icon

Poprad Babytuning 5. Pridajte sa

anickamaros
13. nov 2009

Babenky tak ja Vas vitam u novej teme a dufam ze bude pokojna a bez konfliktov 🙂

vienesa
25. nov 2009

no s tym vtipom som nezaprela blondynske vlohy 😀 😀 😀 😀
poznate nie?Prečo nemajú blond. obedňajšiu prestávku ?
Museli by ich zakaždým zaškolovať...

adrina
25. nov 2009

tak baby...dajte návrhy terminov...ja môžem každý deň po 13tej...dovtedy som v robote...záujemkyne hlááste sa 😀 😀 😀

vienesa
25. nov 2009

ja sa pozyvam 😀 😀 😀 ja mozem tiez v taku hodinu 🙂 od pondelka do piatku

adrina
25. nov 2009

zuzi..tak niektorý deň na budúci týždeň...nech sa vyjadria aj zvyšné baby 😉 😉 😉

vienesa
25. nov 2009

no babi piste,lebo ked to pojde takym tempom nikde nepojdeme 😢
adrina ako ta privital syn doma? 😀

adrina
25. nov 2009

noo..že mami 10eur a už ho nebolo 😝 😝 😝

adrina
25. nov 2009

a mimochodom..všetky modré z neba kukáte..či vám vaše polovičky košele prilahli??? 😀 😀 😀

danciacik
25. nov 2009

ja som tu Adi ja môžem len okolo 15.00 teda keď vyberiem Larku zo škôlky skôr to nejde

vienesa
25. nov 2009

noooo sikovny to syn 😀 a ty si mu dala ze? 😀 😀 si si zehlila poobedie 😀 😀 😀 ja iba v archive pozeram,u na s ide momentalne futbal.... 😀 😠

adrina
25. nov 2009

dani..však ja sa len o 13tej končím..a hádam my dáte čas aj niečo prichystať...ja navrhujem pondelok, môže byť???

adrina
25. nov 2009

zuzi dala..lebo som mu dlžila 🤐 🤐 🤐

vienesa
25. nov 2009

😀 😀 😀 moze byt...adrina mas aj archivne vinko? 😀

adrina
25. nov 2009

zuzi..kvôli tebe zoženiem..hehehe... 😀 😀 😀

vienesa
25. nov 2009

😝 hehehehe srandu si robim

vinka
25. nov 2009

Vienesa preto Chodí damián do nadanej triedy. 😀 😀 Ale si ma teraz rozosmiala. 😀 😀

adrina
25. nov 2009

však hádam nebudeme sedieť na sucho🙂)

adrina
25. nov 2009

tak vinka..chystaj sa na pondelok na navštevu...výhovorky neberiem..ty si to tiež dala rozkazom 😀 😀

vienesa
25. nov 2009

no maji nerob sa isto aj tebe to musel vysvetlovat 😉 😉

adrina
25. nov 2009

zuzi..tak ten vtip vysvetloval aj mne..tiež som bola za nechápavú...ale ja už om na to doma zvyknutá 😀 😀

vienesa
25. nov 2009

noooo adrina tak to vysvetluje vsetko : NADANE DETI = BLONDINKY 😀 😀 😀 no ja mam pocit ze mne aj keby 3 krat povedal ten isty vtip tak ja ho nepochopim....aspon ze to vysvetlenie som pochopila 😀

adrina
25. nov 2009

však mňa tiež chalani občas do úzkych dostanú a som jak za blbúú..alebo ako mi moj puberťák povie..mami,ty tomu nerozumieš...ty už nemáš 15sť

vienesa
25. nov 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

babule opustam vas,oci klipkaju ....muzicek uz ma opustil tak idem za nim...dobru nocku...zajtra sa tu stretneme 😉

adrina
25. nov 2009

tak zamknem..keď tu ani noha 😀 😀

vinka
25. nov 2009

No teraz som dopiekla perníčky.A vás dočítala.Zuzy vy všetke ste to počuli celé ale ja nie.Takže vôbec neviem o aký vtip ide.Viem,že je tam komár čo letel a dosť. 😀 😀 😀 Ale zajtra ho požiadam nech mi ho povie. 😀 😀

adrina
25. nov 2009

vinka..tak ako..v pondelok ťa čakám aj detičkami 😉 😉

vinka
25. nov 2009

Adi ja viem,že som to dala rozkazom.Lenže mne v pondelok,utorok a štvrtok chodí Damián na tréning. 😒 A moja mamka robí poobede.tak nemôžem ho nechať doma samého a nechať ho bez kontroly úloh. 😒 Nedá sa to presunúť o týžden?ked Vlado bude robiť ale mám mamku doma. ☹ ☹ Joj špekulujem čo. ☹

vinka
25. nov 2009

No to prídem s Vivinou aj Chiarou určite.Ale asi nie v pondeloék.Vlado robí a mamka tiež poobede. ☹

vinka
25. nov 2009

Ta kde si cicka 😝 😀

adrina
25. nov 2009

tu som..cikať som bola🙂)

adrina
25. nov 2009

však úlohu napíše aj u nás🙂 a potom vás hodím domov..aby stihol trening