Poraďte bytové doplnky do bytu
Ahojte. Nedavno sme sa nastahovali do noveho bytu ktory sme komplet prerabali a zariadovali. Este stale vsak vsetko nie je doladene, potrebujem poradit. Napr na chodbe mame bielu komodu s drevenym povrchom nad nou zrkadlo, ale neviem co dat na vrch tej komody aby to nebolo take prazdne ale zas ani gycove, nieco jednoduche. Rovnako obyvacka mi posobi velmi chladno pretoze tam skoro nic nie je okrem nabytku stoliku a sedacky, pribudol teraz koberec ale je to fadne,smutne. Jasne, chcem aj zaclony ale na internete som nic nenasla, zavesy mat nebudem. Takisto aj doplnky ale kde mam vsetko nakupit ked je pizatvarane a cez internet nerada kupujem, kedze najradsej vidim vsetko nazivo, predsa realita je iba ako obrazok a celkovo nemam rada nakupovanie cez internet. Pripadne odkial mate dobre skusenosti ze dana vec vyzera tak ako na obrazku pripadne detailne pofotena nie 1 obrazok? Som z toho smutna ze byvam, ale necitim sa tu este tak ako “doma” ak chapete ako to myslim. Vdaka za tipy.
@vierkaa0 no akoze len z tohto, co si tie fotky pridala, tak by som si nasla nieco. je to lakave taketo obzerat, neviem, ci sa neprekliknem na eshop. vsak treba si dopriat nieco, no nie? aj ked to nutne nie je treba. ale tak ja som napriklad nebola taka a ani nie som, ze by som si oblecenie alebo topanky kupovala, radsej taketo nieco.
jej tak to som rada, ze moja rada padla nakoniec na uzitok. tesim sa, ze sa ti pacilo a podarilo sa ti aj nieco vybrat a nakupit ❤
@juma2 to vazne? to som ani nevedela, ze az takto rozsirili sortiment. lebo oni zacinali so svietidlami, kadejake lustre, lampy, lampicky atd, potom sa pridali tie doplnky, sosky, vazy, obray, zrkadla, kvetinace atd. a teraz uz aj taketo nieco? tak to je super. clovek aspon nemusi do tolkych obchodoch, ale najde toho viacej pod jednou strechou, ako sa to hovori 🙂
Čítala som, čo ste písali aj som si to hľadala na nete. Len chcem sa opýtať, ak máte skúsenosť. Je jedno, ktorú predajňu by som navštívila? Vo všetkých nájdem to isté? Myslím akože, či nemajú niekde, že len svetlá alebo len doplnky, či to je taký mix alebo to je nejak podelené.
@janina1127 V každej predajni rovnaké alebo teda podobné produkty. Neviem skutočne, že či do poslednej položky z eshopu to majú všetko aj v každej predajni. Ale vedia ti poslať tovar domov, alebo ho presunúť na inú predajňu. Máš aj niečo vyhliadnuté?
Pre mňa najlepšie doplnky sú kvety, mám rada nekvitnúce, zelené a sviečky. Viacej nepotrebujem a dokáže to urobiť dobrú atmosféru.
@wetsel Tak to je v poriadku potom, ja som myslela tak, že či niekde nemajú že len svetlá a inde len doplnky napríklad. Ale keď je to tak pokombinované, tak to je fajn. Mám toho viacej vyhliadnuté veru :D
Ja tam mam polozenu len krabicku na postu.. a po oboch stranach vysoke svietniky
@saxana000 krabicku na postu? to presne neviem, ze co si pod tym predstavit. ani nechystas nejak vianocnu vyzdobu? u mna je toto asi jedine obdobie, kedy sa nejaka vyzdoba u nas riesi. proste moje oblubene obdobie ❤
@simonkaa27 taketo nieco ale ja mam.bielu jasne ze cez vianoce tam byva este svietnik taky samorast ozdobeny siskami orieskami na jeden cajovy kahancek je to v serii s vencekom na dvere.
No a máme zase po sviatkoch, teraz si bude treba tie nákupy ospravedlňovať niečím iným ako tým, že to je akože darček 😀
@juma2 To by malo byt uvedene na stranke normalne pri produkte, alebo potom na baleni, ze ci to mozes davat do umyvacky alebo nie. Ale mne sa tiez paci velmi. Keby sa dalo kusovo objednat, tak by som si aspon tie dezertne lyzicky male asi 😀

@juma2 no tak som bola v predajni a aj som nieco pokupila. fakt kadeco tam maju, som ani necakala taky vyber. pridam aj nejake fotky pre predstavu, ale to je ozaj len taky maly kustik z toho vsetkeho.