icon

Poradíte mi dobrý parfém?

ewka0012
23. nov 2011

ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki

lulutsija
13. mar 2016

@qidko pisem IP

biokozmetika
13. mar 2016

baby ak máte chuť vyskúšať niečo nové a preferujete energický a sviežy parfém, v mojej ponuke je bio parfém energie naplnený energiou CHI zložený z limetky, mandarínky, Ylang-Ylang a grapefuitu 😉 a dodané sú aj horské kryštáliky! Niečo sexy na leto 😎

1erika3
14. mar 2016
Používateľ 1erika3 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@lindush1105 Dakujem ti, ja viem ze aj tam sa daju vzorky objednat ale mna skor zaujala ta znacka vonavky UNIQ a toho som chcela vzorkovnicu a tu na parfums nemaju teda aspon sa mi zda ze nemaju.
@moonshine1 A z kade by som si mohla objednat tu vzorkovnicu, prosim ta?

lulutsija
14. mar 2016

@1erika3 mozem ti poslat vzorkovnicu, napisem IP 🙂

1erika3
17. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 1erika3.

@lulutsija Dakujem ti za ochotu len ja som mala zaujem skor o vzorkovnicu parfemov znacky UNIQ lebo o nich mi kamaratka hovorila ze su to velmi pekne vone a ine ako ostatne. Ale ak by som sa nahodou rozhodla inak a chcela aj tie tvoje povonat tak sa ti este ozvem 🙂

lulutsija
17. mar 2016

@1erika3 v poriadku 🙂 ak by nahodou, tak rada poslem 🙂

moonshine1
22. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@1erika3 z ich stranky sa da objednat ta vzorkovnica, ked si das ich stranku uniq4you.sk a tam sa zaregistrujes, oni ti nasledne pridelia osobny kod a do emailu napises kod produktu a pocet kusov (neviem ci chces jednu alebo viacej to uz sa rozhodnes) a tam na ich stranke si pekne pozries aj ich parfemy aj tu vzorkovnicu (a vsetko co ta zaujima)

mata223
22. mar 2016

moschino hippy fizz 😀 😀 😀 😀 😀 😀

agnes9
23. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@moonshine1 a prosim ta vedela by si mi povedal kolko obsahuje ten parfem vonnych esencii?

moonshine1
24. mar 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@agnes9 viem ti povedat 🙂 Tie parfemy obsahuju 20 vonnych esencii

1erika3
30. mar 2016

@lulutsija budem nato mysliet a keby nahodou tak sa urcite ozvem 🙂 Dakujem este raz za ochotu 🙂
@moonshine1 a ty mas od nich ktory parfem, prosim ta?

xenia2
6. apr 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

zienky poradte mi prosim nejaky pekny parfum, ktory bude kvalitny, vydrzi mi dlhsie a nebude moc drahy.. dakujem uz vopred za kazdu radu 😉

lulutsija
6. apr 2016

@xenia2 napisem ti do IP 🙂

moonshine1
8. apr 2016

@1erika3 mam od nich uz viacej parfemov, pretoze sa mi velmi pacia tak hned ako mi prisiel prvy a vyskusala som ho som si objednala aj dalsie.. videla si ten ich katalog na internete? Staci ti ked ti napisem len cisla tych parfemov ktore mam ja?

1erika3
12. apr 2016

@moonshine1 hej ten som si uz pozerala takze kludne mi staci ked mi sem napises cisla tych parfemov ktore mas a ja si o nich precitam zlozenie

jeannna
12. apr 2016

@xenia2 Podla toho, co sa ti paci, ci sladke, svieze, alebo tazsie koreniste vone. Na jar asi nieco sviezejsie, predpokladam 🙂 Ja som minule objavila taku dost netradicnu vonu a zbieram na nu komplimenty.

SHE WOOD (DSquared2)
alebo potom CHANCE EAU TENDRE (Chanel)

aneta8875
13. apr 2016

dior - addict !!! TOP

didi123456
15. máj 2016

Určite si skús niečo vybrať tu: http://www.kuponyzdarma.sk/parfums-sk/ . Ponuka je super a máš aj zľavu 🙂

ladyaki
23. máj 2016

Žienky, keď je tu reč o voňavkách, náhodou tu nie ste nejaká oriflame lady? Chcela by som sa spýtať, či neviete o nejakej nárade za voňavku Pretty swan, bola to síce len toaletka, no najlepšia vôňa akú som kedy mala a som úplne zúfalá odkedy ju neviem zohnať ☹ prosiiiiim keby ste vedeli o nejakej jej veľmi poodbnej či už z oriflame, avon alebo z parfumerky, to je jedno, len nech je to taká vôňa 🙂

lulutsija
24. máj 2016

@ladyaki ahoj 🙂 dám ti vedieť, len teraz idem k lekárne, tak sa ozvem potom.

ladyaki
24. máj 2016

@lulutsija ďakujeeem 🙂

julls51
Autor odpoveď zmazal
katuska5909
25. máj 2016

Dobrý deň, keďže ja mám rada skôr netradičné vône, tak sa podelím o skúsenosť... Ak chcete byť iné ako ostatné, tak odporúčam Womanity (od T. Mugglera), alebo moja úplná novinka... exotika až orient je Kenzo Jungle Elephant... 😉 Ak má rád niekto kvetinové vône, tak pred rokom som dostala Dolce... tiež veľmi dobrá vôňa (možno však skôr večerná). 😉 Pre tehotné dámy odporúčam NUXE parfém (je na biobáze a vonia krásne). 😉

viera27
25. máj 2016

@julls51 z parfums nam naposledy dosiel fake - Dolce Gabbana The one http://www.parfums.sk/dolce-gabbana/the-one-201...
Bral manzel 2*75ml (aj pre svagrinu, vianocny darcek), takze vyse 100E v pr.... Aj som im napisala recenziu na stranku, samozrejme tam uz nie je 😀 😀 😀 .
A nie som vonkoncom jedina, co vidno aj na recenziach http://obchody.heureka.sk/parfums-sk/diskuse/. Nikdy viac! Maju taky blby mix, ze nieco origo, nieco fake. Takze je to tam cisty hazard.

katuska5909
25. máj 2016

@viera27 S parfums mám veľmi zlú skúsenosť, tiež mi došiel fake. Vôňa bola celkom iná ako originál. Tiež som napísala recenziu a dopadlo to rovnako. Počula som, že to robia skoro so všetkým (aj so šampónmi...).

lindush1105
25. máj 2016

@julls51 akurát ju mám doma vćera mi priśla, najprv som ju dala na predaj ale nejako sa mi zapáčila 😀 Tak asi si ju nechám 😎

ladyaki
26. máj 2016

@katuska5909 @viera27
Baby, to vážne? Ja mám akurát dilemu, odkial si objednať, už som toho prečítala až až, a videla som aj kladné reakcie, tak som chcela risknúť a objednať z parfums.sk :-/ takže odporúčate neriskovať to? Predsa len , ten cenový rozdiel oproti fannu je veľmi lákavý, ale aj podozrivý ☹

viera27
26. máj 2016

@ladyaki smrtelne vazne. Radsej si priplatim, toto uz naozaj riskovat nechcem.

painkiller12
3. okt 2016
Používateľ painkiller12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od painkiller12.

@ladyaki ja by som sa nebala, aj v CR objednavam uz pravidelne niekolko rokov z parfums, nielen parfemy, ale aj beznu kozmetiku alebo sampony atd

veroniqc31
Odpoveď bola odstránená