Pomoc 😢 zaručila sa, že mi vybaví pôžičku a teraz pýta peniaze
Ahojte, tak vcera som pridala prispevok ci mi niekto neporadi pomoc s pozickou. Ozvala sa mi jedna pani ze mi vie pomoct vraj brala pozicku na rodicak tiez ze pani jej ponukla 5000€ a splaca to po 69€ mesacne. Tak vravim si preco nie poslala mi cislo na tu pani. Pisala som jej a ona mi napisala ze mi to vybavi vraj jej mam poslat cele meno do mailu telefone cislo, adresu, rodne cislo, narodnost. Ja som jej to poslala teda a ona mi rano volal zevraj to mam schvalene ja cela natesena ze super vraj mam ist dat na ucet 100€ prvu splatku a peniaze budem mat do dvoch hodin tak sme to isli poslat. Peniaze neprisli vraj to posielala z Prima banky na Slovensku mne akoze a ze to pride zajtra. Dnes mi napisala vecer ze mam poslat dalsich 50€ aby mi to pripisala banka na ucet. Uplne som z toho zmatena mam doma poslednych 50€ a neviem co mam robit.... Vraj tie peniaze budem mat do hodiny ked zaplatim tych 50€... Pisala som jej preco mi to takto oznamuje preco mi to proste nepovedala hned alebo mi nezavolala vraj nema cas... Pani je z popradu ja z Bratislavy. Vraj zmluvu mi poslala postou uz. Prosim vas viem jej cislo telefonne a cislo uctu ak by sa stalo ze ma Pani okradla co si nechcem ani predstavit 😢 Vedia to zistit policajti?... Len mi tu nenadavajte ako som mohla na to skocit fakt potrebujem pocut nazory😢😢
@jana91701 ona uz zrusila vsetky svoje temy a zrusila aj konto na MK
@veronikaszabova no vidím, ale cez google vyhadzuje ešte témy, v ktorých figurovala, a väčšinou sú to témy o cestovných pasoch v zahraničí.
OMG, tak teraz mi je zle aj za teba. A to sa na mna na uradoch, v bankach a podobne kukaju ked im nechcem len tak dat na ofotenie obciansky a ze do mailu neposlem RC pokial nie je sifrovany. Ludia (niektori) su hyeny a preto doveruj ale preveruj. I ked opravila by som na radsej never a overuj.
@jana91701 ked si ju das do vyhladavaca na MK stale riesila len vyzivne, zameskane vyzivne, ci moze exekutor siahnut na € na ucet, ktory je pisany na syna...
@babyprinc nehnevaj sa, ale "IBA"??
@veronikaszabova v podstate sa cez google vidia ešte príspevky, ktoré ona už vymazala😉
@veronikaszabova prepc nemyslela som to tak ale dala som iba rodne cislo myslela som tym ze som obciansky nefotila ani nic podobne... Ale som v soku ona je skusena a robi si takto peniaze
@jana91701 ja viem. Mne to nemusis vysvetlovat 🙂
@babyprinc a ty vies, ze RČ je tvoj identifikator, ktory nemas nikomu len tak dat??
@veronikaszabova ano viem ale mna to vibec nenapadlo ona bola taka doverihodna😢😢😢 ja nechapem stale ach😢😢😢
@veronikaszabova takže pravdepodobne to bol synov účet v Tatra, ten tiež pravdepodobne nie je plnoletý, právne nepostihnuteľný a potom ide na dovolenku😉
@babyprinc tu citaj a premyslaj, ako si hlupo naletela.
@taskataska ty si asi blbsia ako ja, takto si nakladaj sama na seba ked mna vobec nepoznas ani nevies co boli vo veci chapes ja som si vedoma toho ze som spravila chybu ano soravila som strasnu!!! Mozno je to preto lebo stale viem odpustat ludom a stale som ta ktora radsej da inym nez necha sebe ale to ti pisat nebudem to by si ma mala poznat! A mna neurazaj! Ked nevies kto som a co? Za jednu sprostu chybu! Rovnako sa to moze stat aj tvojmu deckz tak si mojho syna laskavo neber do huby! Ked nemas mi ine co povedat tak sa nevyjadruj dakujem! Ja som tak mimo ze az teraz som pochopila kam daleko zasla moja mysel a ako mohla tak hlboko padnut aby som dokazala naskocit na taketo nieco si!! Nikdy by som si to nepredstavila este by som sa smiala a povedali si ze nie toto som urcite ja nebola! Nesudte knihu podla obalu ked nepoznate jej obsah!
@babyprinc Nuž, darmo plakať nad rozliatym mliekom, skús si preveriť, ako som už písala niekoľko príspevkov dozadu, či si daná osoba neuzavrela nejakú internetovú pôžičku. Mobilní operátori skúmajú bonitu, tam by som sa neznepokojovala. Ale internetové pôžičky sú iná kapitola a v prípade, že si poskytla všetky údaje, je tam možnosť ich zneužitia. Myslím si, že veľa inteligentných žien ti tu už poskytlo rady, ktoré by si zužitkovať mala - čím skôr.
@evamea v prvom rade uz mala davno sediet u policajtov a riesit to. Do rana daleko, ktovie co sa dovtedy stane.
Už ma zrušený nick 😑😑😑 mrzí ma že si naletela sviňa ty nevieš kde zohnať a sviňa ťa okradne aj o posledné 😥😥😥

@amienne este ma napadlo ze ma aj email na ktory som posielala udaje uveryuvery86@gmail.com jezis ona musi fakt okradat plno ludi😱😱😱