icon

Porcelánové zuby. Máte ich niekto? Koľko by to vyšlo?

nikinkaz
7. sep 2010

ahojte baby chcemm sa spytat ci ma niektora z vas take krasne zubky urobene a kolko by to vyslo a ci to boli proste vsetko co sa toho tyka dakujem

benila
8. júl 2014

@janusik615 Dobry den.Mna teraz čaka to iste.Akorat som vo faze po kor. vyplni, a čaka ma priprava na osadenie koruniek.No nieje to nič prijemne.
Možem sa spytat ,vam robil dr. na všetky zuby ktore ostavaju kor. vypln pod korunku, či len na kazove.A mate vcelku korunky či každu zvlašt nasadzal Ako vam nasadil korunku tam kde nieje zub.
Ako sa teraz citite ked mate korunky, da sa zvyknut, nieje to ešte citlive.Vopred dakujem za odpoved.Prajem pekny den. Bett

andy1442
2. sep 2014

Ahojte, pripájam sa k debate, už 15 rokov mám porcelánové zuby, predné a to 9 zubov na korune, začínam mať problémy, dostáva sa mi jedlo pod korunu a tým pádom ma bolia tie obrúsene zuby. Môj lekár mi odporúčal jedine novú korunu. Ale tento štvrtok idem do BA na konzultáciu druhej doktorke. Dúfam že je aj iná možnosť ako nová koruna! Má niekto takéto problémy?Andrea

mokuska
7. nov 2014

Ja mam porcelanove zuby uz 2o rokov a sluzia zatial dobre teraz potrebujemdalsie zubyzachranit a nova cena je u nas vl.mikulasi 15o euro ajejefno ci malyalebo velky zub,pred rokom bolo 1oo eurotakze to islo riadne hore

evao1992
8. nov 2014

Zdravím.chcela by som sa opýtať,keďže som videla,že už existujú aj tie mostíky čo sa skrutkujú normálne do kosti,že koľko by to asi stálo

sniceek
12. nov 2014

@vlasko0903 ahoj aj ja mam predne styri porcelanove mala som ich hotove uz za styry dni a ked sa ho spytas moze ti dat aj nahradu zatial...

ozlatka23
3. dec 2014

Rada by som si dala porcelánove korunky ale nemám prehľad o praci zubnych lekarov a zub. technikov,a samozrejme by som chcela mať zuby čo najprirodzenejšie či nie z tých najdrahších.Preto by som sa rada poradila, kde v Košiciach pripadne v Madˇarsku, na zubných lekárov, ceny ,a vaše skúsenosti.

vaness44
10. dec 2014

Ja si teraz robim porcelanove zuby cely horny chrup a aj dole 4 korunky a vyjde ma to 1550 eur.uplne super cena takze sa uz tesim v januari idem na obrusenie zubkov.a mam tu najlepsiu zubarku.a to som u nas presla celkom dost zubarov pokial som nenaslu tuto.

janulka_petkulko
10. dec 2014

ja mám dva zuby takto robené, mám ich už asi 12 rokov a som spokojná, netuším aké ceny sú teraz, ale napriek veľkej oinvestícii a bolesti po vyprchaní injekcie by som dnes už nemenila

1503
7. jan 2015

Aj by som si rada dala urobit nove zubky( po dvoch detoch), mate baby prosim nejake info o dobrom zubarovi ci zubarke v BA? Taky, ktory bude prijemny a normalny?Dakujem

22eriberi22
7. jan 2015

Ahojte,,,ja mam zubky horné komplet za 1500 spravené na 4-sedenia,,,do mesiaca,,,ale hrozná bolesť no ale konečný výsledok je super 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,,,zubara som dlhšie hladala ako to celé trvalo,,,,

mituldo
21. feb 2015

Ahojte, chcem sa spytat, ci mi vies povedat aky dlhy bol casovy priestor na zbrusenie. Aby som nebol bez zubov 😄 da sa ti zrealizovat aj za jeden den?

jana1202
4. júl 2015

@vaness44 ahoj,ako si spokojna so zubami s odstupom? A odkial si,lebo zvazujem tiez robit chrup,tak ako mas aj ty,dakujem

silvia2013
31. júl 2015

Mne to robili, teraz v utorok, bez injekcie, obrusili 10zubov, nebolelo, trosku len a budem mat za 1200e krasne porcelanove 🙂) tešíííím 😉

silvia2013
31. júl 2015

@mituldo 7-10 dní ....

jana1202
3. aug 2015

@silvia2013 ahoj,tak to mas super,odkial si,mozes aj do IP a aj meno zubara,dakujem 🙂

radinko26
16. sep 2015

Ahojte baby. Ja si chcem dať robiť celokeramicke horné korunky - 6x. Poradíte mi nejakého dobrého stomatológa v okolo Bratislavy. Kľudne aj do 50 km som ochotná cestovať. Pozerala som ceny tu v Bratislave, no 400- 500 EUR za 1 korunku je podľa mna veľmi veľa... Ďakujem za radu 😉

dalavra
16. sep 2015

@radinko26 Mudr. Kaprálik Martin - ambulanciu má v BA na Kollárovom námestí, cerkon keramická korunka za 280,- ečiek. je veľmi šikovný a navyše príjemný lekár , robí aj implantáty. pozri jeho stránku na nete.

silvia2013
27. sep 2015

@jana1202 ja som z KE

miroprorusky
16. nov 2015

Potrebujem poradít keď sem bol mladši bral som lieky a stich sa mi začali kaziť ale len vrchne zubarka mi ich ešte vic posr..... Predné mi uplne rozvrtala dala mi tam običajnu bielu bkombu kera zachvilu vypadla a zub sa zlomil , scel by som si celi vrch zubou dat implantáty ako čitam že 11 000 € tak až mi je zlé poznáte nakeho vynikajúceho lacneho zubara?

silvia2013
16. nov 2015

@miroprorusky Načo su ti implantáty? Daj si mostik keramicky, alebo zivicový, nevieš ani slovenčinu, tak naco ti budu 11tisicove zuby?

branecko
16. jan 2016

😅

1horar1
19. jan 2016

Zdravim...

chcem sa opytat ci nema niekto skusenosti, pripadne ci by nevedel poradit... kvoli paradentoze som prisiel o predny zub.... zubar navrhol riesit to mostikom, nakolko imúlantat nema kde drzat kedze paradentoza poskodila kost.... predne zuby mam dost vacsie oproti ostatnym... taky zajac :D cize navrhol vytrhnut aj duhy vedla neho a nasledne urobit mostik.... 2 nove zuby upevnene na 2 susediace zuby, zbrusene, ktore su pevne a budu niest mostik... rozpocet 1500,- eur cca... kazdy mi hovori ze je to brutalne vela... no snazim sa vypatrat ako sa tie ceny pohybuju no nejako sa mi nedari najst nejake spolahlive info... zubara mam v Poprade... material nejaka stredna trieda... nie kov ani nie ta najdrahsia... ale netusim co to za material.. nejako mi to vypadlo... ak by mal niekto akekolvek skusenosti tipy rady budem velmi vdacny...

dakujem...

lukynko222
23. jan 2016

Ja mam horny mostik 10 porcelanovich + dva implantaty. A cena?? 1920€

1horar1
23. jan 2016

Hmmm no tak potom cena co mi povedal moj zubar je asi fakt dost vysoka.... kedze u mna implantaty nehrozia.... cize da sa povedat ze u mna to je cena za 4 zuby...

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
silvia2013
28. feb 2016

@1horar1 daj si to urobit, jeden zub , ktorý je aj neesteticky, radsej zbrusit a dat pekny maly mostik, na ten zdravy vedlajsi by som zavesila porcelanovy mostik, neterba nic ine brusit a zmen zubara, jeden kovokeramicky zub stoji v Humennom na Gastanovej ulici 108 € aj s opracou zubara, maju krasnu prácu.
nepocuvaj zeny, ktore ti radia, ze vkastny zub je vkastný zub, hoci aj skaredy, mne napriklad na výzore zubov zalezi ako u mna aj u muža, zuby musia byt tip top.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
silvia2013
28. feb 2016

@celasapremenim ja píšem o mladých ludoch,. pre staré je to pasé,😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , inak píšem o zbrusení , nie vytrhnutí, mostik s a musi zavesit niekde, to nie je vyberacia proteza, nechcem vidiet tvoj chrup .

celasapremenim
Odpoveď bola odstránená
celasapremenim
Odpoveď bola odstránená