icon

Poradíte spoľahlivú pani na upratovanie z oblasti Vrakune?

sylviabab
26. apr 2012

Jednalo by sa jednorazove umytie okien v 3 izbovom byte + komplet upratanie bytu a prípadne do budúcnosti, dlhodobá spolupráca. Najlepšie oblasť Vrakuňa a okolie. Ďakujem za všetky tipy. Sysa

betka003
8. júl 2015

Mamini nepotrebuje niektora upratat? Odisla mi pani na dovolenku,mam 2dni volne v tyzdni len bratislava,zahorska bystrica g

martinka09
9. júl 2015

Ahojte kočky, viete mi poradiť nejakú spoľahlivú pani na upratovanie domu v Chorvátskom Grobe časť Čierna Voda, jeden krát do týždňa . Ponukam 5euro /hodina plus čistiace prostriedky. V prípade záujmu pište do správy. Ďakujem

lilitela
11. júl 2015

Hladam pani na upratovanie, 1x tyzdenne na 4 hodiny, IV. obvod BA. Ozvite sa mi internou postou. Dik

robinoo
15. júl 2015

hladam pani na kompletne jednorazove upratanie 2i bytu pred stahovanim - nabytok tam ostava ale bude prazdny, termin v tyzdni od 27.7.2015, idealne stredu alebo stvrtok. piste prosim IP, vdaka

omo
17. júl 2015

robinoo - ponúkam pomoc:danulka5@centrum.sk

happymarriage
17. júl 2015

Dobry den, surne hladam niekoho na upratovanie 4 izboveho bytu v novostavbe v Ruzinove na Tomasikovej kusok od Retra. Jedna sa o upratovanie na 2- 3 hod. tyzdenne (povysavat, umyt podlahy, umyt kupelnu, utriet prach, pozametat a umyt podlahu na terase. Tiez v pripade spokojnosti (doslednost, rychlost a flexibilita) a vytvorenia dovery aj vacsie sezonne upratovania navyse - okna, predvianocne, pripadne zehlenie podla dohody. Mam zaujem o dlhodobu spolupracu. Odmena 4 eur/hod, resp. v pripade nestandardneho upratovania a prac navyse bude odmena podla dohody. Najlepsie, ak by bol zaujemca z blizkeho okolia. V pripade zaujmu mi prosim zaslite ip, kde mi napisete nieco o Vas, uvitam aj zivotopis. Dakujem a prajem pekny den.

naty14
27. júl 2015

Ahojte ja chodim pravidelne upratovat domacnosti uz 5 rokov. Som seriozna spolahliva. Trnava a Pezinok. Moje cislo 0907 637 401 alebo mail liviabelkova85@gmail.com. kludne sa ozvite a dohodneme sa

flakinka
10. aug 2015

Ahojte, zháňam pani na pravidelne upratovanie bytu v BA-Dubravka. Ozvite sa mi cez internú správu. Dakujem.

domini26
11. aug 2015

Ahojte ponukam upratovanie v okoli Senca. Som 39 rocna mama troch deti spolahliva cistotna a dosledna. Nakolko mam tri deti nemam sancu sa zamestnat preto si privyrabam upratovanim v doobednych hodinach ked su deti v skolke. Pre viac info volajte 0905209653 Slavka.

inusa22
11. aug 2015

ahojte, ponúkam upratovanie v Petržalke, Jarovce, Rusovce, Kittsse, mám 37 rokov, dve deti, momentálne som na rodičovskej a mohla by som upratovať 2x do týždňa v doobedňajších hodinách, prax mám, viem sa postarať aj o záhradu, samozrejme nenáročnejšie práce vhodné pre ženu, viem variť, piecť , zavárať, full service 😉 Moje číslo : 0903624265 - Ingrid

gazah
13. aug 2015

Ponúkam kvalitné upratovanie. Hľadám rodinu, ktorá ma bude potrebovať na 5-6 hodín denne - raz cez týždeň - okrem piatka. Požadovaná mzda - 6 €/hod. nech robím čokoľvek, vrátane generálneho upratovania. Privítam aj ponuky na jednorázové upratovanie. Som mobilná. Lokalita: BA a blízke Záhorie. Záujemkyne píšte prosím do správy.

ovea
14. aug 2015

Ahojte kto by chcel pomoct v domacnosti s upratovanim rada pomozem...momentalne som na materskej a hladam si pracu v tomto obore...som cistotna a spolahliva 🙂 0908 697 972

simonahusarova
19. aug 2015
Používateľ simonahusarova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonahusarova.

Skúste toto http://chytrostav.sk/upratovanie/ . Odporúčam.

mily7
25. aug 2015

Ahoj,hľadám pani na upratovanie dva x do týždňa po hodine, cena 4e na hod, nájde sa niekto ?stupava

judit1
29. aug 2015

Ahojte, hľadám spoľahlivú študentku, príp. pani na upratovanie 3-izbového bytu na Dlhých Dieloch v Bratislave. Jedná sa o 3-4 hodiny za týždeň, klasické práce ako vysávanie, umytie dlážky, WC, kúpelne a utretie prachu, ale aj občasné práce navyše ako žehlenie, umytie okien alebo presádzanie kvetín. Píšte do IP. Ďakujem.

bubikova
8. sep 2015

Ahojte. Ponúkam pomáhanie v domácnosti. S upratovaním mám skúsenosti.
Upratovala som pravidelne rodinny dom v Bratislave.
Momentálne upratujem 2izbový byt v Bratislave popri škole 1krát týždenne. Ak máte záujem - IP.

Gabi. 🙂

catina444
10. sep 2015

Dobrý večer.
Ponúkam pomoc v domácnosti (upratovanie,žehlenie,umývanie okien) v BA Podunajské Biskupice,Vrakuňa,Ružinov
Hľadám rodinu ktorá ma bude potrebovať PO-PI na 4-5-6hod.denne raz alebo 2x cez týždeň v čase od 9-15hod.
Privítam aj jednorázové upratovanie.
Som spoľahlivá a pedantná.
Ak by bol zájem píšte prosím do správy.
Ďakujem

miiska
19. sep 2015

Hladam pani/slecnu na upratovanie rodinneho domu ( novostavba) v Jarovciach. Orientacne 1x do tyzdna na 3 hod v doobednajsich hodinach napr. 9.00-12.00. Prosim ozvite sa mi do IP.

sunin
7. okt 2015

Hladam pani na upratanie zatial jednorazovo v Senci, možnost dlhodobej spolupráce. poprosim ponuku na 0903449039

kikuska88
16. nov 2015

Dobry vecer.mam 27rokov,som mamicka 3rocneho chlapceka ktory uz chodi do skolky.
Som spolahliva precizna a hlavne ma bavi upratovanie.mam auto takze dochadzanie nie je problem.upratujem uz 3domacnosti a zatial su somnou spokojny uz 1rok😊ak mate zaujem volajte 0918240542 alebo k.knizatova@gmail.com

taja956
21. nov 2015

Sme mladý slušný a spoľahlivý pár. Ponúkame precízne upratovanie domov, bytov, záhrady, auta.. Bývame v Bratislave. Orientujeme sa na detail a spokojnosť zákazníka. S upratovaním máme dlhoročné skúsenosti. V prípade záujmu vieme poskytnúť aj referencie. Tel: 0919 042 577 Email: taja1968@hotmail.com

annamaria555
26. dec 2015

UPRATUJEM RODINNE DOMY A BYTY. SOM SPOLAHLIVA, ZODPOVEDNA A PRECIZNA. PRACUJEM SAMOSTATNE, NA CENE SA VIEME VOPRED DOHODNUT. 0940837298 SENEC

zuzickaaak
26. dec 2015

Dobry vecer,hladam pani na upratanie 3izb.bytu (100m2) a zehlenie v Karlovej Vsi.

petyy
19. jan 2016

nemal by niekto záujem o upratanie domu či bytu Modra ,Harmónia .som na MD na cene a čase sa určite dohodneme.v prípade záujme poprosím poslať e-mail pety.hrtusova@gmail.com .pekný deň

mmm31
18. feb 2016

Dobry den prajem. AK hladate niekoho na upratovanie a na žehlenie tak ma kontaktujte na mail mariamelen31@gmail.com Mam 5rocny. Detalne info mailom.

matavranka
15. mar 2016

Ak hľadáte pani na upratovanie v domacnosti, mám jednu 100%, poproím info do spravy.Ďakujem

slniecko8562
21. mar 2016

Dobrý deň.Máme upratovaciu firmu,ak by ste niektora mala zaujem kludne sa ozvite na tel.cislo 0908081766.upratujeme profesionalne byty,apartmany,domy

silvinka111111
27. mar 2016

Dobry den upratujem rodinne domy ,byty prax a skusenosti mam nakolko upratujem dlhodobo som spolahliva,zodpovedna a hlavne precizna upratujem v okoli Bratislavy volat mozte na cislo 0911904629 alebo na email:silvinka28@azet.sk

rarpad
2. jún 2016

Senec a okolie, prípadne Bratislava a okolie upratovanie podľa potreby, žehlenie, pranie, komplexná starostlivosť o domácnosť, vyčistenie novostavieb, po maľovke, umývanie okien, roliet....cena dohodou. Jana. mail rarpad12@gmail.com

sonita
2. jún 2016

Dobry den ponukam upratovanie okres :Dunajska Streda