icon

Poraďte čalúnnictvo v Trenčíne

ajulienka81
13. jan 2010

Žienky, neviete kde v TN by sa dala prečalúnniť sedačka?

bzzmajka
13. jan 2010

Ja som okolie Nové Zámky ale my se si dali nie u firmy ale na jednej dedine v okolí a možem povedať, že je to ovela lepšie. Dal si s tým viacej práce a hlavne všetko je pedantne spravené a ručne! Firma robí n kusi objednávok ale takýto spraví dobre už len za reputáciu...tak aspon malá rada

atrami
13. jan 2010

ajulienka,
skús tam kde vyrábajú sedačky na mieru. V TN viem, že robia sedačky v Tn. Turnej . Beták. Inak neviem. Zadaj si do vyhladávača.
Keď niečo zistíš, daj vedieť.

ajulienka81
autor
13. jan 2010

Praveze vo vyhladavaci mi toho vela nenaslo, asi zo dve, hladala som aj take, co budu mat inter. stranku, nech som v obraze, kolko to asi stoji. Nieze ma to vyjde pomaly tolko, co nova sedacka🙂)
ale ten Betak je dobry napad, dakujem

miska002
13. jan 2010

skus BETA čalunictvo viem ze to robia ale cenu ti nepoviem ......alebo este aj STESA to je v trenč.bohuslaviciach...

bzzmajka
14. jan 2010

My sme platili za rohovú sedaciu do kuchyne, tie staršie typy 2 500 aj amteriál, aj robota. Takže dosť, lebo ak sú zlavy na nábytky, tak za novú bolo 4 000.

ajulienka81
autor
14. jan 2010

Za lavicu je to dost, ale zase ak by za sedacku 3+3 zobrali do 4000, tak by som na to aj pristala. no musim pozistovat.