icon

Poraďte pri nákupe novej sedačky, s ktorou ste spokojné ?

lauriinkaa
9. jan 2020

Žienky, chceme si kúpit novú sedačku. Neviem si vybrať, rozmýšľali sme nad phase. Je niečo podobné, čo vydrží dlhšie ako 5 rokov? Aby nebola vysedena po chvíli. Aké máte sedačky a ako ste s nimi spokojné? Ďakujem za rady ☺️

Strana
z2
standusina
19. aug 2020

@bert22 maju aj v sobotu otvorene, od 9:00 do 12:00. Pridavam slubenu fotku🙂 Nakoniec som nasla v pocitaci este priamo fotku z predajne, ked sme boli vyberat. Co hovoris?? 🙂

bert22
20. aug 2020

@standusina to si ma teraz potesila, ze maju aj v sobotu otvorene. tuto tam hned aj pojdeme. a krasnu sedacku mate, paci sa mi. nieco podobne by som kludne prijala aj ja. ona nie je roztahovacia, ze?

standusina
21. aug 2020

@bert22 🙂 Potom teda daj vediet, ako ste u nich dopadli a ci ste nejaku sedacku hned aj vybrali, dobre? Mysli na mna, bude ma to zaujimat😉 Nie, roztahovacia nie je ale my sme taku ani nechceli. Ty chces roztahovaciu?

bert22
24. aug 2020

@standusina nie, tiez nechcem roztahovaciu. ved mame jednu hostovsku izbu, takze navsteva ma kde spat a nechcem aby mi na sedacke spavali ludia, lebo potom sa aj rychlejsie sedacka pokazi. no ale idem ti napisat, ze sme v sobotu u nich boli. ako fakt ze nadherne kusky tam mali, mala som problem vybrat tu najkrajsiu🙈 po hodine som ale vybrala😂 takze mame objednanu aj my😉

eliskadad1
25. aug 2020

@bert22 ahoj bertuška🙂 a akú ste vybrali?

bert22
26. aug 2020

@eliskadad1 ahoj😉 nakoniec sme ostali pri tej istej, ktoru sme si aj prvy krat vyhliadli. ako mali tam aj ine pekne, ale s muzom sme sa zhodli, ze nam sa bude najviac do obyvacky tato hodit.

lianka123
26. aug 2020
eliskadad1
2. sep 2020

@bert22 super, pekná je😉👍 koľko budete čakať na dodanie? či mali ju na sklade?

bert22
16. sep 2020

@eliskadad1 dakujem ti za pochvalu😉 nie, nemali ju na sklade, tak nam objednali a povedali, ze to bude trvat cca 12 tyzdnov. maju nam volat, ked uz bude aby sme sa dohodli, kedy nam ju dovezu. tak este si nejaky ten cas pockame ale uz aspon to, ze je objednana🙂 uz nemusim nikam behat, to mi padol riadny suter zo srdca😀

standusina
22. sep 2020

@bert22 presne to iste som tvrdila aj ja, ze nepotrebujem, aby mi na sedacke spali ludia. Sedacka ma byt na sedenie a nie na spanie! Parada, tak to som rada, ze ste vybrali a vidim aj fotku, dobry vyber👍😉😍

eliskadad1
29. sep 2020

@bert22 tak to ti verím, výber dá poriadne zabrať😀 tak ti prajem aby Vám dlho slúžila🙂 ahoj

beja719
16. máj 2021

@zuzi56 odkiaľ z Poľska máš sedačku

Strana
z2