Poradíte mi dobrý parfém?
ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki
ooo, tak Chloe bola na mna prilis tazka vona, po chvili ma z nej zacala boliet hlava..... 😒nehovoriac o tom, ze je to tak charakteristicka a lahko rozpoznatelna vona, ze presne viem, ked ju ma zena na sebe. Musi sa super predavat, kedze ju citim na kazdej druhej 😉
ja mam rada:
Versace Bright Crystal,
potom Marina de Bourbon Fleur de Lys (ma zeleny obal) a
najnovsie ma uputala Van Cleef & Arpels Feerie Rose de Neiges a Salavator Dali Dalilight 😵
@lunnka http://www.parfums.sk/chloe/chloe-chloe-75-ml-p... myslim, ze maju najlepsiu cenu...
@monulicka dakujem tak som nasla este lepsiu cenu http://www.tvojavona.sk/3-chloe
@lunnka ..ja kupujem tu,majú výborné ceny a sú spoľahliví 🙂
pre mna najlepsie uz 7 rokov..Dior Pure Poison..nema ju nikto iba ja a nemozem si dat inu, lebo by som tuto podvadzala...heheheh
jednoznačne Chloé 😵 😵 😵
Chanel Chance 🙂 🙂 🙂
LOVELY Sarah Jesicca Parker uuuuzasna vune,lehoucka,cista jako nejcistejsi letni vanek 😎
@ewka0012 ja som dostala nedavno versace yellow diamond je to fakt naaaadherna vona,o ktorej som donedavna ani necedela ale fakt sa oplati vyskusat 🙂
Ahojte dievčatá, otváram túto tému. 🙂 Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti s objednávaním parfémov cez internet. Nepýtam sa na cenu, pretože je jasné, že cez net je to omnoho lacnejšie, ale ide mi skôr o kvalitu parfémov. Počula som, že väčšinou predávajú neoriginály, ktoré málo vydržia. Ja si kupujem v kamenných obchodoch, ale chcela by som vyskúšať kvôli cene aj cez net. Aké máte skúsenosti?
@matkokrtko pokiaľ presne vieš, aký chceš, tak je internet lepší. Ale nedá sa na ňom voňať a podobne... A treba nájsť dobrý eshop, tam neorginály nebudú 🙂
A najlepší je Coco Mademoiselle 🙂 😀
@terrs a ktorý je ten dobrý.. ???? 🙂 🙂 🙂
@matkokrtko parfums.sk napríklad 🙂
@terrs a ty si objednávaš z toho eshopu? máš s ním dobré skúsenosti? Majú tie parfémy dobrú výdrž? Lebo cenovo sú až moc dobrí... 🙂
@matkokrtko ja s nimi osobne skúsenosť nemám, ja som vždy nakupovala na letiskách (tých som si užila dosť), ale viacero ľudí mi ich vychvaľovalo 🙂
@matkokrtko parfums.sk ma certifikovane parfemy 🙂
@mirka285 takže by to malo byť Ok..... Ty osobne si už kupovala cez parfums? Pozerala som ich stránku a majú tam vysvetlené, prečo sú takí lacní, ale napísať sa dá všeličo. Preto sa radšej radím tu. 🙂
@matkokrtko ano uz som odtial vela krat objednavala,dokonca aj kremy na tvar si tam kupujem a nemala som s nimi ziadny problem,vsetky parfumy boli v poriadku...
mna teraz drží heidi klum -shine
@mirka285 tak ďakujem za radu.. 🙂
@mirka285 mne vo Fann tvrdili, že parfémy z eshopov nie sú originály.
@matkokrtko vsa jasne,ze ti to tvrdili,ked chceli aby si nakupila u nich 😀
podla mna uzastna fantasticka vona je Bottega Veneta 😀
@matkokrtko ja nakupujem casto cez Parfums.sk a nebol nikdy problem, vsetko su to urcite originaly. 😉 a teraz som uz parkrat nakupila, som taky maly maniak na kozmetiku 😀 😝, aj na www.xparfemy.sk, kupovala som parfemy aj kozmetiku za super ceny! 😉
mne velmi vonia teraz Calvin Klein Euphoria a este viac Euphoria Blossom, Chloe, Gucci Rush 2. 😵
@matkokrtko este ma napadlo,asi tri dni dozadu sa venovali v telerane prave tejto problematike,teda aspon myslim,ze to bolo v Telerane a tam prave upozornovali nato,ze treba nakupovat iba v certifikovanom e shope a prave parfums.sk certifikovany je 😉

Dievcata mozte mi dat link na Chloe? je ich vela dakujem
@frisbee prosim ta tak isto mozes dat link na burberry? Myslim ze viem ako vonia, jedna anglicanka ju pouziva, ale rozumela som blueberry a taku som nenasla, musi to byt teda tato 🙂