Poraďte kávovar pre rodičov
Ahojte ženušky, prosím Vás o pomoc vo výbere kávovaru. Ja sama kávičkár nie som, no rodičia áno, a chcela by som napísať Ježiškovi aby im nejaký aspoň ako tak super kávivar priniesol... no ja si vôbec neviem rady, pákový? automatický? moja predatava je, aby tam išla zrnková káva, ktorú si stroj sám namelie, nádobka na mlieko vôbec nemusí byť, nech nerobí kávu do veľkej kanvičky ale priamo šálku- 2 a ideálne aby stačilo potlačiť gombík a tečie kávička, dá sa niečo také nájsť aj do 250€? našla som nejake delonghi automatické, ale žiaľ za 300€ , je mi jasné, že je to investícia ktorá aa vyplatí, no žiaľ na drahší zatiaľ nemáme, dá sa niečo nájsť, alebo radšej počkať a kúpiť neskôr a naozaj poriadny...?☕
ak maš kvalitnu kavu a ma to aj napenovač na mlieko tak spraviš kavu, latte, capuccino a určite si pochutnáš
ide o to, aku kavu chcu. Či prekvapkavanu, alebo filtrovanu, alebo presso. Podla toho by som kupovala kavovar. My mame pressovač Orava a sme spokojní
kupuje niekto toho roku na Vianoce kavovar ako darček? Podla čoho ovyberate a aku značku uprednostnujete?
ono ide o to, že nievšetky kavovary su rovnake. Najlepši je taky, ktorý má aj napenovač na mlieko, aby si si mohla spravit kapucino, latte, moka. Len si do toho potom kupuj aj kvalitne rzna. Tie lepšie kavovary v sebe maju aj mlynčeky a kavu si sami pomelu
@kammik Veď toto je to podstatné aby ona bola natešená z neho, aby jej vyhovoval, keď ho každý deň bude používať.
Ja tiež práve preto som kopu času strávila nad výberom, lebo som vedela, že to vyberám sebe a chcem aby splnil moje očakávania 🙂
@tabakmirka to je pravda, som rada veľmi, že jej sadol 🙂 predsa len som rada, keď darček poteší, mrzelo by ma keby bol na oštaru jak sa hovorí 🙂
my sme dosť času aj nad týmto trávili, ale ten čas treba do toho dať 😉
@kammik To áno, ja mám taký rešpekt, keď svokrovcom niečo kupujeme. Mojím rodičom skôr trafím jak im. To zakaždým keď ideme niečo kupovať a následne vinšovať, tak guča v žalúdku, či sme dobre kúpili :-/
@ladyaki Zdravím, nejkomfortnejšie je používanie automatických kávovarov. Samozrejme je to na preferenciách každého milovníka kávy ale s automatickým kávovarom to ide najľahšie a najrýchlejšie. Dobrý článok pre každého, kto vyberá kávovar je tento https://www.testado.sk/najlepsie-kavovary/
Je pravda @vikamlaka, že je to komfortné, ale napríklad niekto si užíva to robenie kávy, takže niekto aj pákový úplne v pohode. Je to všetko len o nárokoch 🙂
@janina1127 Niekto áno, niekto nie, mám kamošku, čo je napríklad rada, že ráno vstane a po slepiačky, že je schopná zapnúť kávovar a urobiť si kávu, čo ju preberie. Ale tak je to aj o nárokoch, ale tiež aj myslím, že dosť o finančných možnostiach. 😉
To mi je jasné @tabakmirka, preto som aj napísala, že je to o nárokoch, je to o tom aký je človek, čo mu viac vyhovuje, veď super je to, že v dnešnej dobe máme toľko možností a môžeme si vybrať, čo nám sedí aj to v akej cenovej hladine sa chceme pohybovať, že koľko sme ochotní zainvestovať 😉