icon

Poradíte knihy pre maminky?

maminkajanka84
1. mar 2015

Pekny den, chcem vedieť čo maminy čítate ked si nájdete chvilku pre seba, niečo oddychové, pohodové, dajte typy:o) 😉

ellca123
1. mar 2015

Knihy od Jany Pronskej sa daju,trocha romantiky ,trocha historie....

skopion911
1. mar 2015

Simona Monyova, ceska spisovatelka, pisala zo zivota zien, napinave a zaujimave citanie.
Sophie Kinsella, anglicka autorka, pise pribehy mladych zien, vtipne a pohodove citanie.
Pripadne ak ta zaujimaju historicke romany, tak urcite Marija Juric Zagorka, bud Gricska carodejnica alebo Plamene inkvizicie. Pripadne Kathleen Winsorova - Vecna Ambra, historicky o laske 🙂
No a asi klasika Angelika 🙂

p_etrisha
1. mar 2015

Ja milujem Evitovky a potom od Keleovej-Vasilkovej 🙂
Moja mamca ma rada od slovenských autoriek, tak ked precita a je dobra, tak posunie 🙂

meluela
1. mar 2015

@maminkajanka84
oddychove a pohodove: betty macdonald/vajce a ja,
fakt vyrazne oddychove a trochu aj zabavne: jonas jonasson/ storocny starcek ktory vyliezol z okna a zmizol (alebo si kup jeho analfabetku ... ale nie obe, lebo su na jedno kopyto .. starcek je ale lepsi)
zadie smith/o krase (trosku menej oddychove)
z historickych prekliati krali ... hoci to nie je uplne pohodove

janinah
1. mar 2015

Woodová,Sparks,Andrewsová,J.A.Cronin,Coelho,Kelová Vasilková.....skôr autorov čítam,ak sa miniečo zapáči,tak pátram po ďalšom autorovom diele....naposledy som čítala Rajské panny od Woodovej,odporúčam...

lucianakoniku
1. mar 2015

dominik dan - uplna zavislost 🙂

cica869
1. mar 2015

Andrewsova je u mna naj (momentalne knihy akurat chcem predat,) aj Steelova ma dobre

tia62
19. apr 2015

Toto sice nie je kniha ale pobavilo. Nenormalna.wordpress.com