lucka1987 inak toto je iny fesak 🙂 krasny

vcielkanelka
20. feb 2012

@nelicefo vitaj vitaj a uz ta presvedcil aby aj ty si bola polovnicka??

vcielkanelka
20. feb 2012

@lucka1987 a kde je ta vystava, lebo my sme boli pred dvoma rokmi v Sv Antone a pacilo sa nam, a chceme ist aj tento rok, pretoze minuly rok sme vynechali, kvoli drobcovi

crazybabenka
21. feb 2012

@tatolu to nie je problém.....ja mám rodičov 50km od ZV.....a mm by mi na iný ako "lesnícky,.....poľovnícky.....alebo podobný ani nešiel" a ja mám tohto roku plesový deficit 😀

crazybabenka
21. feb 2012

@vcielkanelka my čo sme malej kúpili vecičky.....tak sú s maďarska....je tam aj maďarská stránka.....ale keďže nemtudom.....tak nič......ale u nás šijú pre lesy sr.....tak sa pôjdem spýtať do predajni.....či náhodou niečo 😉

katecameron
autor
21. feb 2012

@crazybabenka aj ja som byvala na starom ale aj novom 😉 ples bude tyzden po volbach absolventsky

katecameron
autor
21. feb 2012

@nelicefo vitaj pridaj sa k nam 😉 mozno urobíme stretko mamiciek najlepsie na dnoch sv .Huberta v Antole

katecameron
autor
21. feb 2012

@crazybabenka tvoj manzel koncil LF ? odbor polovnictvo? ja teraz chystam stretavku po 10rokoch od ukoncenia LF 😉

lucka1987
21. feb 2012

@vcielkanelka inak v sv antone sme aj my boli.... dva roky po sebe dokonca.... 😕 teda minuly rok sme neboli sle predtym ano....a tam som videla vecicky ako kroje pre male deticky a take .. ale polovnicke som moc nekukala kedze som bola v hlbokej depke ze nebudem tehu / som si tak po roku nedarenia sa vsugerovala / 😖 .. kukam ze tento rok sa to uskutocni 1 a 2 sept.. no dufam ze mm bude doma a pojdeme aj my... 🙂

katecameron
autor
21. feb 2012

@lucka1987 inak z PB mam kamosku byvala spoluziacka z LF

vcielkanelka
21. feb 2012

@katecameron
@lucka1987 ...no tento rok si ozaj mozeme dat stretko a pokukat aj vecicky...my sme tam boli ked som bola v 3 mesiaci a to som mala problem len chranit si brusko, kedze tam bolo plno ludi a skor som ocumovala jedlo a dobrotky ako polovnicke vecicky pre deti - zachvaty s handrami som dostala az okolo 6 mesiaca...ale tento rok si to nenecham ujst, dufam, ze tam nieco take bude
@crazybabenka no keby si nieco pozistovala daj mi vediet, nechce sa mi cakat do septembra, tatik ma 30ku v july

lucka1987
21. feb 2012

@katecameron lf lesnicka fakulta ? no ak robi v obore, tak moj otec by ju mal poznat.. nakolko v pb ho pozna dost vela lesnikov a polovnikov.. kedze spravuje dve .. vlastne tri polovne zdruzenia

lucka1987
21. feb 2012

@vcielkanelka jasne.. musim si to zapisat.. lebo v polovici marca mame u nas v poblizku aj polov. vystavu kde aj mareka berieme.. je to len taka dedinska.. kde sa zozbieraju trofeje z okolitych revirov z okresu... a na hubertove dni chceme tiez mareka vziat.. to bude mat uz rok... tiez sme sa tam predtym natisali a tklacenica teda riadna bola.... joj a ked s ami chcelo ist na vecko tak taka dlha rada ze az 😠

katecameron
autor
21. feb 2012

@lucka1987 no ona nerobí v odbore a teraz byva pri Ziline vydala sa tam 😉 jej mamina je ucitelka matematiky za slobodna Loviskova 😉