icon

Poradíte mi dobrý parfém?

ewka0012
23. nov 2011

ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki

lunnka
24. nov 2011

Dievcata mozte mi dat link na Chloe? je ich vela dakujem
@frisbee prosim ta tak isto mozes dat link na burberry? Myslim ze viem ako vonia, jedna anglicanka ju pouziva, ale rozumela som blueberry a taku som nenasla, musi to byt teda tato 🙂

monulicka
24. nov 2011

ooo, tak Chloe bola na mna prilis tazka vona, po chvili ma z nej zacala boliet hlava..... 😒nehovoriac o tom, ze je to tak charakteristicka a lahko rozpoznatelna vona, ze presne viem, ked ju ma zena na sebe. Musi sa super predavat, kedze ju citim na kazdej druhej 😉
ja mam rada:
Versace Bright Crystal,
potom Marina de Bourbon Fleur de Lys (ma zeleny obal) a
najnovsie ma uputala Van Cleef & Arpels Feerie Rose de Neiges a Salavator Dali Dalilight 😵

monulicka
24. nov 2011
lunnka
24. nov 2011

@monulicka dakujem tak som nasla este lepsiu cenu http://www.tvojavona.sk/3-chloe

frisbee
24. nov 2011

@lunnka ..ja kupujem tu,majú výborné ceny a sú spoľahliví 🙂

http://www.parfemy-elnino.cz/burberry-the-beat

lunnka
25. nov 2011

@frisbee a da sa platit v eurach?

junkfoood
25. nov 2011

pre mna najlepsie uz 7 rokov..Dior Pure Poison..nema ju nikto iba ja a nemozem si dat inu, lebo by som tuto podvadzala...heheheh

fiona8
25. nov 2011

jednoznačne Chloé 😵 😵 😵

careamell
25. nov 2011

Chanel Chance 🙂 🙂 🙂

frisbee
25. nov 2011

@lunnka ..áno,posielajú normálne na Slovensko,je to tam v podmienkach predaja 🙂

adunka73
26. nov 2011

LOVELY Sarah Jesicca Parker uuuuzasna vune,lehoucka,cista jako nejcistejsi letni vanek 😎

jankaborka
26. nov 2011

@ewka0012 ja som dostala nedavno versace yellow diamond je to fakt naaaadherna vona,o ktorej som donedavna ani necedela ale fakt sa oplati vyskusat 🙂

mumofone
26. nov 2011

@ewka0012 Calvin Klein - Euphoria ... Dior - J'adore 😉

matkokrtko
25. feb 2012

Ahojte dievčatá, otváram túto tému. 🙂 Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti s objednávaním parfémov cez internet. Nepýtam sa na cenu, pretože je jasné, že cez net je to omnoho lacnejšie, ale ide mi skôr o kvalitu parfémov. Počula som, že väčšinou predávajú neoriginály, ktoré málo vydržia. Ja si kupujem v kamenných obchodoch, ale chcela by som vyskúšať kvôli cene aj cez net. Aké máte skúsenosti?

terrs
25. feb 2012

@matkokrtko pokiaľ presne vieš, aký chceš, tak je internet lepší. Ale nedá sa na ňom voňať a podobne... A treba nájsť dobrý eshop, tam neorginály nebudú 🙂

A najlepší je Coco Mademoiselle 🙂 😀

matkokrtko
25. feb 2012

@terrs a ktorý je ten dobrý.. ???? 🙂 🙂 🙂

terrs
25. feb 2012

@matkokrtko parfums.sk napríklad 🙂

matkokrtko
25. feb 2012

@terrs a ty si objednávaš z toho eshopu? máš s ním dobré skúsenosti? Majú tie parfémy dobrú výdrž? Lebo cenovo sú až moc dobrí... 🙂

terrs
25. feb 2012

@matkokrtko ja s nimi osobne skúsenosť nemám, ja som vždy nakupovala na letiskách (tých som si užila dosť), ale viacero ľudí mi ich vychvaľovalo 🙂

mirka285
25. feb 2012

@matkokrtko parfums.sk ma certifikovane parfemy 🙂

matkokrtko
25. feb 2012

@mirka285 takže by to malo byť Ok..... Ty osobne si už kupovala cez parfums? Pozerala som ich stránku a majú tam vysvetlené, prečo sú takí lacní, ale napísať sa dá všeličo. Preto sa radšej radím tu. 🙂

mirka285
25. feb 2012

@matkokrtko ano uz som odtial vela krat objednavala,dokonca aj kremy na tvar si tam kupujem a nemala som s nimi ziadny problem,vsetky parfumy boli v poriadku...

kikatko
25. feb 2012

mna teraz drží heidi klum -shine

matkokrtko
25. feb 2012

@mirka285 tak ďakujem za radu.. 🙂

matkokrtko
25. feb 2012

@mirka285 mne vo Fann tvrdili, že parfémy z eshopov nie sú originály.

mirka285
25. feb 2012

@matkokrtko vsa jasne,ze ti to tvrdili,ked chceli aby si nakupila u nich 😀

diusik
25. feb 2012

podla mna uzastna fantasticka vona je Bottega Veneta 😀

asshanti
25. feb 2012

@matkokrtko ja nakupujem casto cez Parfums.sk a nebol nikdy problem, vsetko su to urcite originaly. 😉 a teraz som uz parkrat nakupila, som taky maly maniak na kozmetiku 😀 😝, aj na www.xparfemy.sk, kupovala som parfemy aj kozmetiku za super ceny! 😉
mne velmi vonia teraz Calvin Klein Euphoria a este viac Euphoria Blossom, Chloe, Gucci Rush 2. 😵

alzbetka71
25. feb 2012

@zuzkag2 krásne Adict dior 2ale drahé a to Chloe ako to vonia, k čomu by si to prirovnala
@len.petra máme rovnaký vkus

mirka285
25. feb 2012

@matkokrtko este ma napadlo,asi tri dni dozadu sa venovali v telerane prave tejto problematike,teda aspon myslim,ze to bolo v Telerane a tam prave upozornovali nato,ze treba nakupovat iba v certifikovanom e shope a prave parfums.sk certifikovany je 😉