Poraďte dobrého gynekológa v Humennom, v Snine

ninka31
30. aug 2013

Zdravím, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s lekármi v HE, MI, SV. Hlavne by som chcela osloviť tie ženy, ktoré majú alebo mali nejaký problém v tehotenstve a daný lekár im vedel pomôcť. Ja sa rozhodujem, že zmením svojho gynekológa a chcela by som vedieť vaše názory. Chcela by som hlavne vedieť niečo o MUDr. Klacikovi a Zambovej Silvii (ak má niekto osobnú skúsenosť). Všetko pomôže. Ďakujem za každý príspevok.

anysa
31. aug 2013

Ahoj, ja som chodila do HE k Dr. Kardošovej, zo začiatku bolo všetko o.k., veľa žien si ju chváli. Ale keď som prišla a zistili sme že som tehotná, od vtedy sa mi tam prestavalo páčiť. Vôbec mi nerobili žiadne vyšetrenia ani odbery ani nič.. Kedže je to moje prve tehotenstvo bola som z toho trošičku vedľa prečo mi nič nehovoria ani nerobia, a nakoniec to zaklincovala tým , že mi povedala nejaké veci ohľadom môjho tehotenstva ktoré sa napokon vôbec nepotvrdili.. ale kedže to som vtedy ešte nevedela. odchádzala som odťal celá uplakaná... rozhodla som sa, že sa pôjdem poradiť s iným lekárom. Chcela som už niekoho v SV a tu mi odporúčali Dr. Lukáča, momentálne primára v SV, odkedy chodím k nemu, môžem povedať, že som veľmi spokojná. načo sa spýtam, všetko vysvetli a poradí. a inak aj ta sestrička čo tam pracuje je úplne super.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre