icon

Pomoc 😢 zaručila sa, že mi vybaví pôžičku a teraz pýta peniaze

babyprinc
21. nov 2019

Ahojte, tak vcera som pridala prispevok ci mi niekto neporadi pomoc s pozickou. Ozvala sa mi jedna pani ze mi vie pomoct vraj brala pozicku na rodicak tiez ze pani jej ponukla 5000€ a splaca to po 69€ mesacne. Tak vravim si preco nie poslala mi cislo na tu pani. Pisala som jej a ona mi napisala ze mi to vybavi vraj jej mam poslat cele meno do mailu telefone cislo, adresu, rodne cislo, narodnost. Ja som jej to poslala teda a ona mi rano volal zevraj to mam schvalene ja cela natesena ze super vraj mam ist dat na ucet 100€ prvu splatku a peniaze budem mat do dvoch hodin tak sme to isli poslat. Peniaze neprisli vraj to posielala z Prima banky na Slovensku mne akoze a ze to pride zajtra. Dnes mi napisala vecer ze mam poslat dalsich 50€ aby mi to pripisala banka na ucet. Uplne som z toho zmatena mam doma poslednych 50€ a neviem co mam robit.... Vraj tie peniaze budem mat do hodiny ked zaplatim tych 50€... Pisala som jej preco mi to takto oznamuje preco mi to proste nepovedala hned alebo mi nezavolala vraj nema cas... Pani je z popradu ja z Bratislavy. Vraj zmluvu mi poslala postou uz. Prosim vas viem jej cislo telefonne a cislo uctu ak by sa stalo ze ma Pani okradla co si nechcem ani predstavit 😢 Vedia to zistit policajti?... Len mi tu nenadavajte ako som mohla na to skocit fakt potrebujem pocut nazory😢😢

hanulienka
Autor odpoveď zmazal
retatka
21. nov 2019

@oli18 Práve preto sa tu dal aspoň nick,ci sa niekto neprihlási .

amienne
21. nov 2019

Ja by som to riesila s policiou aj s konikom. Ci uz toho nieco bude vo vysledku tazko povedat. Ale prave tito ludia bez chrbtovej kosti rataju s tym, ze ludia nad tym mavnu rukou, ze nebudu taki vytrvali a veselo mozu okradat dalsich. Cim viac osvety, tym horsie sa im bude robit.

babyprinc
autor
21. nov 2019

@amienne no nebude lebo mama ma dobreho pravnika moja mama ma peniaze a postaram sa oto aby ta humusacka za to zaplatila!! Ale mrzi ma oen jedno ako takyto ludia mozu existovat😢😢😢

mima1
21. nov 2019

@babyprinc prepac ale toto uz je uplne na hlavu. Ides si pozicat peniaze od total neznamej osoby a potom napises ze mama peniaze ma? Tak preco si nesla za mamou pozicat?

maca1984
21. nov 2019

ok,idem ja prec, lebo vidim ze toto nema zmysel..Nedas si povedat aby si sla na policiu.A o par mesiacov sem nezabudni dat status ako si na teba nejaka pixla vzala pozicku a ty mas platit

dopolbokaodrata
21. nov 2019

@babyprinc prečo ti teda mama nepožičala peniaze?

sapetka
21. nov 2019

@mima1 lebo je to cele vymyslene

veronikaszabova
21. nov 2019

@babyprinc a preco si si teda nepozicala peniaze od mami, ale zhanala si nebavkovku?
Teraz si sa dobre dala napalit :( uz si mala byt u policajtov a riesit.
A urcite neposielaj dalsie €!!

A @petka2018 by sa mohla vyjadrit!

mima1
21. nov 2019

@sapetka nechcela som pisat tak nahlas 😂 tiez mam pocit

veronikaszabova
21. nov 2019

@amelia000 toto nevymyslis 🙈

jana91701
21. nov 2019

@babyprinc ak máš online banking, stornuj platbu, ak nie, choď zajtra ráno do tvojej banky a požiadaj o storno platby, ak budeš mať šťastie, možno ešte uvidíš tvojich 100Eur, ak nie, rovno na políciu podať trestné oznámenie.

tenerifka
21. nov 2019

no som zvedava, ake toto bude mat pokracovanie

calendula321
21. nov 2019

@babyprinc Podvod ako vyšitý. Choď na políciu čo najskôr.

veronikaszabova
21. nov 2019

@jana91701 ona to bola vlozit priamo na ucet v banke

11mirka22
21. nov 2019

@babyprinc tak zrejme ťa okradla tá petka2018, pretože sama vyzerá, že nemá peniaze.

jana91701
21. nov 2019

@veronikaszabova no tak to som si nevšimla, všimla som si len, że podvod ako vyšitý.
@babyprinc tak rovno na políciu

amienne
21. nov 2019

Tu si robi niekto Dobry den 😋. Vcera som napisala, ze ci miesto nebankovky si nemoze poziciat od rodiny ,dnes nareky a nasledne info, ze mama je pravnik a ma peniaze. Tak mama mohla hadam aj poradit, ze je to blbost ak je to vobec pravda ak uz peniaze nemohl pozicat. Podla mna je cely tento problem vymysleny. A budem konspirator. Mozno sa tu niekto chce mstit @petka2018

zuzubb007
21. nov 2019

Vtip na večer? Mama ma peniaze, právnikov a ty akože si poziciavas od ani nevieš koho to ako môže niekto takto naletiet, keby máš 80 rokov dobre pomalsie to páli ale takto sa nechať nachytať, to ti určite píše jedna a tá istá, myslim, že peniaze už neuvidis ani keby si čo robila

veronikaszabova
21. nov 2019

@jana91701 ved asi jej kazali ich vlozit hned v banke, nech to maju obratom na ucte :( naivita, strasna 🙈

veronikaszabova
21. nov 2019

@amienne mama ma pravnika, nie ze ona je pravnik...

zuzubb007
21. nov 2019

@jana91701 pokiaľ viem ak sa platba odošle sa nedá už stornovať na nete

amienne
21. nov 2019

@veronikaszabova prast jak uhod ☺

amienne
Autor odpoveď zmazal
dopolbokaodrata
21. nov 2019

@amienne keďže už nereaguje na otázky, je to dosť možné ☺️

kulumulu123
21. nov 2019

@babyprinc danej Pani odkaz ze ak ti do 24hod nevrati peniaze tak na nu podavas trestne oznamenie. Pokial si jej peniaze posielala na ucet policia si podla toho lahko zisti Meno adrexu rodne cislo telefonne cislo vlastne cokolvek... Ak ti tie peniaze nepridu pockaj Este dalsich 24hod a chod na policiu zrejma nie si jedina... A Tu na mk je aj porada s pravnikom bezplatne Staci napisat ak nevies ako postupovat....

melissa333
21. nov 2019

@babyprinc Ja na vašom mieste by som šla hneď na políciu a to nahlásila .A občiansky preukaz si hneď spravte druhý .

lucyluv
21. nov 2019

@oli18 zaoberaju sa, mne tak vdaka nim vratilo 200€ a dokonca aj lacny mobil mi nasli a vratili

babyprinc
autor
21. nov 2019

@amienne Prosim vas ked nemate empatie v sebe tak mi tu nekazte este viac naladu jak mam. Ano ma moja mama ja som dospela ja som naletela je to moja chyba! S mamou sa isty cas nebavim preto som od nej nepytala peniaze snad za tym asi nieco bude preco od nej prave nepytam hej! Co uz zivot je asi taky hnusni ludia existuju stale a stale budu... Dakujem bohu ze som ja tak neni vychovana dala by som kazdemu z posledneho!! Som oklamana ano mna to strasne sere lebo ja taka nedokazem byt ale co narobim nic pojdem pekne n policiu a budem sa modlit aby tu spinu zastavili a aby neokradala ludi! Teraz mi napisala zevraj platbu stornuje a posle mi 100€ naspat

babyprinc
autor
21. nov 2019

@melissa333 obciansky nechcela iba som napisala rodne cislo statnu prislusnost cislo uctu mail a mobilne cislo