Pomohli by ste začiatočníkom, keď majú problémy?
Vy by ste pomohli začiatočníkom ak ničom nevie ak vidíte, že má problémy?
samozrejme, aj na sídlisku kde je problém s parkovaním a suseda ma prišla poprosiť či jej nepomôžem, tak som zobral kľúče a vyparkoval.
pokiaľ ma niekto vyslovene nepoprosí/nedá suhlas aby som to vyparkoval/zaparkoval ja, tak sa postavim pred/za neho a ukazujem kam ma točiť.
lepšie niekoho poprosiť ak si nevieš dať rady ako niekomu a sebe zničiť auto.
Aku pomoc myslis? Zaparkovat alebo pozicat auto a jazdit s nim? Prve ano, druhe no, mac niekde na opustenom parkovisku.
S parkovanim cudzieho auta som teda este nepomahal nikomu, teda nie tak, ze by som ho ja soferoval. Ale zatial ma o to ani nikto nepoprosil. Uz som ale velakrat "ukazoval", ci a kolko este moze ist, alebo ak nevidel do cesty a podobne. Raz som jednej pani uvolnoval rucnu brzdu, ktoru nevladala po manzelovi odbrzdit. A na benzinke otvorit nadrz na aute, aj pohladat nadobu na vodu do ostrekovacov a podobne. A nemam problem v premavke pustit. To ani neriesim ci zaciatocnik, alebo len proste kolona.
Parkovanie trenuj. Hlavne sa nauc parkovat cuvanim, je to vacsinou ovela jednoduchsie a velakrat sa inac ani neda.
@stazi28 jasne 😇 keď som začínala nebol deň, aby som nepoprosila niekoho cudzieho o zaparkovanie 😂 .. teraz už mám kameru a pípače takže to zvládam sama 😁
@stazi28 viackrát som normálne poprosila niekoho zodpovedne vyzerajúceho, či mi nezaparkuje auto. Najlepšie bolo, že sa mi párkrát stalo, že chlap ako hora a pozerá na mňa “ale ja mám automat a parkovacie senzory” 😀 alebo mi viackrát iný šofér sám od seba ukazoval pri parkovaní koľko ešte môžem cúvať. Nemám problém poprosiť o pomoc
Mne tiez pomahali nahodni okoloiduci az do momentu, kym som stretla jedneho velmi mileho pana. Ten mi ukazal rukou kolko dopredu a povedal "vzdy ked zastavis pozri vsetky spataky, kde je tvoje auto a druhe auto. Takto ma ponavigoval zacuvat na parkovisku a potom, ze hybaj von a sama este raz, som stale tu keby nieco.
A odvtedy nemam problem parkovat

@stazi28 aby si zobral kondične jazdy a natrenival napr trasu do prace a z prace
A hlavne ukludnil sa, ak dostal vodicak tak niečo vedieť musí
Keď šoférujem a vidím že má niekto zmätok, tak mu rukou naznačím, aby išiel