icon

Poraďte psa

bambushka
13. sep 2021

Ahoj baby, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti so psami. Mame rodinny dom, malé 2 ročne dieta, manžel trávi cas prevazne doma. Chcela by som psíka, ktorý je inteligentný, da sa vycvičiť, môže byt celoročne vonku a maleho až stredného vzrastu. Mal by akceptovať ine zvieratá( nemať lovecké pudy), moje dieta, macku a nemal by byt príliš citovo naviazaný( aby nezavijal cele dni) a hyperaktívny. Dakujem za tipy.

Strana
z4
hederamonstera
14. sep 2021

@zalka pozrela som zlozenie a vyzera to dobre 🙂

bambushka
autor
14. sep 2021

@21oktober Dakujem za tip pozriem si

zalka
14. sep 2021

@hederamonstera akurát posledne sa nás snažil predavač presvedčiť, že to zloženie psy nemusia zniesť ak nie sú naučený, náš je od šteniatka len tieto granule raz som skúsila brit a nikdy viac ... ako je pravda, že sem tam vypluje granulu zožere dalšiu a po chvílke sa vráti k tej ocucanej vyplutej. A nepochopili sme prečo to tak robí. 🙂

bambushka
autor
14. sep 2021

@kikiballa Dakujem, to je predsa samozrejme ze dietatko nemoze byt same so psom. Ale sú psy, ktore nemajú radi deti. A to by ma strašne mrzelo, ze som vybrala takého ktorý nejavy o moju malu záujem. Mam milovaného kocúra ale ten ju odmieta. Skrýva sa pred nou, pritom mu nikdy nikdy v živote neublížila ani ho neobchytkavala. Macky nemajú moc radi deti. A je uz 10 ročný tak chce kľud. Dieta by malo vyrastať s niečim rovnako starým aby boli partaci podľa mna

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
kikiballa
14. sep 2021

@bambushka ja presne viem ako si to myslela 😉 každý chce aby bolo dieťatko v bezpečí. V takom prípade určite labrador, borderska kólia, boxer, zlatý retríver, bude super voľba. 🌹

gabci_gabca
14. sep 2021

Cavalier je dobrá voľba, kamarátka má a teda je to psík ktorému veľa netreba, rád má kľud, mazná sa 🙂

janka987
15. sep 2021

@gabci_gabca ale nie je to vonkajsi psik a vyzaduje zvysenu starostlivost o srst.

Strana
z4