Pomoc 😢 zaručila sa, že mi vybaví pôžičku a teraz pýta peniaze
Ahojte, tak vcera som pridala prispevok ci mi niekto neporadi pomoc s pozickou. Ozvala sa mi jedna pani ze mi vie pomoct vraj brala pozicku na rodicak tiez ze pani jej ponukla 5000€ a splaca to po 69€ mesacne. Tak vravim si preco nie poslala mi cislo na tu pani. Pisala som jej a ona mi napisala ze mi to vybavi vraj jej mam poslat cele meno do mailu telefone cislo, adresu, rodne cislo, narodnost. Ja som jej to poslala teda a ona mi rano volal zevraj to mam schvalene ja cela natesena ze super vraj mam ist dat na ucet 100€ prvu splatku a peniaze budem mat do dvoch hodin tak sme to isli poslat. Peniaze neprisli vraj to posielala z Prima banky na Slovensku mne akoze a ze to pride zajtra. Dnes mi napisala vecer ze mam poslat dalsich 50€ aby mi to pripisala banka na ucet. Uplne som z toho zmatena mam doma poslednych 50€ a neviem co mam robit.... Vraj tie peniaze budem mat do hodiny ked zaplatim tych 50€... Pisala som jej preco mi to takto oznamuje preco mi to proste nepovedala hned alebo mi nezavolala vraj nema cas... Pani je z popradu ja z Bratislavy. Vraj zmluvu mi poslala postou uz. Prosim vas viem jej cislo telefonne a cislo uctu ak by sa stalo ze ma Pani okradla co si nechcem ani predstavit 😢 Vedia to zistit policajti?... Len mi tu nenadavajte ako som mohla na to skocit fakt potrebujem pocut nazory😢😢
a dalsia vec...ma to byt z Tatra banky ale vyssie pises o inej banke ze ma byt prevod
@dopolbokaodrata ano viem😢😢😢
ako si mohla byt tak naivna, ze si prachy poslala len tak uplne neznamej osobe, ale este aj osobne udaje...
oznac tu tu skvelu dotycnu,nech cely kon vidi nick podvodnicky.Rano chod do svojej banky,a ked nic nezmozes tak na policiu
@babyprinc chod na policiu!!! daj im vsetky udaje, cislo uctu, cislo z ktoreho ti volali, vsetko co mas...
Ziadna banka-spolocnosti ti neposle peniaze bez podpisanej zmluvy, dokladov atd. A hlavne osobne tam musis ist. To by si mohol brat kazdy pozicku na kohokolvek. Urcite neposielaj ani korunu.
@alexandraalexandrova presne....nečakaj a chod....bože moj tak sa nachytat😥😥😥
tak sa oblec a chod na policiu so vsetkymi dokladmi,udajmi co mas
Fakt,ze tu o tom tolko lamentujete a kriricke myslenie sa nezaplo mi hovori, ze bud si robite zarty na spestrenie dlhej chvile alebo vam nie je pomoci. Pardon za ostry komentar ale nepochopim taketo konanie. Tak ked uz raz spravim chybu a naletim ,co tiez neviem pochopit, tak sa z toho aspon poucim a nebudem este rozmyslat nad poslanim poslednych penazi neznamemu cloveku, ked ich tak strasne potrebujem. Chodte si radsej zahrat do kasina alebo podat sportku, to budete mat vacsiu sancu, ze nieco "zarobite" nez ze vam tatrabanka takymto pochybnym sposobom posle peniaze.
@amienne b) je spravne ❤️
@babyprinc tak asi si mala keď si im poslala, prepáč ale len si si o to koledovala, absolútne ti to neprišlo divné?
No ja hlavne nechápem, ako sa dokáže nechať človek takto oklamať. 🤔 Nejdem moralizovať, svoj názor mám. Skôr odporúčam potom si preveriť, či náhodou "sprostredkovateľka" nezobrala nejakú internetovú pôžičku na tvoje RČ v prípade, že si teda uvádzala viacero údajov.
@dopolbokaodrata ale ano prislo cely den som nadtym rozmyslala ja som zdeptana cela fakt si neviem vysvetlit jak som to mohla urobit😢😢😢
ides uz na tu policiu alebo kasles na to?
A este mi tak napadlo na tu policiu by som sa mozno aj poponahlala pretoze ma esteaj tvoje udare rodne cislo atd vsetko co si jej dala tak aby si neskor nezistila ze mas este nieco naviac
Žiaľ je to podvod .. veď logicky ako môžu pozicky fungovať na takomto princípe že pošli a pozičiam veď logicky človek požičiava lebo nemá 🤷🏽♀️ Určite už nič neposielaj
Myslím, že polícia sa s tým nebude zaoberať. Spíše o tom záznam, ale je to mala suma, aby to riešili. Nie je to podvod, len priestupok. Pri takýchto malých sumách sa spájajú dokopy viacerí oklamaní ľudia a podávajú hromadné trestné oznámenie, lebo sa sumy spolu spočítajú a z priestupku je podvod.

@babyprinc tatra banka? keby Tatra banka davala taketo pozicky tak si to vybavis aj sama a urcite nebudes banke platit.Slak ma trafi.Ja chapem ze zufaly clovek robi zufale ciny ale toto je nad slnko jasne