Poradíte ohľadom prvého nákupu cez Aliexpress?
Ahojte, potrebovala by som poradiť resp. usmerniť...Minulý týždeň som objednávala na ali tavnú pištol, bolo to prvý krát takže ešte nie som tak zbehlá 🙂 ako je to prosím vás s platbou stiahne ku automaticky z účtu? Pretože zatial nestiahlo nič...neviem teraz ako dalej či už len čakať alebo...? Už to mám v položke "čakajúce"
Ďakujem vopred všetkým 🙂
ak si tam zadala údaje z karty (čo asi áno inak by nákup neprebehol) tak to strhne samé a neukáže ti to hneď na výpise. Ja som to nemala ani v čakajúce, nič... Až som z toho dostala taký strach, že veď to je ľahko zneužitelne. Si niekto zadá pár údajov a ja ani neviem, že mi zmizli peniaze a to dosť dlhú dobu...
z ali som kupovala semienka rastlin a čistý ose. Som povedala, že nikdy viac. Aj som to chcela ohodnotiť a nechcelo ma tam pustiť....
skus si pozriet na facebooku stranku Skúsenosti s nákupom na aliexpress.com. a tam v zálozke súbory mas vsetko rozpísané co sa týka objednávania a tak. je to dobré si to precitat

no neviem ci ti odpoviem uplne presne ale ja to chapem nejak takto. vzdy ked si nieco objednas je tam dodacia lehota, dovtedy peniazky iba cakaju, ak ti pride tovar, ty musis potvrdit prijatie a tym sa vlastne tie peniaze uvolnia predajcovi. len si daj pozor ja som sa raz tak odzubala, a nesledovala som tu dodaciu lehotu, lehota uplynula a peniaze odisli, ale nic mi neprislo. cize ked uz by mala uplynut lehota mala by si tam otvorit ten spor alebo nieco aby si zabranila tomu aby sa poslali peniaze