Poraďte, čím nahradiť miesto po stromčeku ☺️
Ahojte baby práve som dala dole Vianočný stromček a vzniklo mi takého prázdno vedľa krbu.. Čo tam? 🙆♀️ Nevšímajte si kýbel s drevom a prázdnu niku na drevo.. Teraz sme sa nasťahovali 😃

@nikusiak9 ☺️🖐️
@monikam22072017 ja by som tam dala kniznicu
Nejaký pekný zelený kvet, veľký... cez rok kvet, v zime stromček a kvet šupneš niekam do iného rohu na ten čas 😀
@katulastraka práve tomu sa chcem vyhnúť, aby sme ju nemuseli teperit niekam inam cez Vianoce
@monikam22072017 jaj, no my sme tiez tento rok posuvali kniznicu do inej miestnosti kvoli stromceku :D
Hojdacie kreslo
A nieco relaxacne? Stojaca lampa, kreslo, mini policka/stolik (na caj) alebo lenoska... taky oddychovy kutik 🙂 (napadlo mi to, lebo nasi len odsuvaju kreslo, ked stavaju stromcek :D inak by som tam tiez dala kniznicu a stromcek davala inde - v obyvacke, kt pripomina tanec u salu kludne aj do stredu miestnosti :D )
@monikam22072017 kvet asi nie, ak od krbu sala teplo, môže to robiť kvetu zle. Ja som za kreslo. Závesné, hojdacie a pod.
podľa mňa nábytok pôjde dosť do priestoru a bude škaredo vyčnievať, kedže krb je v stene a vedľa len telka na stene a malá polica pod tým. Ja by som sa pohrala so stenou, možno nejaká výstava fotiek alebo tapeta, ale nábytok by som tam netrepala.
Vinoteka?
Mini relaxačný kútik.
Stojaca lampa a kreslo?
Aquarium?
Veľkú fotku, čierno bielu - rodinnu alebo len dieťa /ti. A aj stromček vojde 😊
@monikam22072017 a co bude na tej stene vlavo?ja by som dala velky kvet tam, kde sa lame stena nie uplne do rohu
Podla mna je to pekny priestor a nedavala by som nabytok ani kresla a nechala to vzdusne
Aj stenu s fotkami
@monikam22072017 ja by som dala max obraz. Teraz je to pekne, čisté, bez lapačov prachu
@monikam22072017 možno velikú vázu a nejaké konáre,bambus...tomu neublíži teplo z krbu. Alebo obraz.Nabytok by asi zavadzal,lebo to vedľa je asi chodba.
Ja kvet nejaky veeelky 😃😃😃
@monikam22072017 Nechat to len tak sa mi zda cudne, lebo je to prazdy vyklenok... naco ste robili taky vyklenok? To nie je vycitka ale otazka. Zda sa mi ze je to urobene naschval akoby to malo mat nejaky dovod...
Krb je velmi pekny ale chladny a tvrdy... ak sa vam taky styl paci, tak to este zvyraznite nejakym hranatym a strohym obrazom. Ak chcete vyvazit strohe linie krbu, urcite nieco prirodne alebo nieco z latky. Mne sa okolo krbu ziada super pohodlne sedenie.
@monikam22072017 možnosti je veľa také kreslo ušaň, nejaká dekorácia názov HOME .veľké ale že veľké hodiny a pod to do rohu niečo čo by urobilo bum niečo čo zobere hneď oči niečo v inej farbe čo nebude ladiť .drevený veľký kôň . Drevená lampa
Určite nejaký kus nábytku tam dajte inak to budete mat 11 mesiacov v roku prázdne. Taky zvláštny je ten vyklenok... Nejaký malý stolík, obraz na stenu. Úzku policu? Alebo. Len rohovú a stolik...? Na hojdacie kreslo alebo akékoľvek sedenie je to podľa mňa úzky priestor a bude to trčať von, väčšinou tam aj tak nik nebude sedieť a hojdat sa a budete to posúvať hore dole a chodit okolo... Nejakú lavicu? S kožušinou, vankúšmi... Ak to nebude nebezpečné okolo krbu😁 kvet by bol super, ale to miesto podľa mňa nebude mať dosť svetla, ja mam takto krb a vedla stenu a už mi tam kopa kvetov pošla 🙄 dokonca aj keď som kúpila take do tieňa, polotiena...
Alebo dozariadujte zvyšok a uvidíte 😁 lebo možnosti je veľa, len aby sa vám to nebilo potom s tým co je inde.. Kľudne si to nechajte prejsť hlavou nejakú dobu. Ja keď veľmi neviem, nechám to tak a keď to nečakám padne mi niečo do cesty.
Inak ten vyklenok je úzky (nábytok z tade ak tam dáte aj knižnicu policu) nemusíte teperit nikam, ved strom postavíte pred to do priestoru.. Aj tak určite vytŕča do izby. Ešte samozrejme nejakú bezpečnu vzdialenosť nábytku treba dodržať okolo...
@vanilka83 len vy tam mate okno, čiže je tam dosť svetla pre kvet, plus ak v tom krbe kúria v zime....
@simca06022011 ved to asi aj pri strome kuria nie? No tak potom umely ved teraz sa daju kupit uz take co vyzeraju uplne zivo
@vanilka83 tak stromcek a kvet je rozdiel...
regal taky ten pekny dreveny kde sa daju knihy kvety....lahko presuvatelne
@monikam22072017 Ahoj,
mám niekoľko nápadov čím by si to mohla nahradiť. Záleží len na tom ako ste na tom finančne. Ja osobne preferujem ľahko presúvateľné doplnky a tiež mám rada svoje pohodlie vo voľnom čase. Ak ste na tom finančne dobre,odporúčam pozrieť niečo od značky Ton ( https://www.ton.eu/sk/ton-produkty/detail/kresl... ). Toto kreslo je pohodlné a dá sa nakombinovať v rôznych farbách.Taktiež odporúčam túto lampu,ktorá ladí skoro ku všetkému( https://www.vivrehome.sk/p-1318270?source_gf=ad... ). Ľahko sa dá presunúť a je to aj funkčný doplnok. Ako tu aj ostatní spomenuli hodila by sa tam aj nejaká vysoká rastlina alebo aj malá palma.
Dúfam,že som pomohla.😉
Mne by sa tam páčila machová stena alebo obraz 🙂
@fliacik Ta machova stena je skvely napad... alebo dreveny obklad do celeho vynklenku... na druhej strane kozuba je tusim vyklenok v ktorom bude naukladane drevo a tak to bude pekne ladit.
@monikam22072017 treba nieco co je prirodne, kedze ten ohen aj beton (zda sa mi ze kozub je betonovy) su silne prirodne materialy. A zaroven by to malo byt nieco jemne... lebo dominanta je ten kozub. Ak sa vedla toho da velky silny obraz, bude superit o pozornost s tym kozubom.
@monikam22072017 nic zvyknes si..menej je niekedy viac

neviem ale paci sa mi krb :D