Poradíte, ktoré auto si kúpiť?
Chceme kupit druhe auto no neviem sa rozhodnut ktore. Mame v hladaciku vw gol 4 a renault megan. Bojim sa vsak,ze ak by sme kupili renault mali by sme problem ho predat ale ma vsetko co chcem aby auto malo no golf nema z polovice taku vybavu. Poradite?

@princeznasevera treba sa pozriet na vek auta, na stav auta poradit sa s mechanikom.
@mondolina to som si nevšimla 🤦🏻♀️ Pardon 😄 no tak teda mením názor Renault je oproti tomuto golfu lepšia voľba veď do toho golfu ani kabelku nedáš a na našich cestách stratis podvozok za pár minút. Mne sa veľmi nepáčia takéto vytuningovane strašidlá. A teda čo sa týka predaja tak tento golf budete tiež dlhšie predávať
My sme kúpili nové auto. Po zvážení že väčšinou kupuješ ojazdené auto ako mačku vo vreci. Kupovali sme hlavne podľa toho aká je kazovost. Nové auto máš v záruke a určite sme nepozerali na to ci sa dá tunit. Načo.
Za mna kazdy renault, v ktorom som sedel, posobil na mna lacno - vysuchane lacne plasty. Starsi "vytuneny" golf (kazda nalepka "prida" dalsich 8 konskych sil) bol vlhky sen pubertalnych mladikov v 90 rokoch, u niektorych aj dnes. 🙂 A hlavne, je to male auto, nizsia trieda, preto aj kvalita je nizsia ako u premioviek..
Mali sme taky megan ako si davala foto. Prezil nas oboch zacinajucich vodicov. Odhovarali nas ale za tych 10 rokov co sme ho mali mu nebolo absolutne nic. Len olej sa menil. Ak chces auto co lepsie predas ber golf. Lebo vsetci mladi chcu golf sice aj TopGeare Clarkson povedal ze je megan lepsi. Najdite si tu cast 😂presne porovnaval golf s tymto meganom. Teraz sme brali opel, trebalo nam vacsie.
@princeznasevera už 8 rokov mám toyotu Corolla. Topka menšie opravy odkedy máme má najazdených už 360tisic a motor ide pekne ticho. Kúpili sme ešte jedno Seat Leon ale trham si vlasy tie plasty na neporovnanie a švagriná golf ale keď si budem opäť kupovať tak idem do toyoty. A Renault by som ja osobne ani nezakopla.
@silviazlat mam Renault Koleos r. vyroby 2012 a este sa nic nepokazilo... Okrem obycajnych vymen (brzdy, olej, filtre a pod) mu nic nie je a uz mame najazdene cez 200 000km... A hned ako toto dosluzi zase kupim Koleos...
@79viktoria79 Japonca áno, ale staršieho. Nové majú žiaľ Renault motory. Napr Nissan Juke 2010 1,6 benzín má Renault motor a reťazové rozvody. Jedna veľká katastrofa. Finančne náročné a neskutočne kazové. Keď japonec, tak do roku 2005 cca.
@queen_mary To je, ale rovnaký šunt ako Francúzske.
@tatiana1329 V poriadku. Nemusíte tu všetky obhajovať svojich Renaultov. Ja píšem svoje skúsenosti. Pani chcela poradiť, tak jej píšem svoje skúsenosti.
@silviazlat ja to chapem, len tym chcem povedat ze netreba vsetky auta rovnakej znacky hadzat do jedneho vreca... Netvrdim ze vsetky renaulty su super ale nie su vsetky zle... To je cele... (P.S.: ten nas je sice renault ale cely zaklad a podvozok je cisty nissan 🙈)
Ja mam Renault Clio, ma 17 rokov, kupeny od kamosa za 800$ a slape jak hodinky. Menili sme brzdy a stierac,
Renaultu by som sa oblukom vyhybala a ked uz,tak si zisti,aky motor je ten menej kazivy. Servisak nam to vysvetlival,ze su typy motorov,ktore slapu bez zavady a su motory a urcite rocniky aut,od ktorych ruky prec. A z tohto vyberu je golf lepsia volba,ak ho chces vytuningovat,ale pozri si novsi model.

Kupovať auto podľa obrázku .No neviem .A keď je tvoj manžel automechanik, tak by on mal vedieť.Moj názor....Inak z týchto by som nechcela ani jedno