Pomohla som panej v núdzi, no ostala som v šoku.
Ahojte,mam normalne rozum zastaveny. Jedna slecna/pani chcela oblecenie pre dieta.Kedze mam toho dost v dobrej viere som jej chcela nejake podarovat ktore jej bude pre malicke akurat.Osobne nemam rada zbytocnosti. Spojila som sa s nou,ulazala skatule .... vytriedila jej vacsinu ... Z mojej strany radost neskutocna,este som si povedala kedze nema peniazky poslala by som na moje naklady. Vytriedene veci som odvotila a poslala.Naozaj som vybrala to co potrebuje a male som nechala naco jej to bude. Pani/ slecna mi pise ci len toto.ostala so v soku hadam naco jej budu male veci z ktorych po 3 tyzdnoch zivota uz vyrastla. Vraj stale ju prezlieka. Teraz mam dilenu co urobit,poslat alebo sa na nu vykaslat. Teraz neviem vobec ako reagovat .... poprosim o
@andulka1988
Ahoj
Na toto ťažko odpovedat...napíšem iba to, čo by som spravila ja.
Ja by som ďalej nereagovala a nič neposielala.
Ja som už dávno posielala balík veci kupujucej a tak som tam pobavila zopár veci len tak, že darček. Tiež som sa tešila, že urobím niekomu radosť.
A pani keď prebrala balík, mi napisala, že načo som jej posielala tie veci navyše, že tie mi pošle naspäť a že chce naspäť poštovné do mňa.
No niekedy sa rozum zastaví 🤣🤣
@andulka1988 tak keď ju stále prezlieka, nech sa páči keď ma docoho🤷♀️.Urobíš radosť inej, takej co to naozaj potrebuje. Je ich veľa.
@andulka1988 nie nic by som neposlala. Ale ked sa chces zbavit veci pre novorodena, kludne od teba zoberiem :P
To bude urcite Alojzova. Ona tu stale pyta oblecenie. A videla som aj vcerajsiu diskusiu, kde brala aj 104 velkost, pritom jej mala ma 1 mesiac. 😳
@veronikaszabova ved ta pisala ze ma chlapa co ju zabezpeci teda ak je to ta s temami s downovym syndromom
@sasanka605 neviem ake temi kto pise,len nahodou bola na soc sieti tak som jej ponukla veci
@andulka1988 ja len ze spekulantiek je tu dost a akurat na toto som si spomenula ked som teraz citala co baby napisali. To boli nezabudnutelne temy
@sasanka605 tak podla mna ked tu ma stale take temy ze kto mi daruje..tak to bude niekde predavat.
@andulka1988 z toho si nic nerob my sme takto darovali veci, este sme ich pani zaviezli a o 2dni to predavala na fb. pritom sa tvarila ako strasne potrebuje veci pre deti
Vravi sa-za dobrotu na zobrotu.
Ja na taketo reakcie vzdy poviem len-u nas sa hovori "dakujem!"
Kasli na to.
Urobis jej dobre,nic od nej nechces a este aj mekoce....
ak je to ta co vcera tu pytala pre 3-tyzdnove babo...tak mna uz vtedy zarazilo,ze: posli foto a kolko toho mas? Akoze ked nema dieatatu co obliect,tak naco foto? A tiez som si vsimla ze brala vsetky velkosti doradu....
Ja som vďačná za každú jedinú vec bez ohľadu ci je len jedna alebo viacej veci nikdy som nikomu nepovedala ze leň toľko ja tiež zháňam pre dcérku veci je autistka trhá mi oblečenie a som vďačná co i len jedno tričko alebo teplaciky ľudia sú rôzny ja by som jej už za takúto vďačnosť nič neposlala
@andulka1988 nič nikomu neposlat!ja som sa tak obabrala a už charitu nerobím.Este, aby si sa cítila trapne
Ahoj vykaslala by som sa na ňu "chamtivú". Človek pomôže z dobrej vôle a ešte sa máli. No hold sú aj takí ľudia daj im prst a oni chcú celú ruku.
kašľala by som na ňu...ja tiež darujem veci, ale v charite....síce neviem komu to dajú, ale hádam len niekomu kto to ozaj potrebuje...
@andrejka1974 ty potrebujes aku velkost pre malu? Mne ked sa raz za cas nakopia veci po detoch tak posuvam. Teba evidujem uz dlhsie na MK, takze rada pomozem.
@eliska13 mne to aj troska je trapne,ani ma nenapadne veci predavat lebo sama som och neskutocnu kopu dostala.preto som ich chcela posunut,ja som ich dostala len tak chcem nech sa to posunie dalej zadarmo
@mila23 mne ked davali tiez som si zobrala od radu,ale nepredavam posuvam dalej
@namornicka teraz by sa mi zišli tričká dlhý rukáv, pančušky ako aj teplaciky co sa dajú stiahnuť v páse veľkosť môže byť 122 alebo 128 budem vám vďačná trhá mi veľmi oblečenie už nestíham kupovať za týždeň aspoň jedno tričko ak nie dve a jedny tepláky už som z nej zúfalá

@andulka1988 tej zo včera..alojzova?