Poradíte mi dobrý parfém?
ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki
baby ak máte chuť vyskúšať niečo nové a preferujete energický a sviežy parfém, v mojej ponuke je bio parfém energie naplnený energiou CHI zložený z limetky, mandarínky, Ylang-Ylang a grapefuitu 😉 a dodané sú aj horské kryštáliky! Niečo sexy na leto 😎
@lindush1105 Dakujem ti, ja viem ze aj tam sa daju vzorky objednat ale mna skor zaujala ta znacka vonavky UNIQ a toho som chcela vzorkovnicu a tu na parfums nemaju teda aspon sa mi zda ze nemaju.
@moonshine1 A z kade by som si mohla objednat tu vzorkovnicu, prosim ta?
@lulutsija Dakujem ti za ochotu len ja som mala zaujem skor o vzorkovnicu parfemov znacky UNIQ lebo o nich mi kamaratka hovorila ze su to velmi pekne vone a ine ako ostatne. Ale ak by som sa nahodou rozhodla inak a chcela aj tie tvoje povonat tak sa ti este ozvem 🙂
@1erika3 z ich stranky sa da objednat ta vzorkovnica, ked si das ich stranku uniq4you.sk a tam sa zaregistrujes, oni ti nasledne pridelia osobny kod a do emailu napises kod produktu a pocet kusov (neviem ci chces jednu alebo viacej to uz sa rozhodnes) a tam na ich stranke si pekne pozries aj ich parfemy aj tu vzorkovnicu (a vsetko co ta zaujima)
moschino hippy fizz 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moonshine1 a prosim ta vedela by si mi povedal kolko obsahuje ten parfem vonnych esencii?
@agnes9 viem ti povedat 🙂 Tie parfemy obsahuju 20 vonnych esencii
@lulutsija budem nato mysliet a keby nahodou tak sa urcite ozvem 🙂 Dakujem este raz za ochotu 🙂
@moonshine1 a ty mas od nich ktory parfem, prosim ta?
zienky poradte mi prosim nejaky pekny parfum, ktory bude kvalitny, vydrzi mi dlhsie a nebude moc drahy.. dakujem uz vopred za kazdu radu 😉
@1erika3 mam od nich uz viacej parfemov, pretoze sa mi velmi pacia tak hned ako mi prisiel prvy a vyskusala som ho som si objednala aj dalsie.. videla si ten ich katalog na internete? Staci ti ked ti napisem len cisla tych parfemov ktore mam ja?
@moonshine1 hej ten som si uz pozerala takze kludne mi staci ked mi sem napises cisla tych parfemov ktore mas a ja si o nich precitam zlozenie
dior - addict !!! TOP
Určite si skús niečo vybrať tu: http://www.kuponyzdarma.sk/parfums-sk/ . Ponuka je super a máš aj zľavu 🙂
Žienky, keď je tu reč o voňavkách, náhodou tu nie ste nejaká oriflame lady? Chcela by som sa spýtať, či neviete o nejakej nárade za voňavku Pretty swan, bola to síce len toaletka, no najlepšia vôňa akú som kedy mala a som úplne zúfalá odkedy ju neviem zohnať ☹ prosiiiiim keby ste vedeli o nejakej jej veľmi poodbnej či už z oriflame, avon alebo z parfumerky, to je jedno, len nech je to taká vôňa 🙂
Dobrý deň, keďže ja mám rada skôr netradičné vône, tak sa podelím o skúsenosť... Ak chcete byť iné ako ostatné, tak odporúčam Womanity (od T. Mugglera), alebo moja úplná novinka... exotika až orient je Kenzo Jungle Elephant... 😉 Ak má rád niekto kvetinové vône, tak pred rokom som dostala Dolce... tiež veľmi dobrá vôňa (možno však skôr večerná). 😉 Pre tehotné dámy odporúčam NUXE parfém (je na biobáze a vonia krásne). 😉
@julls51 z parfums nam naposledy dosiel fake - Dolce Gabbana The one http://www.parfums.sk/dolce-gabbana/the-one-201...
Bral manzel 2*75ml (aj pre svagrinu, vianocny darcek), takze vyse 100E v pr.... Aj som im napisala recenziu na stranku, samozrejme tam uz nie je 😀 😀 😀 .
A nie som vonkoncom jedina, co vidno aj na recenziach http://obchody.heureka.sk/parfums-sk/diskuse/. Nikdy viac! Maju taky blby mix, ze nieco origo, nieco fake. Takze je to tam cisty hazard.
@viera27 S parfums mám veľmi zlú skúsenosť, tiež mi došiel fake. Vôňa bola celkom iná ako originál. Tiež som napísala recenziu a dopadlo to rovnako. Počula som, že to robia skoro so všetkým (aj so šampónmi...).
@julls51 akurát ju mám doma vćera mi priśla, najprv som ju dala na predaj ale nejako sa mi zapáčila 😀 Tak asi si ju nechám 😎
@katuska5909 @viera27
Baby, to vážne? Ja mám akurát dilemu, odkial si objednať, už som toho prečítala až až, a videla som aj kladné reakcie, tak som chcela risknúť a objednať z parfums.sk :-/ takže odporúčate neriskovať to? Predsa len , ten cenový rozdiel oproti fannu je veľmi lákavý, ale aj podozrivý ☹
@ladyaki ja by som sa nebala, aj v CR objednavam uz pravidelne niekolko rokov z parfums, nielen parfemy, ale aj beznu kozmetiku alebo sampony atd

@qidko pisem IP