Poprad Babytuning 5. Pridajte sa
Babenky tak ja Vas vitam u novej teme a dufam ze bude pokojna a bez konfliktov 🙂
Juliet ja som niekde čitala,že zle ti môže byt hocikedy,nie ako sa rozprava ze prve mesiace a len rano.....mne bolo zle skoro skoro cele tehotenstvo a nie ze rano,ale hocikedy ked mi nieco zle sadlo na žaludok,alebo ked som citila pečene kurča 😀 😀 😀 ..............
brééé ránko..ja ešte oxidujem doma, až na 9tu do práce... 😉 😉 😉
včera som robila na večeru živanku v alobale, s tým,že budeme aj na dnes..a moje pubertálne díte ma hneď vyviedlo z omylu 😀 😀 😀
prajem pekný deň
a mimochodom..mne ani v jednom tehu nebolo zle,ani raz som negrcala..akurát mi všetko smrdelo a koopec vecí som prestala jesť ale ináč supeeer mi bolo 😉 😉
dancat mne zle neni len ma sem tam napne a uz idem. a neni to ani kazdy den len sem tam ale sa to zda dost casto. a neni to ani ked ma maly kopne do zaludka ani nic nezacitim len tak z nicoho nic
mojej kamoške tiež začalo byť zle až v poslednom trimestri....cele tehotenstvo pohoda a až potom..,ale radšej to spomen gyndošovi ked pojdem na poradnu 😉
i
ahojte, dobré ránko.
NO ja som naspäť od doktorky, lebo som musela ísť na výtery, tak som sa jej pýtala na tie kvapky čo ste mi poradili a ma sklamala že tie mi nepomôžu lebo že sú iba na odpuchnutie, tak mi dala antibiotické. 😒
Juliet netráp sa, môže ti byť hocikedy zle, veď drobec je už veľký, všade ti tlačí to je ok. Mne bolo pri Larke zle celé tehotenstvo a pri Paťkovi som ani nevedela poriadne že som tehotná.
Ale Dancat má pravdu, radšej to spomeň pri najbližšej poradni.
Maji počuj čím zliepaš tie medovníky? Daj návod. 😉
ok tak mu to spomeniem.uvidime co povie. najblizsie uz budeme vypisovat papiere.dufam ze tlacivo ma on.bo neviem de by som ho zobrala
Ahojte maminky,
super fotecky zo zurky 😉 .
Vinka, krasny domcek a stromcek si vytvorila 🙂 .
Ja som hrozne chora 😢 . Uz som si aj poplakala, tak mi hrozne zle. Nema mi ani kto pomoct, muzik v robote a ja s Janickom sama. Mamina tu bola vcera, ale tiez ze je chora, tak nevie, ci mi dnes pride pomoct. On je zlatucky krasne sa aj vcera aj dnes hral 😵 .
Chcela som Vas len pozravit 🙂 .
adi pocuj este si si to nerozmyslela?lebo mi ked ti tam vsetky nabehneme s detmi tak neviem kde nas usadis?jedine ze mas aj balkon 🙂 🙂
zdeni rychlo sa vyliec ....a ozvy sa potom...hlavne pi vela nech si cim skor fit...a lezkaj ,nenamahaj sa
aj mna boli hlava.to asi z toho pocasia raz teplo potom zima pomedzi dazd.katastrofa
Vienesa - dakujem.
Pijem tak vela, ze mam pocit, ze si do zachodu prestahujem postel 😝 .
Najviac sa bojim, ze sa nakazi Janicko, lebo kycham kazdu minutu, som ako rozprasovac bacilov 😢 . A hneva ma, ze jedine co robi je pozera televizor, nema sa s nim kto hrat, ja nevladzem ani vstat z postele.
Juliet doktor by mal mať tlačivo 😉
Zuzi Aďka má balkón a fajný pohodlný 😀
NO zatiaľ ucho nebolí dúfam, že to vydrží lebo musím ísť aj vonku s výkazmi do zdravotky a na poštu. A manžel sa už zo mňa rehoce lebo fungujem len na spreji do nosa, že som ako narkoman, vždy musím mať svoju dávku inak nežijem 😀 . NO čo narobím keď nemôžem poležať. 😠
Ahojte.Ja varím tak nemám čas písať.Ale viem,že ked tu niesom tak vám to vyhovuje lebo všetke píšete.Tweraz tu nebude ani jedna. 😝 😀
No Dani ja ho lepím tou polevou čo zdobím.
Zdeni aqno aj ten stromček som robila ja ved to nevidíš?Tú kostrbatú prácu? 😀 😀 😀
Dani možno to nevilieči ale ako prvá pomoc sú dobre tie kvapky.Aj môjho Vlada ucho bolelo dala som mu na tamponádu kvapky do ucha a nosil to tak dva dni a prešlo ho to. 😉
No ja som už tu, bola som pobehať veci čo mi trebalo už aj v aute mám všetko nachystané, lebo poobede keď vyzdvihnem Larku tak ideme ku našim. Už aj Mikuláša im tam beriem, že pochystám čo treba.
A tú polevu robíš takú zo surových bielkov či inú????????
ahooooooooooojte
ako sa máte?
vienesa - no ja som bola - len ty si prišla neskoro - s Adrinou sme sa aspoň na chvíľku videla - hrooozne sympatická baba to je.
no teším sa na najbližšiu stretávku.....
a čo máte nového?
Maji ale ten domček je nádherný. Daj recept aj na perník - či mám rovnaký alebo nie. ďakujem
Jooj ale musím sa vám pochváliť nedá mi to - my sme včera mali taký krásny deň - celý deň sme sa s Jarkom venovali len Paťkovi, potom sme išli po Larku do škôlky, kukli sme do Baumaxu a nechcelo sa nám ísť domov tak nás napadlo že naše deti neboli v živote v Tatrách, tak sme išli na Štrbské Pleso. Ale som si pripadala ako idiot lebo už som si odtiaľ nič nepamätala, alebo sa to tak pomenilo neviem. No zastavili sme sa tam v potravinách kúpili sme deťom keksíky a džúsiky a davaj naspäť. Sa im velmi páčilo pri vode. Len Larka sa pýtala či nejaký bobák nevyjde z lesa, keďže už bola tma. 😀
Dani - hej je mu lepšie, boli sme na kontrolný výter, výsledky v pondelok, máme dobrať ATB, tak uvidíme, ale je mu určite lepšie.... 😉
caute tak ja som uz poobede.fajne som sa najedla az do prasknutia 😀 co mate nove
Dani ten domček som robila pred rokom.Nepamätáš sa?To čo mi predošli Zoro zožral tak som potom upiekla ten.Fotku som dala pre baby z témy recepty lebo ho chcdeli vidieť. 😉 Hej polevu robím z bielka 14g práškového cukru a pár kvapiek citronu a šlahať nad parou. 😉 Hodím ti link kde som písala recept. 😉

ahojte žienky....Vinka stromček paraaadny,ja sa vždy čudujem čo to Ty všetko porobiš..... 😲
Môj maly dnes trošku rano plačkal,lebo už bol prebudeny ked som šla do prace,ale som mu slubila že pridem pre neho poobede a ze mu prinesiem kinder vajce tak sa celkom utisil.......som ja ale uplatkarska mater 😀
Ale môj mm ma vie tak naštvat, cely tyžden poriadne s malym nie je a rano ked maly trošku plačka,že chce byt so mnou tak on povie "tak toto už nemôžem počuvať".....ale keby ze maly riči a hadže sa o zem nepoviem,ale trošku plaču a on už je s nervami v koncoch......jooooj ti chlapici......
Ale včera bol doma bo isiel do nočnej tak normalne že povysaval a opravil miskovu postel......skoro som odpadla, toľka aktivita.
Poobede sme boli konečne pozriet našho malinkeho susedka,je naaaadherny,ale mala som ho na rukach a moj misko sa ku mne posadil a povedal "mami aj mňa pomojaj" jaaaaj mamičkin maznačik 😀 😵