icon

Poprad Babytuning 5. Pridajte sa

anickamaros
13. nov 2009

Babenky tak ja Vas vitam u novej teme a dufam ze bude pokojna a bez konfliktov 🙂

vinka
14. mar 2010

Tak nič zamknem to tu. ☹

sipcek
14. mar 2010

ahojte 😉
tak my sme mali pekne doobedie v plavarni,konecne sa nam podarilo prvy krat ist,Saska nechcela odist z bazena,sa mi podarilo aj nechtiac potopit ju,potom sa mi Borko priznal,ze aj jemu 😅 Svokra mi teraz dala chrobaka do hlavy,ze ci nahodou nedostane zapal mocovych ciest alebo nejaku bakteriu.Joj som z toho nervozna,ale ved to by potom kazdy mal co tam je,nie?No,kazdopadne sme si to uzili.

Danciacik myslim na teba 😔

tak zamykam dobru nocku

anickamaros
autor
14. mar 2010

ahoje
tak nas asi chyta choroba marosko ma teplotu je zly neviem ci mu ejdu zubky este 3 stolicky nam treba tak uz stresujem co bude v noci bojim sa strasne lebo nas ked chyti tak poriadne 😢
sipcek a ty sa neboj nedostane nic to su len bludy 😉
mm uspava maleho tak uvidime kedy bude MAMA DE JE?
tak drzte nam pace aby sme zas neboli na atb
tak dobru noc a zamykam

anickamaros
autor
14. mar 2010

joj este teraz sme tahali soplik hruza a horuci je jak radiator neviem ci ciku dat alebo vakat panadol som davala o 18.15 a cumel nechce vobec takze si myslim ze zubky

anickamaros
autor
14. mar 2010

joj zamykam uz celkom papa

vinka
15. mar 2010

Ahojte.Sipcek tak Damián už musí byť chodiaci bacil 😀 😀 Ved je tri krát týždenne vo vode.A Vivien chodievala od 2 mesiacov a Chiara už tiež chodí.šetríte ju a potom sa divíš,že je furt chorá. 😉 Moje deti sa kúpu v zimnej vode a to asi zato sú zdravé.Minule moja mama mi povedala či mám to srdce ich nechať v takej zimnej vode.Ja som jej nato odpovedala,že teplá je drahá. 😀 😀 😀

miavin
15. mar 2010

ahojte - dobré ránko
no ja sa musím posťažovať - náš malý síce spinká celú noc, o 5 mliečko ale pred 6 vstane a už nespí....posledný týžeeň asi.....
ale zato sa musím aj pochváliť - náš anjelik už krásne povie r - drrrrrrn drrrrn a dnes ráno len ŕŕŕŕŕ - tak som sa smiala taký bol zlatý keď sa mu to podarilo. Je to asi len náhoda, ale opakuje to každý deň....

vinka
15. mar 2010

Mirka tak bud spokojná s jeho spánkom.No Chiara nám zato spočíta aj Vivien.Kriste asi 10 krát je v noci hore.ona musí byť pri mne a cítiť mlieko ináč katastrofa.A aj ked je pri mne tak musí si občas urobiť cumel z cici lebo je mäkší ako jej cumel. 😠 😠 Krásne ked už r hovorí.no šikovný to chalanisko. 😀

miavin
15. mar 2010

vinka - veď ja som rada, že bubá celú noc, ale mohol by do tej pol 7 ako doteraz.....no snáď to prejde, hej je šikovný - veľmi - ale len na to čo jemu pasuje.....keď mu poviem a ukážem ako sa odkladajú loptičky do stanu....tak to len ja chodím po štvornožky a upratujem 😀

petikd
15. mar 2010

Ahojte
Mirka moja,to máme aj my,damián od možno od roka,spí celúúúúčku noc,ale zato ráno o 5 😉 😉 no teraz je to lepšie,niekedy aj do 6 😀
Juuj šikovný je Alexík 😉 nech mu to vydrží,nie ako násmu,on vedel krááásne r,potom akosi sa mu iba niekedy podarilo,teraz začal r,ale to hovorí aj niekedy,ked chce povedal l ale prejde mu do r 😀 a s tým upratovaním,možno ťa prekvapí,ked to budeš najmenej čakať 😉
Muž ráno išiel na týždnovku ☹ No a Damián ešte týžden bude doma,potom budem volať do tých košíc,teda dúfam,že už bude zdravý 🙂
Anicka dúfam,že malému je už dobre a že to boli iba zúbky 😉
Sipcek to je super,že ste si plaváren užili 😉

miavin
15. mar 2010

Peti - no namoj veru - keď ho to s tým vstávaním skorým neprejde ta sa odstrelím 😀 no a bordelár je po tatinovi 😀

petikd
15. mar 2010

Mirka a náš je zas poriadny po tatinovi 😀 😀 ale tak bud rada,že sa ti v noci nebudí 😉 zvykneš si 😉

vinka
15. mar 2010

Baby tak jaké krásne rožky som upiekla.Idem sa zblázdniť. 😀 Aj som ich odfotila ale musím počkať kým príde Vlado aby stiahol do notebooku 😀

vinka
15. mar 2010

Vichrica a Zdenka sú kde? 😕

vinka
15. mar 2010

Zdenka dnes som ťa videla z okna. 😀 Len som upratovala tak som nemala čas. 😉

petikd
15. mar 2010

Maji a si obila nejaké plnené? 🙂
Damián ešte spí,v poslednom čase vyspáva do 16,a aj to ho musím budiť 🙂

vinka
15. mar 2010

Nie normálne rožky.No zajtra ich urobím plnené syrom a šunkou.Ale to najprv musíme zjesť to čo máme lebo máme kopec pečiva. 🙂

vinka
15. mar 2010

Baby už mám rožky v albume ale tu nikoho niet tak ich ani vidieť. 😒

petikd
15. mar 2010

Jooj Maji videla som a dala by som si 😵 počúvaj šak ty ked si nebudeš môcť nájsť prácu (samozrejme,neprajem ti to 😉 )tak si môžeš založiť pekáren-cukráren-reštiku-výrobu ozdôb-photoshop 😀 a neviem čo ešte 😉

vinka
15. mar 2010

😀 😀 😀 😀 Ked budeš moja prvá zákaznička tak sa nato dám. 😀 😀

vinka
15. mar 2010

Baby neviem či som vám spomínala,že sme Chiare kúpili autosedačku.Od jedných z Matejoviec.Normálne som bola zhrozená aká špinavá bola.že si to tá gazdina nevšimla,že to aj oprať treba. 😕

petikd
15. mar 2010

Jooj Maji ja vždy a ked bude treba,zamestnáš ma? 😀 😉

vinka
15. mar 2010

A čo chceš robiť.Piecť torty poťahovať alebo fotky tlačiť? 😕 😀 😀 Joj som zúfala z Chiari.Neviem či jej zuby idú ale vrieska nielen v noci ale aj cez den. ☹ ☹ Teraz som vysela nad nou a ked sa odtiahnem a som dalej už ziape a musím sa vrátiť.

petikd
15. mar 2010

Maji ked by si chcela aby ti krachlo podnikanie,môžem aj poťahovať 😀 😀 😀 😀 By som riady umývala 😀

vinka
15. mar 2010

Joj moja to by ťa chuť prešla.Ja narobím bordelu tolko,že ani moja myčka nestíha. 😀 😀 😀

petikd
15. mar 2010

Okej tak budem tlačiť tie fotky 😀

vinka
15. mar 2010

No fajn.A ešte mi nájdi priestory a ideme na vec. 😀

petikd
15. mar 2010

Hehe počúvaj no na všetky tie tvoje záľuby by ti mal stačiť ten bývalý Prior,nie? 😀 😀 😀

vinka
15. mar 2010

No možno by to postačilo. 😀 😀 Pôjdem ja do hajan.V noci nespí tak neviem aká bude noc. ☹

petikd
15. mar 2010

Idem aj ja off,tak dobrú noc 🙂 Zamykám 🙂