icon

Polovnícke rodinky. Ste tu?

katecameron
9. mar 2011

ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉

Strana
z7
azuz
31. aug 2012

@lucka1987 v nedelu sa uz neoplati ist a este aj taku dialku, to mame vyskusane, sobota je naj 🙂

lucka1987
31. aug 2012

@azuz my sme tiez len v soboty chodili, tak neviem co v nedelu byvava

azuz
31. aug 2012

@lucka1987 v nedelu uz ani v stankoch nemas poriadne oblecenie, to hned sa vypreda...a aj program je uz taky nijaky, to najlepsie je prvy den 😉

katecameron
autor
1. sep 2012

no my nie lebo dnes sme prisli z Chorvatska domov

vcielkanelka
1. sep 2012

@azuz a tie bijacovce su kde???
@lucka1987 no nakoniec sme nesli, teda muz isiel s kolegami zo zdruzenia, my sme s pepem ostali doma a vraj sme dobre urobili, ze tam obcas sprchlo a bolo tam viac ludi ako po minule roky a vy ako boli ste??

azuz
1. sep 2012

@vcielkanelka presne neviem, ale svokor byva v gelnici a ma to nedaleko, akurat viem ze je to smer spis 🙂

azuz
1. sep 2012

@vcielkanelka a ty byvas v ke?

vcielkanelka
1. sep 2012

@azuz ano ano preto sa pytam, kebyze toto bolo blizsie

lucka1987
2. sep 2012

tak baby nakoniec sme ani my nesli do antolu ... u nas prsalo, bolo vseliako, tak sme proste nesli, mali sme nakupny den, mm robil policky drobcovi na stenu a tak. no snad na rok... 😕

lucka1987
2. sep 2012

@vcielkanelka ahoj.. ani mi neprislo upozornenie, ze si mi pisala 😕 prispevok nadomou.. .. takze neboli sme ani my 😀

vcielkanelka
3. sep 2012

@lucka1987 veru pisala, dufam, ze buduci rok to vyjde...ale aspon mame pamiatku-svetrik s diviakom 🙂

crazybabenka
9. máj 2013

pôjdeme v tatinových šľapajach

azuz
15. máj 2013

@crazybabenka perfektna 🙂 to je baba?

crazybabenka
15. máj 2013

@azuz áno dievčatko 😀

katecameron
autor
19. jún 2013

ahoj baby moj syn ide zajtra na Hubertove detske dni vedeli ste ze su aj take v antole?

Strana
z7