icon

Poradíte mi dobrý parfém?

ewka0012
23. nov 2011

ahojte,viem ze toto sa moc tehotenstva netyka ale potrebujem radu,chcela by som si objednat vhodny parfem,nejaky zensky lahky sviezi kvetinovy.nemam moc rada sladke,tazke ani koreniste vone.som v 32tt tehotenstva a normalne vone co som doteraz pouzivala mi nejako smrdia.mam take klasiky s avonu a oriflame,escadu co som si kupila cez leto odlozim na dalsie,je taka letna.viete o niecom co nie je moc vtierave,ale jemne,a dlho vydrzi?moze byt aj drahsi,taky co by mi teraz nesmrdel a co sa hodi aj pre buducu maminu.ved idu Vianoce nech si manzelovi rozkazem darcek.diki

dany1568
26. sep 2017
Používateľ dany1568 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dany1568.

Ahojky 🙂 skús sa pozrieť napríklad na Notinu. sk ( tady zľavový kupón https://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/) myslím, že tam majú naozajstne veľký výber, napr. aj prírodné parfémy. Určite si niečo vyberieš.🙂

damoska
24. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.
staniq
21. apr 2018

ahoj, jamám veľmi rada tento https://www.notino.sk/lancome/la-vie-est-belle-... Lancôme La Vie Est Belle Florale - je presna podľa tvojho opisu, ľahký, kvetinový a dokonca je naň teraz aj zľava, kuk sem: https://www.kuponyzdarma.sk/tyzdenne-akcie-na-n... ja osobne už bežím objednať ďalší 😉❤

tslobik
21. apr 2018

A aké vône ženské sa najviac páčia mužom?

anika
21. apr 2018

@tslobik vraj muzi oblubuju na zenach vone s vanilkou, ale ziadne sladucke cukrikove a skor lahsie a floriental vone, ale myslim, ze aj vone s kozenymi tonmi mozu zamotat hlavu( napr.botega veneta atd), ked zene sedi

damoska
10. máj 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

mne sa teraz celkom pači novinka od Lancome-La vie est belle eclat. Je neskutočne krásna. Len v parfumerii malinko drahá. Neviete kde sa dá kupit lacnejšie?

lenadka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
10. máj 2018

@damoska Ma uzasne rezencie, vyskusam

emao
10. máj 2018

@damoska ak chceš, robím s essens, môžem poradiť alebo ak by si si chcela aj privyrobit a plus jeden parfum zdarma podľa vlastného výberu 🙂

antonia08karabin
10. máj 2018

Dolce gabana light blue 👍❤

melania1
10. máj 2018

@emao je na essens aj nieco ako Dolce Gabana light blue?dakujem🙂

lenadka
10. máj 2018

@melania1 áno W104

melania1
10. máj 2018

@lenadka dakujem, a ako by som vedela objednat vzorky?

squirrels
10. máj 2018

@lenadka Nájde sa aj čosi podobné týmto vôňam: Kenzo L´Eau Par Kenzo, Calvin Klein One, Chloé Nomade?

lenadka
10. máj 2018

@melania1 dajú sa objednať aj vzorky stoja 0,40€

lenadka
10. máj 2018

@squirrels Kenzo by som chcela aj ja, ale to bohužiaľ nie je, Calvin Klein a Chloe áno veľmi obľúbené vône.

lenadka
10. máj 2018

@squirrels Chloe je pod číslom W107

lenadka
10. máj 2018
lenadka
10. máj 2018

Cena 50 ml parfumu je 18,20€ nájdete ich v e-shope essens, pri aktivácii 30% zľavy je cena 13,20€, to vám viem zabezpečiť.

monca1109
10. máj 2018

@damoska akurat dnes mi prisla z notina,so m

monca1109
10. máj 2018

* som spokojna 🙂

kathy93
11. máj 2018

Ja používam od Yves Rocher moment de bonheur tie sú top pre mňa a ešte zvykne byť aj v zelenej verzií ale už som ju dlho nikde nevidela. Mamka mi ich nosí z Rakúska tam ich majú oveľa lacnejšie 🙂

lenadka
11. máj 2018

@squirrels inak Kenzo Amore čo som ja chcela nejak neviem zohnať ani v parfumérkach. Aj sestra sa snažila kúpila mi už dva krát Kenzo a nikdy bnetrafila. A ten s tým vlčîm makom to je doslova smrad, ťažká korenistã vôňa, vlani došla s tým napravo celá vytešená ako ho zohnala tuším cez net a nechcela som jej kaziť radosť tak som sa tešila, že akože je to ona. Vôňa je to celkom pekná, aké za tie prachy podľa mňa nestojí.

sintra
11. máj 2018

@lenadka Kenzo Amour nevies zohnat v parfumerkach? Ved je normalne dostupny, ked nie v kamenkach tak online

syslik81
11. máj 2018

pockaj a zporodis a ustalia s ati hormony ... teraz ti vsetko inak bude voniat a moze sa stat e zbytocne vyhodis peniaze ... a hlavne kazdej sa ine paci neda sa poradit priamo vona pre teba

lubiss
11. máj 2018

Odporucam BVL gari Omnia crystalline toaletku - velmi jemna prijemna jemne kvetinova vona, ja som ju objednala naslepo cez notino a nelutujem nehovoriac o tom ze je cenovo dostupna - do 30€ kupis najvacsiu velkost.- z voni od Avonu a Oriflame ani sa nedivim ze ta boli hlava su to prikre smrady hlavne teda avon, oriflame sa celkom da

lenadka
11. máj 2018

@sintra nie tú vôňu konkretnu čo chcem, všetky možné podobné aj Kenzo ako značku áno, však len teraz mám dve Kenzo doma, vypredaná, nemáme no nemám šťastie. Ale zas pravda je, že nejdem za tým cielene že ju straaaaašne musím mať priebežne keď som sa pýtala ešte pred materskou, teraz sa so synom do parfumérie ani neodvážim vstúpiť 😸

lenadka
11. máj 2018

@lubiss tá je krásna kúpila som ju mame k narodeninám a tak sa mi zapáčila, že som ju aj ja začas používala.
Inak som si všimla že sa mi zmenil vkus na vône, keď som nedávno ovoňala moju obľúbenú dlhodobo používanú, tak som ostala prekvapená, že to fakt? Ako pekná, ale až tak ma nenadchla, proste som si objednala úplne iné.
Asi som sa ich presytila.

sintra
11. máj 2018

@lenadka a ktoru konkretne? Lebo Kenzo Amour ma viacero verzii, no vacsina z nich je este dostupna