Poradíte spoľahlivú pani na upratovanie z oblasti Vrakune?
Jednalo by sa jednorazove umytie okien v 3 izbovom byte + komplet upratanie bytu a prípadne do budúcnosti, dlhodobá spolupráca. Najlepšie oblasť Vrakuňa a okolie. Ďakujem za všetky tipy. Sysa
Ahojte kočky, viete mi poradiť nejakú spoľahlivú pani na upratovanie domu v Chorvátskom Grobe časť Čierna Voda, jeden krát do týždňa . Ponukam 5euro /hodina plus čistiace prostriedky. V prípade záujmu pište do správy. Ďakujem
Hladam pani na upratovanie, 1x tyzdenne na 4 hodiny, IV. obvod BA. Ozvite sa mi internou postou. Dik
hladam pani na kompletne jednorazove upratanie 2i bytu pred stahovanim - nabytok tam ostava ale bude prazdny, termin v tyzdni od 27.7.2015, idealne stredu alebo stvrtok. piste prosim IP, vdaka
robinoo - ponúkam pomoc:danulka5@centrum.sk
Dobry den, surne hladam niekoho na upratovanie 4 izboveho bytu v novostavbe v Ruzinove na Tomasikovej kusok od Retra. Jedna sa o upratovanie na 2- 3 hod. tyzdenne (povysavat, umyt podlahy, umyt kupelnu, utriet prach, pozametat a umyt podlahu na terase. Tiez v pripade spokojnosti (doslednost, rychlost a flexibilita) a vytvorenia dovery aj vacsie sezonne upratovania navyse - okna, predvianocne, pripadne zehlenie podla dohody. Mam zaujem o dlhodobu spolupracu. Odmena 4 eur/hod, resp. v pripade nestandardneho upratovania a prac navyse bude odmena podla dohody. Najlepsie, ak by bol zaujemca z blizkeho okolia. V pripade zaujmu mi prosim zaslite ip, kde mi napisete nieco o Vas, uvitam aj zivotopis. Dakujem a prajem pekny den.
Ahojte ja chodim pravidelne upratovat domacnosti uz 5 rokov. Som seriozna spolahliva. Trnava a Pezinok. Moje cislo 0907 637 401 alebo mail liviabelkova85@gmail.com. kludne sa ozvite a dohodneme sa
Ahojte, zháňam pani na pravidelne upratovanie bytu v BA-Dubravka. Ozvite sa mi cez internú správu. Dakujem.
Ahojte ponukam upratovanie v okoli Senca. Som 39 rocna mama troch deti spolahliva cistotna a dosledna. Nakolko mam tri deti nemam sancu sa zamestnat preto si privyrabam upratovanim v doobednych hodinach ked su deti v skolke. Pre viac info volajte 0905209653 Slavka.
ahojte, ponúkam upratovanie v Petržalke, Jarovce, Rusovce, Kittsse, mám 37 rokov, dve deti, momentálne som na rodičovskej a mohla by som upratovať 2x do týždňa v doobedňajších hodinách, prax mám, viem sa postarať aj o záhradu, samozrejme nenáročnejšie práce vhodné pre ženu, viem variť, piecť , zavárať, full service 😉 Moje číslo : 0903624265 - Ingrid
Ponúkam kvalitné upratovanie. Hľadám rodinu, ktorá ma bude potrebovať na 5-6 hodín denne - raz cez týždeň - okrem piatka. Požadovaná mzda - 6 €/hod. nech robím čokoľvek, vrátane generálneho upratovania. Privítam aj ponuky na jednorázové upratovanie. Som mobilná. Lokalita: BA a blízke Záhorie. Záujemkyne píšte prosím do správy.
Ahojte kto by chcel pomoct v domacnosti s upratovanim rada pomozem...momentalne som na materskej a hladam si pracu v tomto obore...som cistotna a spolahliva 🙂 0908 697 972
Skúste toto http://chytrostav.sk/upratovanie/ . Odporúčam.
Ahoj,hľadám pani na upratovanie dva x do týždňa po hodine, cena 4e na hod, nájde sa niekto ?stupava
Ahojte, hľadám spoľahlivú študentku, príp. pani na upratovanie 3-izbového bytu na Dlhých Dieloch v Bratislave. Jedná sa o 3-4 hodiny za týždeň, klasické práce ako vysávanie, umytie dlážky, WC, kúpelne a utretie prachu, ale aj občasné práce navyše ako žehlenie, umytie okien alebo presádzanie kvetín. Píšte do IP. Ďakujem.
Ahojte. Ponúkam pomáhanie v domácnosti. S upratovaním mám skúsenosti.
Upratovala som pravidelne rodinny dom v Bratislave.
Momentálne upratujem 2izbový byt v Bratislave popri škole 1krát týždenne. Ak máte záujem - IP.
Gabi. 🙂
Dobrý večer.
Ponúkam pomoc v domácnosti (upratovanie,žehlenie,umývanie okien) v BA Podunajské Biskupice,Vrakuňa,Ružinov
Hľadám rodinu ktorá ma bude potrebovať PO-PI na 4-5-6hod.denne raz alebo 2x cez týždeň v čase od 9-15hod.
Privítam aj jednorázové upratovanie.
Som spoľahlivá a pedantná.
Ak by bol zájem píšte prosím do správy.
Ďakujem
Hladam pani/slecnu na upratovanie rodinneho domu ( novostavba) v Jarovciach. Orientacne 1x do tyzdna na 3 hod v doobednajsich hodinach napr. 9.00-12.00. Prosim ozvite sa mi do IP.
Hladam pani na upratanie zatial jednorazovo v Senci, možnost dlhodobej spolupráce. poprosim ponuku na 0903449039
Dobry vecer.mam 27rokov,som mamicka 3rocneho chlapceka ktory uz chodi do skolky.
Som spolahliva precizna a hlavne ma bavi upratovanie.mam auto takze dochadzanie nie je problem.upratujem uz 3domacnosti a zatial su somnou spokojny uz 1rok😊ak mate zaujem volajte 0918240542 alebo k.knizatova@gmail.com
Sme mladý slušný a spoľahlivý pár. Ponúkame precízne upratovanie domov, bytov, záhrady, auta.. Bývame v Bratislave. Orientujeme sa na detail a spokojnosť zákazníka. S upratovaním máme dlhoročné skúsenosti. V prípade záujmu vieme poskytnúť aj referencie. Tel: 0919 042 577 Email: taja1968@hotmail.com
UPRATUJEM RODINNE DOMY A BYTY. SOM SPOLAHLIVA, ZODPOVEDNA A PRECIZNA. PRACUJEM SAMOSTATNE, NA CENE SA VIEME VOPRED DOHODNUT. 0940837298 SENEC
Dobry vecer,hladam pani na upratanie 3izb.bytu (100m2) a zehlenie v Karlovej Vsi.
nemal by niekto záujem o upratanie domu či bytu Modra ,Harmónia .som na MD na cene a čase sa určite dohodneme.v prípade záujme poprosím poslať e-mail pety.hrtusova@gmail.com .pekný deň
Ak hľadáte pani na upratovanie v domacnosti, mám jednu 100%, poproím info do spravy.Ďakujem
Dobrý deň.Máme upratovaciu firmu,ak by ste niektora mala zaujem kludne sa ozvite na tel.cislo 0908081766.upratujeme profesionalne byty,apartmany,domy
Dobry den upratujem rodinne domy ,byty prax a skusenosti mam nakolko upratujem dlhodobo som spolahliva,zodpovedna a hlavne precizna upratujem v okoli Bratislavy volat mozte na cislo 0911904629 alebo na email:silvinka28@azet.sk
Dobry den ponukam upratovanie okres :Dunajska Streda

Mamini nepotrebuje niektora upratat? Odisla mi pani na dovolenku,mam 2dni volne v tyzdni len bratislava,zahorska bystrica g