icon

Poraďte kávovar pre rodičov

ladyaki
19. nov 2017

Ahojte ženušky, prosím Vás o pomoc vo výbere kávovaru. Ja sama kávičkár nie som, no rodičia áno, a chcela by som napísať Ježiškovi aby im nejaký aspoň ako tak super kávivar priniesol... no ja si vôbec neviem rady, pákový? automatický? moja predatava je, aby tam išla zrnková káva, ktorú si stroj sám namelie, nádobka na mlieko vôbec nemusí byť, nech nerobí kávu do veľkej kanvičky ale priamo šálku- 2 a ideálne aby stačilo potlačiť gombík a tečie kávička, dá sa niečo také nájsť aj do 250€? našla som nejake delonghi automatické, ale žiaľ za 300€ , je mi jasné, že je to investícia ktorá aa vyplatí, no žiaľ na drahší zatiaľ nemáme, dá sa niečo nájsť, alebo radšej počkať a kúpiť neskôr a naozaj poriadny...?☕

Strana
z3
magda15
Odpoveď bola odstránená
anulienkalenka
26. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

ak maš kvalitnu kavu a ma to aj napenovač na mlieko tak spraviš kavu, latte, capuccino a určite si pochutnáš

damoska
22. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ide o to, aku kavu chcu. Či prekvapkavanu, alebo filtrovanu, alebo presso. Podla toho by som kupovala kavovar. My mame pressovač Orava a sme spokojní

julinka29
5. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

kupuje niekto toho roku na Vianoce kavovar ako darček? Podla čoho ovyberate a aku značku uprednostnujete?

damoska
7. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ono ide o to, že nievšetky kavovary su rovnake. Najlepši je taky, ktorý má aj napenovač na mlieko, aby si si mohla spravit kapucino, latte, moka. Len si do toho potom kupuj aj kvalitne rzna. Tie lepšie kavovary v sebe maju aj mlynčeky a kavu si sami pomelu

beky1813
7. jan 2019

@damoska mlieko si vies napenit aj napenivacmi, nepotrebujes kavovarck tomu

essenceee
20. feb 2019

@beky1813 nemaju všetky kavovare napenovač? Viem že pakove a tie, kam sa zrniečka sypu ho maju. Ale ti ekavovare, ktore su na kapsle ho nemaju. V praci mame pakovy kavovar a ten, kam sa zrna sypu a viem že napenovač ma.

monnaa
3. mar 2019

@kammik ahojky, môžem sa spýtať, ako ste spokojní s kávovarom? Plánujeme si kúpiť ten istý model 🙂, ďakujem

kammik
7. máj 2019

@monnaa ahooj, my sme ho kupovali našim pod stromček a mamina tá je z neho hotová, tá je rada, že sme jej ho kúpili 🙂 nemá s ním absolútne problém, práve naopak 🙂 mne sa veľmi páčilo to, že je aj veľkosťou tak v pohodičke 🙂 a aj dosť funkcií má 😉

tabakmirka
9. máj 2019

@kammik Veď toto je to podstatné aby ona bola natešená z neho, aby jej vyhovoval, keď ho každý deň bude používať.
Ja tiež práve preto som kopu času strávila nad výberom, lebo som vedela, že to vyberám sebe a chcem aby splnil moje očakávania 🙂

kammik
14. máj 2019

@tabakmirka to je pravda, som rada veľmi, že jej sadol 🙂 predsa len som rada, keď darček poteší, mrzelo by ma keby bol na oštaru jak sa hovorí 🙂
my sme dosť času aj nad týmto trávili, ale ten čas treba do toho dať 😉

tabakmirka
6. jún 2019

@kammik To áno, ja mám taký rešpekt, keď svokrovcom niečo kupujeme. Mojím rodičom skôr trafím jak im. To zakaždým keď ideme niečo kupovať a následne vinšovať, tak guča v žalúdku, či sme dobre kúpili :-/

vikamlaka
13. jún 2019
Používateľ vikamlaka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vikamlaka.

@ladyaki Zdravím, nejkomfortnejšie je používanie automatických kávovarov. Samozrejme je to na preferenciách každého milovníka kávy ale s automatickým kávovarom to ide najľahšie a najrýchlejšie. Dobrý článok pre každého, kto vyberá kávovar je tento https://www.testado.sk/najlepsie-kavovary/

janina1127
14. jún 2019

Je pravda @vikamlaka, že je to komfortné, ale napríklad niekto si užíva to robenie kávy, takže niekto aj pákový úplne v pohode. Je to všetko len o nárokoch 🙂

tabakmirka
18. jún 2019

@janina1127 Niekto áno, niekto nie, mám kamošku, čo je napríklad rada, že ráno vstane a po slepiačky, že je schopná zapnúť kávovar a urobiť si kávu, čo ju preberie. Ale tak je to aj o nárokoch, ale tiež aj myslím, že dosť o finančných možnostiach. 😉

janina1127
24. jún 2019

To mi je jasné @tabakmirka, preto som aj napísala, že je to o nárokoch, je to o tom aký je človek, čo mu viac vyhovuje, veď super je to, že v dnešnej dobe máme toľko možností a môžeme si vybrať, čo nám sedí aj to v akej cenovej hladine sa chceme pohybovať, že koľko sme ochotní zainvestovať 😉

Strana
z3