Polovnícke rodinky. Ste tu?
ste tu? manzelky partnerky polovnikov ak ano pridajte sa k nam 😉
@lucka1987 aj odtial mam kamosku a ona robí v odbore aj jej bracha bol moj kamarat aj on tam robí v odbore len neviem presne co Mikasovci
@lucka1987 no i ked mam trochu strach ako sa v tej tlacenici s nasim vtedy uz jeden a pol rocnym valibukom budeme predierat ... ale musi si zvykat ked chce byt ako tatko...urcite ma porazi vtedy
inak sa chcem opytat .. mm som kupila tie zelene cizmy hunter s vlozkou s ovcej vlny.. pochvaluje si ich, ale svokor mu tvrdi ze su to suviksi a ze mu zachvilku bude praskat nad petou ta cast gumy... maju ich vasi mm? kolko dlho ich maju? moj otec ich ma 11 rokov a je spokojny... 😅 ale svokor a jeho kamosi.. ani jednemu dlho nevydrzali.. otcovi vydrzali tak dlho asi lebo stale sa kupe v krvy 😀 😀 / kedze je v okoli malo aktivnych polovnikov tak otec musi dohanat 😀 /
@vcielkanelka aale sa zvladne.. no marek bude mat presne rok.. urcite vezmem kocik.. do kastiela uz nepojdem lebo sak tam sme uz zo dva krat boli
@vcielkanelka Ahoj,joj zo mňa polovníčka možno v druhom živote. 😀 a Ďakujem za privítanie. 🙂
@katecameron 🙂 Ak budeme mať čas radi sa pridáme. 🙂
@lucka1987 juj tak v tej otazke ti neporadim, ja netusim ake ma cizmy... ja som asi pred dvomi mesiacmi zistila ze mame doma 4 pusky , som bola v soku ...myslela som , ze ma len jednu ...a opytala som sa ze naco su mu 4 pusky a dopadlo to tak, ze som 45 min pocuvala o ich rozdieloch - nerozumela som ani trt...ale co sa tyka tych ciziem ma nejake vyhrevne telieska do ciziem, cize urcite s ovcim runom ich nema
my sme ani pred dvoma rokmi v kasteli neboli, ale ten program sa mi velmi pacil, dufam, ze Petko uz bude natolko sustredeny, ze si to uzije aj on
@vcielkanelka no aj mm ich ma viac. brokovnicu, malorazku, gulovnicu, a neviem co este.. ja mam vzduchovku jednu 😀 .. otec ich uz rata na desiatky 😀 taky zberatel.. keby ich popredava tak veruze .... mame polovicu hrubej stavby postavenej... 😀 / zaciname stavat a tak je pre mna utrpenim ked vidim ze si mm kupi naboje za 40 eur a o dva mesiace ich uz nema 😖 /
@katecameron áno...skončil aplikovanú zoológiu a poľovníctvo....ale pred 3,5 rokom 😉
@vcielkanelka jasne dám vedieť
@crazybabenka kraasne oblecko aj torta.. kde si kupila oblecko? tiez na nejakch hubertovych dnoch? ci niekde usili ?
@lucka1987 na Hubertových dňoch v Pribyline 😀 je na ňom aj maďarský výrobca....ale keďže maĎarsky nemrozumiem....tak nenakúpim 😀
no čavte baby....najak nám to tu viazne....čo máte nové.....my ideme v nedeľu na výstavu do Ružomberku 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka Ta torta je krasna, robila si ju ty? Moj drahy ma buduci mesiac 30-ku, tak som uz hladala nieco podobne. 🙂
@janka7177 nie nie.....kúpila som....ja by som sa prinajlepšom do marcipánu zamotala 😀 😀 😀
@crazybabenka Nieco mi hovor.Ja som sa pred tyzdnom prvykrat odhodlala na kolac a moj drahy sa ma spytal, ci by nemal byt vyssi. 😀
@janka7177 mne zase ten mudrlant povedal.....že nás keď kúpi koláč bude stáť menej....akoby sme mali vyhorieť 😀 😀 😀
@crazybabenka ahoj aj u vas je vystava ? my mame malicku vystavu v nedelu 18 teho ... ale len v nedalekej obci.. vystava uz okolitych pol. revirov co sa strelilo za minuly rok.. kazdy rok to tu mame... tak chcem aj drobca vziat,... chodime totizto pravidelne uz 5 rokov 😀
@lucka1987 bola túto nedeľu.....ale neboli sme nakoniec....lebo som zostala na antibiotikách ☹
ahojte kocky.. kto ide do antolu na dni sv. Huberta ???? 😅 my chceme ist ak bude mm doma...
@katecameron
@vcielkanelka baby ahojte tak ako ? nechystate sa nahodou na dni sv. Huberta do anonu ?
@lucka1987 ahoj, presne tam sa chystame aj my...dufam, ze nam nebude prsat a vy idete?
@vcielkanelka no ved to. podla pocasia. cheli by sme ist v sobotu a vy ? inak tiez ak bude prsat alebo to bude vyzerat na prsanie ostavame doma radsej
15. septembra maju byt aj polovnicke dni v bijacovciach, tam sa chystame po prvy krat 🙂

@katecameron jaj tak to nebudem poznat.. ja ucitelky matematiky v oblube nemam, kedze mi matika moc nesla 😀 a ja som chodila do skoly do PU ... 😀