icon

Pomoc pre detičky na onkológii v Košiciach

mirka907
10. máj 2012

Radi v tomto fore privitame kazdeho, kto chce pomoct detickam na detskej onkologii v KE. Nastartovala nas myslienka sikovnych mamiciek , ktore pre tieto deticky hackuju ciapky. To je aj nasa aktualna misia 😉... Aby sa mohol zapojit ktokolvek ...a nemusi to ostat len pri ciapockach...otvaram toto forum.

terina25
5. jún 2012

@mirka907 v pohode 🙂 Ja teraz neháčkujem.mám oddychové obdobie,takže už nebudem nič háčkovať.len potom daj vedieť ako to dopadlo,nejaké fotky ak sa bude dať.dúfam,že sa detičky potešia.

dnpo
6. jún 2012

ahoj prave citam ze je to teraz neaktualne .tak budem cakat ci poslat lucke do ba?

lauraespozito
7. jún 2012

tak dnes mi prišiel balíček od vanessarackova 2 čiapočky a 5 kačaby dakujeme 🙂

lili_mia
9. jún 2012

našla som takýto album, majú to lepšie podchytené

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/julianka777/...

lili_mia
9. jún 2012

@dnpo počkaj, postupne sa nazbiera

mirka907
autor
9. jún 2012

@dnpo na detsku onkologiu sa chystame prvy max druhy julovy tyzden...teraz su niektore uz vyliecene deti a aj niektori zamestnanci v tabore v chorvatsku....potom to zas nevychadza nam, teda hlavne mne...takze pojdeme pocas jula....takze kludne mozes poslat mne, pripadne @lauraespozito

monalisatko
2. júl 2012

@mirka907 Ahoj. Daj prosím vedieť, či môj balíček vôbec došiel. Už som ti pred pár dňami písala aj IP. Ďakujem

mirka907
autor
2. júl 2012

@monalisatko ano prisiel.....dakujeme....bola som na dovolenke, reagujem preto neskor. Tento tyzden dohodnem presny termin na oddeleni a dam vediet.

monalisatko
2. júl 2012

@mirka907 ďakujem za odpoveď, len som sa bála či sa nestratil

mirka907
autor
8. júl 2012

Baby pocuvajte, doma som dnes nasla zlty papierik s odosielatelom p.Tomleinova, Kezmarok.
Boli sme na dovolenke a vobec som ho medzi dorucenou postou ked sme sa vratili nezaregistrovala ...az teraz, ked som robila poriadok. Moze sa mi prosim ta ktora ho odosielala ozvat? Dakujem.

mirka907
autor
11. júl 2012

Dakujem Marii Kruzliakovej za nadhernu ciapocku....Ozaj krasna...

mirka907
autor
11. júl 2012

A este jedna vec....@lauraespozito caka este par ciapociek od kamaratok tento tyzden....Buduci tyzden teda dohodnem stretnutie na onkologii....trosku viac som tu nebola, no momentalne nestiham.... pracujem takze neviem sa na kona dostat tak casto ako by som chcela

mirka907
autor
11. júl 2012
terina25
19. júl 2012

@mirka907 kedy bude už tá odovzdávka?lebo už to naozaj dosť dlho trvá 😖 hovorilo sa o 1.6.a už bude o chvíľu august 😖

mirka907
autor
19. júl 2012

@terina25 citaj spravu hore...caka sa uz len na @lauraespozito

lauraespozito
19. júl 2012

@mirka907 tak ja už budem mať pozbierané do konca týždna tak na další týžden hocikedy by sme mohli ísť

mirka907
autor
19. júl 2012

@lauraespozito 25teho mam dovolenku, takze mozem to dohodnut na vtedy?

lauraespozito
19. júl 2012

@mirka907 áno kludne mne to vyhovuje

lussy23
20. júl 2012

ahojte, páči s am itáto téma. je to ešte aktuálne.? Už v júni podnikala jedna mamička túto akciu, ale mi to nevyšlo, ale cchem potešiť detičky a tiež im nieč o uháčkovať. Komu ich môžem poslať?

mirka907
autor
22. júl 2012

@lussy23 v stredu ideme, takze neviem velmi ci stihas

lussy23
22. júl 2012

@mirka907 tak to asi nestihnem☹ a p.jdete tam ešte niekedy? ale pokusim sa, a kam to mám poslať?

mirka907
autor
22. júl 2012

@lussy23 moja svokra je sestricka na detskej onkologii,takze viem tam ist kedykolvek...len uz to nechem viac predlzovat, uz viac ludi sa pytalo, ze preco sa nic nedeje a ja budem rada, ked uz sa tie veci odovzdaju...doteraz ak sa niekto ozval, tak sa posunul termin ale tak to potom moze ist do nekonecna...

lussy23
22. júl 2012

@mirka907 okej, tak zajtra niečo pošlem. a dám 1tridou

mirka907
autor
25. júl 2012

Baby, dakujeme. Potom pridam fotky z dnesnej navstevy oddelenia.

lussy23
26. júl 2012

@mirka907 chcel so maj ja poslať, ale mi nikto nanapísal, kam to poslať..☹ môžem poslať aj nejako teraz?

demografka
29. júl 2012

prekrasne ciapocky, klobuk dole pred vami vsetkymi...
ja by som tiez rada prispela, hackujem ale biedne... chcela som ale prejst doma hracky a pekne by sme radi posunuli detom ak by to bolo mozne... dajte nam prosim vediet, ci je to realne, sme z Kosic...

lussy23
3. aug 2012

aj ja chcem prispieť. Kde mám poslať tie čiapočky?

terina25
12. aug 2012

@mirka907 tak ako ste dopadli v nemocke?nikto sa neozýva,ani fotky tu nie sú 😖

mirka907
autor
13. aug 2012

@terina25 dopadli sme dobre...k detom sme nesli ale prislo k nam jedno dievcatko s herpesom na hlavicke a hned si jednu vybralo, plus jej neskor dali aj naramky na ruky...myslim ze tie boli od teba....snazim sa dostat k fotkam, len tie musia nahodit na web a davaju ci nacas, kedze je dovolenkove obdobe a svokra ma uz druhy tyzden dovolenku...Ale urcite to nahodia na stranku www.detskaonkologia.sk a ja dam hned link