icon

Polovnícke rodinky. Ste tu?

katecameron
9. mar 2011

ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉

lucka1987
21. feb 2012

@katecameron jaj tak to nebudem poznat.. ja ucitelky matematiky v oblube nemam, kedze mi matika moc nesla 😀 a ja som chodila do skoly do PU ... 😀

katecameron
autor
21. feb 2012

@lucka1987 aj odtial mam kamosku a ona robí v odbore aj jej bracha bol moj kamarat aj on tam robí v odbore len neviem presne co Mikasovci

vcielkanelka
21. feb 2012

@lucka1987 no i ked mam trochu strach ako sa v tej tlacenici s nasim vtedy uz jeden a pol rocnym valibukom budeme predierat ... ale musi si zvykat ked chce byt ako tatko...urcite ma porazi vtedy

lucka1987
21. feb 2012

inak sa chcem opytat .. mm som kupila tie zelene cizmy hunter s vlozkou s ovcej vlny.. pochvaluje si ich, ale svokor mu tvrdi ze su to suviksi a ze mu zachvilku bude praskat nad petou ta cast gumy... maju ich vasi mm? kolko dlho ich maju? moj otec ich ma 11 rokov a je spokojny... 😅 ale svokor a jeho kamosi.. ani jednemu dlho nevydrzali.. otcovi vydrzali tak dlho asi lebo stale sa kupe v krvy 😀 😀 / kedze je v okoli malo aktivnych polovnikov tak otec musi dohanat 😀 /

lucka1987
21. feb 2012

@vcielkanelka aale sa zvladne.. no marek bude mat presne rok.. urcite vezmem kocik.. do kastiela uz nepojdem lebo sak tam sme uz zo dva krat boli

nelicefo
21. feb 2012

@vcielkanelka Ahoj,joj zo mňa polovníčka možno v druhom živote. 😀 a Ďakujem za privítanie. 🙂

nelicefo
21. feb 2012

@katecameron 🙂 Ak budeme mať čas radi sa pridáme. 🙂

vcielkanelka
21. feb 2012

@lucka1987 juj tak v tej otazke ti neporadim, ja netusim ake ma cizmy... ja som asi pred dvomi mesiacmi zistila ze mame doma 4 pusky , som bola v soku ...myslela som , ze ma len jednu ...a opytala som sa ze naco su mu 4 pusky a dopadlo to tak, ze som 45 min pocuvala o ich rozdieloch - nerozumela som ani trt...ale co sa tyka tych ciziem ma nejake vyhrevne telieska do ciziem, cize urcite s ovcim runom ich nema
my sme ani pred dvoma rokmi v kasteli neboli, ale ten program sa mi velmi pacil, dufam, ze Petko uz bude natolko sustredeny, ze si to uzije aj on

lucka1987
21. feb 2012

@vcielkanelka no aj mm ich ma viac. brokovnicu, malorazku, gulovnicu, a neviem co este.. ja mam vzduchovku jednu 😀 .. otec ich uz rata na desiatky 😀 taky zberatel.. keby ich popredava tak veruze .... mame polovicu hrubej stavby postavenej... 😀 / zaciname stavat a tak je pre mna utrpenim ked vidim ze si mm kupi naboje za 40 eur a o dva mesiace ich uz nema 😖 /

crazybabenka
21. feb 2012

@katecameron áno...skončil aplikovanú zoológiu a poľovníctvo....ale pred 3,5 rokom 😉
@vcielkanelka jasne dám vedieť

crazybabenka
22. feb 2012

foto oblečka....malej je to ešte trošku väčšie....tak som to odfotila len tak

crazybabenka
22. feb 2012

a ešte tortička...čo od nás s Palkou dostal mm na Valentína

lucka1987
24. feb 2012

@crazybabenka kraasne oblecko aj torta.. kde si kupila oblecko? tiez na nejakch hubertovych dnoch? ci niekde usili ?

crazybabenka
24. feb 2012

@lucka1987 na Hubertových dňoch v Pribyline 😀 je na ňom aj maďarský výrobca....ale keďže maĎarsky nemrozumiem....tak nenakúpim 😀

crazybabenka
9. mar 2012

no čavte baby....najak nám to tu viazne....čo máte nové.....my ideme v nedeľu na výstavu do Ružomberku 😀 😀 😀 😀

janka7177
9. mar 2012

@crazybabenka Ta torta je krasna, robila si ju ty? Moj drahy ma buduci mesiac 30-ku, tak som uz hladala nieco podobne. 🙂

crazybabenka
9. mar 2012

@janka7177 nie nie.....kúpila som....ja by som sa prinajlepšom do marcipánu zamotala 😀 😀 😀

janka7177
9. mar 2012

@crazybabenka Nieco mi hovor.Ja som sa pred tyzdnom prvykrat odhodlala na kolac a moj drahy sa ma spytal, ci by nemal byt vyssi. 😀

crazybabenka
9. mar 2012

@janka7177 mne zase ten mudrlant povedal.....že nás keď kúpi koláč bude stáť menej....akoby sme mali vyhorieť 😀 😀 😀

lucka1987
15. mar 2012

@crazybabenka ahoj aj u vas je vystava ? my mame malicku vystavu v nedelu 18 teho ... ale len v nedalekej obci.. vystava uz okolitych pol. revirov co sa strelilo za minuly rok.. kazdy rok to tu mame... tak chcem aj drobca vziat,... chodime totizto pravidelne uz 5 rokov 😀

crazybabenka
15. mar 2012

@lucka1987 bola túto nedeľu.....ale neboli sme nakoniec....lebo som zostala na antibiotikách ☹

crazybabenka
15. mar 2012

naša malá poľovníčka 😀 😀 😀

lucka1987
20. mar 2012

prva foto .. lukostrelecke zavody na 3D terc / akoze zvieratka / , 2 foto, polovnicka vystava, a 3 foto sme boli na vystupe turistickom .. 4 foto. rajecke teplice takze sme mali nabity vikend 😀 😀 😀 kym bol mm dva dni doma sme museli vsetko stihnut.. 😀

lucka1987
28. aug 2012

ahojte kocky.. kto ide do antolu na dni sv. Huberta ???? 😅 my chceme ist ak bude mm doma...

lucka1987
29. aug 2012

@katecameron
@vcielkanelka baby ahojte tak ako ? nechystate sa nahodou na dni sv. Huberta do anonu ?

vcielkanelka
29. aug 2012

@lucka1987 ahoj, presne tam sa chystame aj my...dufam, ze nam nebude prsat a vy idete?

lucka1987
29. aug 2012

@vcielkanelka no ved to. podla pocasia. cheli by sme ist v sobotu a vy ? inak tiez ak bude prsat alebo to bude vyzerat na prsanie ostavame doma radsej

azuz
31. aug 2012

@lucka1987 my chodime kazdy rok, ale uz 2 roky po sebe sa nam nepodarilo tam dostat, ani zajtra nam to nevychadza 😠 a este vcera to vyzeralo dost nadejne, ale tak nic, snad na dalsi rok uz pojdeme urcite 🙂

azuz
31. aug 2012

15. septembra maju byt aj polovnicke dni v bijacovciach, tam sa chystame po prvy krat 🙂

lucka1987
31. aug 2012

@azuz no ved ono je to aj v sobotu aj v nedelu.. mozno vam to nakoniec vyjde... a ked nie no tak co.. aj niekedy nabuduce