icon

Poraďte, ako odsať hlieny malému dieťaťu ?

domi0219
6. feb 2020

Ahojte ,prosím Vás ako mam odsat hlieny ,ked ma pritom syn neskutočne záchvaty ????????Som zúfalá,mala som elektrickú vôbec mi to netahalo uz som zúfalá ,dakujem ..

nelca0510
6. feb 2020

@domi0219 dala si najprv napr. Libenar na rozpustenie hlienov?

domi0219
autor
6. feb 2020

@nelca0510 to ani neviem ze mam dať 😢😢Dakujem Pekne dam len ide o to ze maly ma hrozne záchvaty ked mu uz idem ku nošteku

fiafia
6. feb 2020

@domi0219 ja som najskor strekla sterimar to je morska voda a potom odsavackou na vysavac. Mali sme kadejake ale za mna tato najefektivnejsia. Samozrejme bol cirkus, niekedy sme ju museli traja drzat ale ked to inak nejde neda sa nic robit.

lenuska9999
6. feb 2020

V lekárni dostať produkty na rozpustenie hlienov. Alebo morskú vodu cez striekacku do nošteka. Inak máme tiež elektrickú odsavacku a tiež nič nepomáha. V Dm sme kupili taku na vysavac a ta je dobrá. Na obale píše, že nezáleží na sacej sile vysavaca, odsavacka bude stále odsavat pri 0,2 baroch

simona92101
6. feb 2020

@domi0219 treba cca 5 min predtym kvapnut napr.Libenar,nechat posobit a potom odsavat.mam tiez elektricku ale ked sa dieta metá,tak to zle odsava.poradim,ked pojdes odsavat,zapchaj prstom jednu dierku a druhu odsaj a potom opacne.ale najlepsia na huste hlieny je odsavacka na vysavac.