Poradíte knihy pre maminky?
Pekny den, chcem vedieť čo maminy čítate ked si nájdete chvilku pre seba, niečo oddychové, pohodové, dajte typy:o) 😉
Simona Monyova, ceska spisovatelka, pisala zo zivota zien, napinave a zaujimave citanie.
Sophie Kinsella, anglicka autorka, pise pribehy mladych zien, vtipne a pohodove citanie.
Pripadne ak ta zaujimaju historicke romany, tak urcite Marija Juric Zagorka, bud Gricska carodejnica alebo Plamene inkvizicie. Pripadne Kathleen Winsorova - Vecna Ambra, historicky o laske 🙂
No a asi klasika Angelika 🙂
Ja milujem Evitovky a potom od Keleovej-Vasilkovej 🙂
Moja mamca ma rada od slovenských autoriek, tak ked precita a je dobra, tak posunie 🙂
@maminkajanka84
oddychove a pohodove: betty macdonald/vajce a ja,
fakt vyrazne oddychove a trochu aj zabavne: jonas jonasson/ storocny starcek ktory vyliezol z okna a zmizol (alebo si kup jeho analfabetku ... ale nie obe, lebo su na jedno kopyto .. starcek je ale lepsi)
zadie smith/o krase (trosku menej oddychove)
z historickych prekliati krali ... hoci to nie je uplne pohodove
Woodová,Sparks,Andrewsová,J.A.Cronin,Coelho,Kelová Vasilková.....skôr autorov čítam,ak sa miniečo zapáči,tak pátram po ďalšom autorovom diele....naposledy som čítala Rajské panny od Woodovej,odporúčam...
Andrewsova je u mna naj (momentalne knihy akurat chcem predat,) aj Steelova ma dobre

Knihy od Jany Pronskej sa daju,trocha romantiky ,trocha historie....