Poradíte mi dobrý parfém?
ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki
@nelly3 presne neviem, zrejme sa nedohodli na ďalšej spolupráci a bez jej súhlasu, nesmie žiadny parfém niesť jej meno. Zrejme z rovnakých dôvodov teraz premenovali aj pánske vône, ktoré mali predtým meno Michaela Schumachera. Ale hlavné je, že vône ostali pôvodné 🙂 lebo sú ozaj krásne.
Mam parfem versace krystal bright nesadla mi vona je trolinku minute z neho je original z talianska a vymenim za nejaky iny ponuknite
Ak máte záujem, rýchlo sa však míňajú, všetko originál, nie fejky zo zrušenej predajne parfemov za nákupnú cenu
http://www.bazos.sk/moje-inzeraty.php?mail=past...
Rozhodne Chloe - krasna kvetinova cista retro vona a Chanel - Coco, na leto fantasticky Lanvin - Eclat d` Arpege. Pouzivam inspirovane parfemy, maju skvelu vydrz a vybornu cenu v pomere k vysokej kvalite. Ak by mala niektora zaujem viac info do spravy. Mozete si objednat cez mna - parfem preposlem, alebo aj sami, pod vlastnym menom.
viete mi odporučit nejaky parfemik ktory je svieži a nevtiravy skor niečo lahšie pre ženy?
Salvador Dali Dalilight nema niekto zaujem?
Ten nepoznám, skús trochu opísať ako vonia. Väčšinou objednávam z http://www.pinkhead.eu/parfemy/parfumovana-voda Máte odtiaľ niečo vyskúšané, resp. doporučili by ste mi novú peknú vôňu? 🙂
Ahoj všetci, už viete čo budete kupovať tento rok na vianoce? Ja som premýšľala o nejakom parfumu pre priateľa, tak som si to tu čítaní textov a premýšľam nad niečím od Giorgio Armani, bohužiaľ sa teraz nikam moc nedostanem tak asi kúpim cez internet. Máte prosím niekto skúsenosť so stránkou eshop.marionnaud.sk? A čo by ste odporučili od tejto značky parfumov? Ja som pozerala v drogérii a páčil sa mi vôňa s názvom Pour Homme. Asi ju objednám, len nemám moc skúsenosť s nakupovaním podobných vecí cez internet tak neviem či radšej počkať a kúpiť v obchode, alebo či to môžem objednať. Prajem pekný deň.
fúúú to nie je také jednoduché ja mám najradšej ťažké a korenisté vône a nie sladké a neviem, čo práve tebe vyhovuje. Každopádne pozri na parfums.sk a použi aj tento zľavový kupón:
http://www.kuponyzdarma.sk/parfums-sk/
Ja vďaka nemu ušetrím vždy veľmi príjemné peniaze
Ahoj,ak ti mozem poradit tak Lovingly by Bruce Willis z LR Cosmetics,je krasna nadherna.urcite sa bude pacit.ak mas zaujem viem objednat.
Tak nikdy som si nemyslela ze budem musiet aj ja riesit tento problem s parfemami. Uz som ich vela vyskusala a teraz by som chcela uz konecne nieco nove. Ake parfumy pouzivate vy? Ake vone preferujete? 🙂
Ahoj moj oblubeny je Chloe ale ani Chanel -coco nie je zly
@moonshine1 je vela vonaviek, najprv si treba urcite ci chces sladku vonu alebo skor nejaku korenistu.. ake si mala doteraz vonavky?
@moonshine1 jedno riesenie ako si vybrat spravnu vonavku je ist do predajne s parfemami a tam poskusat ktora by ti najviac pasovala. Tam by ti predavaci urcite aj poradili, skus🙂
Mne osobne sa velmi paci vona Mochino, je to taka sladucka vona a vzdy ked sa nou navonam tak sa citim velmi dobre a kamaratky mi ju vzdy chvalia 🙂
Dobrý deň, ja som veľmi spokojná s parfumom od značky Calvin Klein a to konkrétne parfum euphoria. Kupujem jedine odtiaľto http://eshop.marionnaud.sk/parfumy-1/zeny/, kvalitné obchod a parfumy sú kvalitné. Priateľ tento rok dostal pod stromček parfum od CK a taky si ho chvália, máme túto značku moc radi.
Ahoj 🙂 Diskusia je síce stará, ale pre niekoho to môže byť aktuálna téma. Za nevtieravé a jemné vône ja považujem tieto :
CK Eternity summer 2014- vôňa mne osobne pripomína leto a opaľovacie krémy, je veľmi zvláštna a dosť jemná, cítiť v nej aj jemné kvetiny. Veľmi osobitá vôňa
CK Eternity Purple Orchid- Vôňa orchidei ale nie je vôbec ťažká
Bvlgari Omnia Indian Garnet- ťažko opísateľná vôňa, je to novinka, má orientálny nádych ale vôbec nie je sladká, skôr naopak a čo som dosť prekvapená je to EDT a cítim ju na sebe ešte dnes zo včerajška. Dosť vydarený kúsok 😉
Osobne si kupujem parfumy tak, že si vyberiem vzorky, kúpim a potom parfum
Babule tak uz som si nasla ten spravny parfem pre mna😉 Nikdy som nepocula o znacke parfemu UNIQ az pokial mi o nej nepovedela kamaratka. Ona vedela ze nejaky zhanam a tak mi doniesla vzorkovnicu. Ostala som uplne vyvalena ked som ich zacala vonat ze ako krasne vonaju. Vy ste uz poculi o tej znacke niektora?
@moonshine1 A to je co za znacku? To prvy krat pocujem. To su nejake prave parfemy?
@moonshine1 O tych parfemoch mi hovorila jedna znama. Tak teraz premyslam ci to risknut a objednat si nejaky aj ked neviem ako vonia. Neviete ako by sa to dalo spravit aby som si ich mohla povonat a odskusat? Bojim sa si len na zaklade popisu objednat parfem
@1erika3 na parfums.sk maju tisice vzoriek na predaj, staci si najst vonu a kupit vzorku a uvidis..ja som mala odtial asi 60 vzoriek, prednedavnom som ich vsetky predala na bazari, lebo ja som tiez hladala vonu tak som to urobila takto
@agnes9 Ani ja som dlho o nej nevedela, preto som sa pytala ci ju niektora pozna, ale zistujem ze asi ani nie. Hej oni vyrabaju prave parfemy a docitala som sa na ich stranke ze v cesku ich vyrabaju.
@1erika3 Asi jedine tak ze by si si skusila objednat tu ich vzorkovnicu alebo potom viem ze oni to maju riesene takym systemom ako Avon ze niektore baby si predajom tych parfemov aj zarabaju. Tak skus sa nakontaktovat na nejaku babu co ma tu vzorkovnicu a ona by ti ju mohla pozicat aby si si vedela vybrat ktory parfem sa ti najviac paci.

Ja som max. spokojná s Eau de Parfum od LR, či už ide o dámske alebo pánske vône. Nie sú to žiadné toaletné vody a vydržia ozaj dlho. Z dámskych sú mojimi favoritmi parfémy Hedi Klum, Harem, Karolina Kurkova a z pánskych je teraz moja 1.tka Bruce Willis, úžasná nová vôňa, pre úspešného muža emoticon Cenovo sú dostupné, žiadne prehnané ceny.
Mám k dispozícií aj vzorkovník, Ke a okolie 🙂